El bloc de creixement més ràpid del planeta?

Depositphotos 11650048 s

Fa més d’un any (2005) vaig decidir que m’havia d’establir alguns objectius tecnològics. Inspirat per gent com Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble i Shel Israel, em vaig endinsar en els blocs, les xarxes socials, l’optimització de motors de cerca i analítica així com totes les tecnologies subjacents que els van impulsar. No ha estat ciència de coets, però ha estat un període increïble a la meva vida. He descobert quina és la meva passió i he adquirit molta confiança en les meves habilitats.

Des de fa poc, he superat alguns dels mateixos bloggers que em van educar. Aquest hauria de ser l’últim elogi per a aquesta gent (espero que s’ho prenguin així). Amb el seguiment de 55,000,000 de blogs a través de Technorati, ara estic accelerant ràpidament i arribo a un rang aproximat de 35,000. Es tracta d’un creixement fantàstic i que hauria de cridar l’atenció de la indústria. Encara no estic al Top 100 ni he guanyat cap premi de Blogging ... però el meu treball i el meu coneixement sobre la meva temàtica han donat els seus fruits. Això malgrat tantes vagues contra mi:

 • No sóc ric
 • No sóc famós
 • No tinc informació "privilegiada" a la indústria
 • No tinc connexions amb la indústria
 • No visc a Silicon Valley (visc a Indiana!)
 • No he escrit cap llibre (encara!)
 • Treballo a temps complet i treballs paral·lels

Alguns dels avantatges que he tingut:

 • Tinc el meu propi allotjament, així que crear un lloc i mantenir-lo és un tros de pastís.
 • Puc programar. WordPress és una fenomenal plataforma de blocs, però he hagut de "modificar" els meus temes i els dels meus clients per optimitzar-los realment per a la seva usabilitat i optimització de motors de cerca.

Amb això en ment, crec que les estadístiques següents són força impressionants i parlen de la feina que he estat fent. Aquí teniu una llista dels 100 millors blocs o bloggers força coneguts i el seu creixement de 3 mesos (Alexa.com). Per suposat, em queda un llarg camí per recórrer fins als primers nivells de la blogosfera, però això encara demostra que el contingut i els consells del meu bloc han estat útils i enfocats.

lloc
Rank
Reach
Sobre influència i automatització
+ 354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+ 34,123
+ 882%
Creació d’usuaris apassionats
+ 4,637
+ 32%
Problogger.net
+ 549
+ 22%
Seth Godin
+ 465
+ 13%
Engadget
+ 84
+ 12%
The Huffington Post
+ 13
+ 4%
Blog Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Converses nues
-17,428
-14%

Com he aconseguit aquest progrés? Haureu de llegir força aquí, però no he retingut cap secret. Tot aquí en aquest bloc ... els experiments, els resultats, tot! Potser la notícia més emocionant dels darrers temps és compartir aquest coneixement amb alguns nous bloggers. En estic consultant alguns ara mateix i els assisteixo. Espero amb il·lusió el dia que les seves estadístiques passin per davant de les meves (espero que després d’estar al Top 100).

Gràcies per llegir! Gràcies per comentar! Gràcies per tornar! Si voleu que tracti alguns temes, no dubteu. Mai em quedo sense informació per fer-ho, però m’agradaria l’oportunitat d’aprofundir en un tema que trieu.

Sé que no sóc el bloc de més ràpid creixement del planeta ... sinó el meu treball dur is el pagament de. Segueix tornant, continuaré compartint amb tu!

5 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Gran feina Doug. Fa uns mesos que estic subscrit al teu blog i fins ara m'ha agradat molt el que he vist. Com a blogger que tot just comença (i amb els mateixos atacs contra mi), sé el difícil que pot ser atraure nous lectors quan esteu començant. Seguiu així!

 4. 4

  Doug,
  Gràcies per ser la meva columna vertebral tècnica i amic. Espero que pugui fer (per) tu el que vas fer pels teus "mentors": passar-te!! Haha!! No he estat prou temps per tenir una mitjana de 3 mesos, però sembla que estic molt bé de tendència... gràcies a tu.

  Classificació de trànsit per a patcoyle.net:
  Avui 1 setmana. Mitjana 3 mes. Mitjana 3 mes. Canvia
  N/A* 386,650 850,770 —

  Com que no sóc el primer comentari, tampoc publico aquí NOMÉS per recuperar el trànsit al meu bloc.

 5. 5

  Brandon,

  Són paraules amables. Realment ho aprecio. No m'agrada necessàriament promocionar el creixement del meu bloc, però de vegades, quan no tens el nom o la fama, has de fer saber a la gent que encara mereixes la seva atenció.

  L'última vegada que vaig publicar sobre el creixement i l'èxit del meu bloc, va augmentar l'abast de manera significativa. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

  Em pregunto què diu això de nosaltres com a lectors? Em subscric al bloc de Johnathon Chow ara després de llegir l'èxit que va dir que tenia el seu bloc. Segurament, també he après molt d'ell! Les seves estadístiques també estan fora de la vista.

  Gràcies de nou! I si necessites ajuda, no dubtis a demanar-ho!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.