Oblideu-vos de la productivitat de Blackberry, guanys de tasques múltiples

telèfon intel·ligent

El juliol passat em vaig mudar a Blackberry. A mesura que passava el temps i anava trobant i instal·lant aplicacions, cada vegada es feia més lent. Era com si les aplicacions fossin un segon pensament i el Blackberry mai no es va dissenyar per executar-les.

No m’equivoqueu, m’ha agradat molt el flux de Tweets (gràcies a la nova aplicació de Twitter), les actualitzacions de Facebook, les trucades i els missatges de text en una sola finestra. El que no podia gestionar era intentar esborrar les alertes per respondre realment a una trucada de telèfon. Quan vaig arribar a la trucada, la persona que em trucava estava al correu de veu. Res no pot ser més frustrant. Al cap i a la fi ... és un TELÈFON!

El problema és que necessito un telèfon I les altres eines. Necessito Twitter, Facebook, LinkedIn, Evernote, Maps, correu de veu visual i un munt d'altres eines per fer-me passar el dia. Estic enviant missatges de text constantment als meus fills i rebent missatges de clients a través de tot, PERUT el meu telèfon. Necessito una màquina que pugui fer diverses tasques.

Sóc un home d’Apple: amb 2 MacBookPro, una nova màquina del temps, un AppleTV i un armari ple de vells Apple. Jo era un home de Windows durant més d’una dècada quan l’amic Bill Dawson va parlar amb una empresa per a la qual vam treballar per aconseguir-me el meu primer MacBookPro. Mai he mirat enrere! No sóc un home de culte ni un esnob d’Apple; reconec que Apple només és fantàstic perquè controlen el maquinari I el programari. Aquest és un gran avantatge respecte a una empresa com Microsoft que ha de programar un sistema operatiu ple que funciona amb una quantitat infinita de maquinari.

Però no vaig aconseguir un iPhone. Vaig comprar un Droid. Ja tenim un iPhone a la casa: la meva filla en volia un i, com que m’ha embolicat al voltant del seu color rosa, l’he comprat. Cada vegada que la truco, sembla que cridem amb dues llaunes de conserves i un cordill entre nosaltres. Disculpeu AT&T, la qualitat de la vostra trucada és una bona. Sempre ho puc saber quan truco a algú des d’un iPhone perquè el so del timbre sona com si es tractés d’un disc vell i ratllat. És realment terrible.

Tampoc vaig escollir un iPhone a causa de la cada vegada més molesta gestió d'Apple a l'estil del dictador quan es tracta d'aplicacions. El seu mal parlar d’Adobe no és més que un mal gust ... Adobe ha estat molt bo per a Apple al llarg dels anys. Tampoc vull desenvolupar aplicacions a l’objectiu C. He provat. Fa xuclar. He acabat.

Prefereixo passar a un telèfon potent amb flexibilitat, gran integració de Google i llibertat d’aplicacions i personalització. És possible que renunciï a una part de la productivitat que tenia al principi amb el Blackberry ... però ara tinc múltiples tasques disponibles. Crec que la combinació pot ser un rentat a la llarga.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.