Desconnecteu-vos, desconnecteu-vos, almenys durant un temps

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Aquesta no és una foto d'arxiu. Aquest és el meu peu sobre una hamaca a una platja d’Hondures. Sense mòbil, sense portàtil, sense problemes dl.
Primer vaig entrar en línia i vaig rebre la meva primera adreça de correu electrònic a principis de 1995. A finals del 95 vaig llançar la meva adreça electrònica Negoci de disseny web. Tenir la meva pròpia empresa significava estar en línia i estar disponible per als meus clients tot el temps. Sempre estava endollat. Fins i tot de vacances vaig portar el meu ara ordinador portàtil NEC vintage. Amb el pas del temps vaig anar incorporant-me a diverses startups. Fins i tot llavors, de vacances, s'esperava que passés almenys una mica del meu temps revisant correus electrònics "urgents" i trucant a reunions importants. I ho vaig fer.

Però la setmana passada vaig fer un creuer pel Carib i vaig fer una cosa que no havia fet en 15 anys. Vaig sortir totalment de la graella. Sense correu electrònic. Sense telèfon mòbil. Durant exactament 7 dies i 10 hores. Al principi va ser estrany. Però, en general, va ser fantàstic, va ser alliberador. En l'àmbit professional, vaig comptar amb l'ajut de companys de feina que cobrien qualsevol qüestió urgent que sorgís. En l'àmbit personal, sovint em trobava buscant l'iPhone que no tenia a la butxaca per obtenir la informació instantània d'Internet que pensava que necessitava. La meva tecnologia tether no hi era i al cap d’un temps ja m’hi vaig acostumar. A principis d'aquesta setmana parlava amb un contacte de negocis i vaig esmentar les meves vacances sense cable. Va dir que de vegades té caps de setmana de "desintoxicació" on no comprova en absolut el seu "crackberry". Va dir que era fantàstic i estic d'acord. Proveu-lo .. desconnecteu..detox .. gaudiu de la primavera.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Aquesta no és una foto d'arxiu. Aquest és el meu peu sobre una hamaca a una platja d’Hondures. Sense mòbil, sense portàtil, sense problemes dl.

2 Comentaris

 1. 1

  Steve,

  Enhorabona per les vacances. Crec que de vegades ens enterrem tan profundament en els problemes en què estem treballant que no fem un pas enrere. De vegades, la vista des de la distància fa que les coses es vegin molt més clares. Gran foto!

  Doug

 2. 2

  Em va agradar llegir aquest post. Realment sento que heu gaudit de les vostres vacances. Allunyat de l’ordinador, lluny de tots els problemes. Com m’agradaria tenir les meves vacances aviat. De moment, encara he d’acabar una altra tasca.
  Una foto fantàstica!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.