Trobar Visio ... també conegut ... La gent es pregunta per què estic en un Mac

La gent es pregunta per què no faig servir Microsoft tant com en el passat. Algunes persones pensen que tot el PC / Mac és una broma. Vaig pensar que PC versus Mac la cosa només era una broma. És així no. Ara he estat oficialment en un Mac un any.

I estic mimat.

El pitjor de treballar en un Mac és haver de treballar també en un PC. Ho faig cada dia a la feina. Recentment he carregat Vista (encara hi ha pantalles blaves després de la hibernació) i necessitava descarregar i reinstal·lar Microsoft Visio Standard Edition. Fàcil, oi? El vaig comprar a Microsoft en línia, així que vaig a descarregar-lo de nou i tornar-lo a instal·lar.

Vaig al lloc lògic, el Centre de descàrregues de Microsoft. Hi ha una beta Silverlight del Centre de descàrregues de Microsoft, així que m’hi poso. Simplement escric "Visio" al camp "Cerca de baixades". Això és el que apareix primer amb 119 resultats:
Centre de descàrregues de Microsoft Beta: la cerca de Visio

Quin és el primer resultat classificat? No és Visio en absolut ... és el Complement de Microsoft Office 2007: Microsoft Desa com a PDF o XPS. Eh? (Ni tan sols intentaré esbrinar per què el primer resultat va ser el número 31). Així doncs, llegeixo i ordeno, llegeixo i ordeno i amplio per mostrar 100 resultats ... No puc trobar Visio enlloc ... només alguns espectadors i un munt d’altres merda.

Vés al lloc d'Office! Des que vaig comprar Visio en línia, vaig pensar que seria capaç de tornar a la botiga a través de Microsoft. Miro una mica, però ho trobo ... Visio Standard Edition. I a la barra lateral esquerra ... Compres anteriors! Yahoo !!!! ... eh ... vull dir Wahooo !!! Faig clic a Compres anteriors i apareix el meu número de factura. Sí !!!! Casi allà!!!! Faig clic a la compra i això és el que obtinc:
Descàrrega de Microsoft Office amb Digital River Broken

Uch. Estic fent servir Internet Explorer 7 fins i tot ... ni tan sols arriscar-me a Firefox. Esborro les meves galetes. Vaig enrere, faig clic a la meva factura ... i ....
Descàrrega de Microsoft Office amb Digital River Broken

Vostè xucla Microsoft! A la xarxa i fora d’ella ... xucles! Ara no puc fer el meu projecte avui amb el programari. Estic decebut pel fet de fer-me una actualització que em va costar altres 150 dòlars que no puc descarregar ni utilitzar.

La gent realment es pregunta per què estic en un Mac.

No és estrany per què la marca Microsoft està en declivi. Em sorprendria saber si els empleats de Microsoft havien d’utilitzar els seus propis productes, tant en línia com fora de línia.

12 Comentaris

 1. 1

  Sí, també estic fart de la merda de M $. Fa poc vaig saltar el vaixell a l'Outlook 07 i vaig anar a Mozillas Thunderbird .. M'alegro de fer-ho. També començareu a instal·lar Open Office aviat per desfer-vos de la resta d’escombraries d’oficines de M $.

  Realment penso fer el salt i no fer servir res més que Linux a les meves màquines ara. S'ha convertit en molt fàcil d'utilitzar a finals dels darrers dies i la majoria dels programes de Winblows tenen una alternativa compatible amb Linux aquests dies.

  No estic segur de si sóc prou valent per aconseguir un Mac Tho.

 2. 2

  Quin malson !!! Microsh * te! Quan les persones aprenem ... Microsoft tindrà problemes REALS quan de sobte la comunitat corporativa s’adonarà que estalviarà temps i diners quan canviïn de Mac i deixin d’utilitzar productes de Microsoft.

 3. 3

  Tot i això, mentre llegia l'article, el vostre enllaç de Google Ads a la part inferior de la vostra entrada conté enllaços per comprar Office 2003 i 2007.

  I els anuncis de Mac al costat, barrejats amb altres complements d’Office.

  De vegades és molt divertit com aparegui el codi publicitari automatitzat en els moments més interessants. La vostra publicació combinada amb els anuncis "oportuns" van fer que el meu vespre fos 🙂

 4. 5
 5. 6
 6. 8
 7. 10

  He tingut molt pocs problemes amb els productes de Microsoft. Ah, he tingut molts problemes en línia, però res crític. A causa de la poca fiabilitat general d’Internet, prefereixo tenir còpies impreses de tots els programes que compro, sobretot quan són cars. Vella escola, ho sé.

  És irònic, però he tingut més problemes amb Macs i Linux que amb Windows, i els programes de codi obert no semblen funcionar mai bé amb mi. Certament no és per manca de coneixements tècnics (he estat utilitzant ordinadors des dels temps de DOS).

  A més, per què la gent substitueix els caràcters quan escriu "Microsoft"? Vull dir, no és com si en realitat s’expliqués d’alguna manera augmentés el poder profà de Bill Gates per governar el món. Sembla una ximpleria.

  • 11

   Hola Cody,

   Aquesta publicació va suposar un gran vent gegant sobre la meva frustració pel seu lloc. Crec que la connexió és que Microsoft està una mica desconnectat dels seus usuaris. El meu problema no es referia al programari (aquesta vegada;), sinó al servei al client.

   Mentre recordi, sempre ha estat així. Microsoft ha estat una mica inabordable i ha dictat la direcció ... coses com tenir un navegador que no apliqués estàndards, crear models de seguretat que només funcionessin amb aplicacions basades en Microsoft i ignorar altres estàndards, com ara els estàndards de documents.

   Tinc molt de respecte pel que han aconseguit, però crec que la seva animadversió per qualsevol altra persona de l’espai està obtenint el millor d’ells. Una mirada a un vídeo de Steve Ballmer ho explica molt bé.

   No m’equivoqueu, Jobs també té les seves peculiaritats. És un ximple si llegeixes la darrera revista Wired. Però crec que la seva atenció se centra molt millor a canviar l'statu quo i a intentar que les coses siguin més fàcils i elegants per al seu "culte".

   Salut!
   Doug

 8. 12

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.