Compartir els meus fracassos (i èxits?)

Punta de barret a Reflexions de McGee on vaig trobar el vídeo de falles. Gràcies per inspirar aquesta publicació.

Poques vegades em trobo amb una persona d’èxit que no hagi patit cap fracàs desastrós. Al llarg dels anys, he après a mesurar el meu èxit de manera diferent a la majoria. Tinc èxit perquè tinc dos nens fantàstics dels quals estic increïblement orgullós i que ja mostren un potencial molt més enllà dels meus èxits a la meitat de la meva edat.

Mirant enrere a la meva vida, però, crec que el meu èxit ha vingut a causa dels meus fracassos, no malgrat ells. Tinc una història força acolorida i he pres moltes decisions dolentes, però no va ser fins fa uns cinc anys que vaig deixar de concentrar-me i intentar millorar el que era. dolent en i vaig començar a esbrinar què era genial a. Vaig començar a envoltar-me de gent que em jutjava i em va ajudar a afinar les meves habilitats en lloc de criticar les meves debilitats.

A la meva estela, ho he estat transferit d'un institut de secundària, rebutjat al rang de la Marina dels Estats Units, va divorciar-se, va començar un parell d'empreses, va perdre una casa i va canviar de lloc els meus fills (dues vegades). D’altra banda, tenia títols d’honor a la universitat, era veterinari de la guerra del Golf, condecorat i donat d’honor, era responsable del creixement de moltes empreses amb èxit, tenia una mà en la venda d’una empresa a nivell internacional i he tingut una casa segura com a soltera. pare amb dos fills honestos i treballadors.

Ara tinc la sort d’ajudar a dirigir una empresa en creixement per la qual vaig ajudar a construir els plans comercials originals. Encara no sóc ric, ni m’importa ser-ho. La meva família encara viu en un apartament. Els diners que em sobren cada dia de pagament es destinen a la matrícula del meu fill o es reinverteixen en noves empreses. Sempre que tinc una família feliç i un sostre al cap, sóc un noi feliç.

Si em demanessin els esdeveniments més grans que van canviar la meva vida, en tinc dos:

 1. El meu divorci. Vaig ser un pare amorós, però mai no ho vaig demostrar fins que vaig tenir la possibilitat de perdre els fills. El meu divorci va posar tota la meva vida en perspectiva.
 2. La meva renúncia a una empresa. Després d’haver acumulat ingressos en una empresa local que estava fora de la llista, em van posar sota una nova direcció que pensava que era una amenaça i em van donar sortida a la porta. Vaig tornar a casa, vaig seure al sofà i vaig trucar a l’amic Darren Gray i a Pat Coyle.

  La Pat em va posar a treballar immediatament i mai he mirat enrere. També vaig canviar la meva actitud respecte a mi mateix i el meu valor per un negoci. Mai no vaig ser un empleat de nou, i continuar treballant amb i per a empreses que enriquirien la meva vida mentre treballava per enriquir la seva.

El meu consell a qualsevol jove és que com més aviat esbrineu quins són els vostres punts forts i com evitar posicions o oportunitats que no els capitalitzen, més aviat trobareu la felicitat. Amb la felicitat arriba l’èxit.

7 Comentaris

 1. 1

  Has oblidat mencionar que ets fantàstic inspirant els altres. Als meus ulls, això és una riquesa fabulosa, perquè ningú se la pot treure en un robatori, cap desastre no la pot fondre ni fer esclatar com una bombolla ...

  Estupenda publicació! Moltes gràcies per compartir.

 2. 3

  Excel·lent missatge,

  Recordo vívidament quan em deien a un jove que podia fer qualsevol cosa a la vida que pensés. I tot i que tots els que m’envoltaven eren positius i encoratjadors; ningú no va poder ajudar-me a guiar-me i donar-me instruccions sobre com convertir els meus punts forts en habilitats comercialitzables i com evitar posicions de debilitat.

  De jove; Jo era un introvertit i, fins avui, considero un desafiament fer networking i fer de les relacions estratègiques pel bé de la meva carrera professional.

  Mirant enrere a la meva vida; No crec que hagi tingut molts fracassos rotunds perquè mai he arriscat grans ocasions que puguin produir grans èxits.

  Doug, gràcies per donar-me moltes coses a pensar.

 3. 5

  Doug,

  Des que us vaig conèixer per primera vegada, m’heu servit d’inspiració per ser sempre i primer, sense disculpes. Estic segur que hi ha molts que em secundarien en això.

  I, un vespre aviat, gràcies pel vostre servei al nostre país.

 4. 7

  És interessant que hagueu descobert mitjançant un “assaig per foc” que aprofitar la força de cadascú és almenys una de les claus de la felicitat.

  Els científics han arribat a una conclusió similar. Podeu trobar una sèrie de vídeos i articles que aprofundeixen en aquesta noció de "felicitat". aquí.

  Salut!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.