Desconnecteu-vos, desconnecteu-vos, almenys durant un temps

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Aquesta no és una foto d'arxiu. Aquest és el meu peu sobre una hamaca a una platja d’Hondures. Sense mòbil, sense portàtil, sense problemes dl.
Primer vaig entrar en línia i vaig rebre la meva primera adreça de correu electrònic a principis de 1995. A finals del 95 vaig llançar la meva adreça electrònica Negoci de disseny web. Tenir la meva pròpia empresa significava estar en línia i estar disponible per als meus clients tot el temps. Sempre estava endollat. Fins i tot de vacances vaig portar el meu ara ordinador portàtil NEC vintage. Amb el pas del temps vaig anar incorporant-me a diverses startups. Fins i tot llavors, de vacances, s'esperava que passés almenys una mica del meu temps revisant correus electrònics "urgents" i trucant a reunions importants. I ho vaig fer.

Però la setmana passada vaig fer un creuer pel Carib i vaig fer una cosa que no havia fet en 15 anys. Vaig sortir totalment de la graella. Sense correu electrònic. Sense telèfon mòbil. Durant exactament 7 dies i 10 hores. Al principi va ser estrany. Però, en general, va ser fantàstic, va ser alliberador. En l'àmbit professional, vaig comptar amb l'ajut de companys de feina que cobrien qualsevol qüestió urgent que sorgís. En el pla personal, sovint em trobava buscant l’iPhone que no tenia a la butxaca per obtenir la informació instantània d’Internet que pensava que necessitava. La meva xarxa tecnològica no hi era i al cap d’un temps ja m’hi vaig acostumar. A principis d’aquesta setmana parlava amb un contacte comercial i vaig esmentar les meves vacances sense cable. Va dir que de vegades té caps de setmana de "desintoxicació" on no comprova en absolut el seu "crackberry". Va dir que era fantàstic i estic d'acord. Proveu-lo .. desconnecteu..detox .. gaudiu de la primavera.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Aquesta no és una foto d'arxiu. Aquest és el meu peu sobre una hamaca a una platja d’Hondures. Sense mòbil, sense portàtil, sense problemes dl.

2 Comentaris

 1. 1

  Steve,

  Congrats on the vacation. I think sometimes we get buried so deep in the problems we’re working on that we don’t take a step backwards. Sometimes the view from a distance makes things look a lot clearer! Great photo!

  Doug

 2. 2

  I did enjoy reading this post. I really feel that you enjoyed your vacation. Away from the computer, away from all problems. How I wish I could have my vacation soon. For now, I still have to finish other task.
  Great photo indeed!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.