La classe alta de les xarxes socials ens està fallant

estrella de rock a les xarxes socials

A l’institut de la meva filla tenien una àrea sagrada per a gent gran que es deia “catifa per a majors”. La "catifa d'edat avançada" era una secció còmoda integrada en una zona dels vestíbuls principals del seu institut on la classe alta podia passar l'estona. No es permetia cursar estudiants de primer any ni junior major catifa.

Sona, no? En teoria, proporciona als ancians un sentiment de realització i orgull. I potser proporciona als estudiants de classe baixa l’afany d’intensificar-se, de manera que un dia la catifa és seva. Com qualsevol class però, el perill és la creixent separació entre la classe alta i les altres.

Als primers dies de les xarxes socials, no hi havia cap sistema de classes. Quan algú va escriure una publicació genial al bloc a la blogosfera, tots vam animar l’autor i vam promoure la seva publicació. De fet, durant molt de temps solia promocionar publicacions de blocs de blocs nous que vaig descobrir amb l’objectiu d’encoratjar-los i assegurar-me que tinguessin un focus d’atenció. Avui molts dels meus amics en línia eren persones que van descobrir i compartir el meu bloc o viceversa.

mitjans de comunicació social canviat. Hi ha un sistema de classes absolutament al seu lloc. I la classe alta està alienant còmodament el món de la seva "catifa per a adults". No formo part de la classe alta, però m’agradaria pensar que estic a prop. Però de vegades no té ganes. Vaig a contactar amb molts de la classe alta i no responen. No responen a Twitter, Facebook, Google+ ni tan sols per correu electrònic.

Divulgació: Aquesta publicació també pot descriure el meu comportament. No estic criticant els altres, sinó simplement observant un canvi en l’univers de les xarxes socials.

És fantastic. Tot i que aquestes persones escriuen llibres sobre el poder de les xarxes socials i expliquen les seves històries de les oportunitats que els altres els van donar, descuiden donar la mà a la següent persona. Llegeixo molts dels seus blocs i veig un munt de comentaris de seguidors dedicats que els fan retuits, els comparteixen i els feliciten pel gran contingut ... sense cap resposta de l'expert. Cap. Ni un piu.

Amb el creixement d’aquesta indústria, no afirmo de cap manera que s’hagi de respondre a totes les sol·licituds: les xifres són simplement massa grans. Jo mateix, he trobat impossible respondre a totes les sol·licituds. Però jo do provar. Si fa una conversa a la meva xarxa social i en tinc coneixement, em sento obligat a participar-hi. És el mínim que puc fer, ja que la meva xarxa de xarxes socials no tindria l'autoritat si no fos per a cada lector i seguidor.

No nomenaré noms, ni diré que són tots. Hi ha moltes excepcions. Tot i això, també hi ha un munt d’estrelles del rock a les xarxes socials que no mengen el seu propi menjar per a gossos. Surten a escriure llibres, parlen i consulten amb grans empreses, renyant-los quan no són ni transparents ocupat. I després criden els seus altres companys de classe alta i xerren amb ells prenent una bonica ampolla de vi al local de la vall, sense fer cas de la seva pròpia xarxa.

No us creieu la gent publicitària. Si esteu seguint un d'aquests professionals, comprant els seus llibres i mirant-los parlar ... dediqueu-vos uns minuts a revisar la seva activitat. Segueixen les seves pròpies directrius? Responen a estudiants de primer any i juniors a la seva pàgina de Facebook? Retuiten els grans comentaris de seguidors que no tenen seguidors? Segueixen les converses als comentaris del seu propi bloc?

Si no ho fan, aneu a buscar algú que ho faci. Traieu la catifa de sota d’ells.

13 Comentaris

 1. 1

  M'agradaria poder dir que estic d'acord amb les teves publicacions, i estic segur que el que dius sembla veritat per a molts usuaris de xarxes socials i bloggers, però em considero un júnior al món dels blocs i no he tingut res més que bones experiències d'arribar-hi. a alguns dels grans.

  He rebut respostes d'alguns dels grans com Chris Brogan, Jason Falls, Scott Stratten, Dave Kerpen, etc. També he escrit sobre Dave Kerpen i els seus llibres un parell de vegades i va compartir les meves publicacions a les seves xarxes socials.

  Per experiència, he descobert que molts dels grans de les xarxes socials practiquen el que prediquen, i és probable que tinguin tant d'èxit.

 2. 4

  Douglas, vaja! Espero no estar a la categoria “mal sènior”. M'agrada pensar que m'acosto, que responc i que m'implico. Hi ha gent que potser he menyspreat pel camí? És clar. Hi ha moments en què no em comprometo (o no puc). La setmana passada, per exemple, vaig estar als remots Perú i Bolívia i tenia un accés molt limitat a la web (només aproximadament una hora al dia). Ahir vaig estar en un avió durant 10 hores. De vegades, després d'un discurs, rebré 200 o 300 tuits i 50 sol·licituds d'amistat a Facebook. No estic posant excuses, només dic la realitat. Tanmateix, la majoria de vegades, intento ser accessible.

 3. 5

  @douglaskarr:disqus @google-4e3cce4e05af3f9a841d921fe02f1ea7:disqus @mattsouthern:disqus Bona observació. Definitivament, veig alguns dels grans que formen "clubs exclusius" que s'acosten al novell amb el motiu que no és una connexió real, sinó més aviat amb l'esperança de connectar-los a un seminari web "gratuït" que després es converteixi en un argument de venda. El cas és que, com els de la catifa sènior, aviat hauran de seguir endavant i evolucionar, o ells mateixos es convertiran en el perdedor que s'enganxa repetint 12è.

  • 6

   M'encanta el comentari sobre "repetir 12è grau"! També hi ha l'analogia d'aquelles persones de l'institut que encara viuen a casa, fent gasolina i reflexionant sobre els seus dies de ser una estrella del futbol com el millor que serà per a ells.

 4. 7

  És això tan sorprenent? Les consultories de gestió han estat predicant el poder de la transformació, però són les més resistents al canvi. FET: encara estan implementant SAP com ho eren fa 20 anys. Per tant, els "gurus de les xarxes socials" són simplement consultors. I recorda, un consultor és un noi que coneix 1,000 maneres de fer l'amor, però que no té núvia. (divulgació: vaig ser soci d'un dels Big4)

  • 8

   En el meu cas, almenys, no sóc consultor. Escric llibres, faig discursos, faig classes magistrals, faig una mica de coaching i m'assento als consells assessors. No obstant això, durant els últims 6 anys no he fet cap assessoria.

 5. 9

  He tingut pensaments similars, ho he escrit abans... encara una situació de "quilometratge pot variar". Igual que en Matt, he vist i experimentat l'"elit" fent les seves xerrades i com tu els has vist... no tant. He vist uns quants entrar a les seves files, per dir-ho d'alguna manera, però n'he vist altres abandonats. Pensant en aquells que mantenen el cicle en marxa... podem veure si els nostres consultors no practiquen el que predicen, si comprem els llibres, assistim a les conferències, paguem els elevats honoraris de consultoria, premem els botons i les insígnies i seguim jugant a aquest joc. . Així que no estic segur de si són ells els que ens estan fallant... Compte amb el comprador, oi?

  Ara mateix el meu focus sóc jo. Estic intentant no preocupar-me tant pels altres, coses que no puc controlar. Seguiré fent les meves coses, treballaré dur per fer-ne més, fer-ho millor per a mi, els meus clients, el meu negoci. FWIW.

 6. 10

  @douglas, probablement el que estàs dient és correcte, probablement t'ha passat a tu, probablement "els grans" estan arribant a un punt per respondre només a les converses que es mantenen amb els nois grans ja que afegeixen valor... però la base del que diuen. sona una mica malament. Assolir el nivell superior a les xarxes socials NO obliga a respondre a cada publicació o comentari, o a publicacions que potser no afegeixen valor. Al final, per això són aquí (afegint espècies a la conversa). I per a alguns com @David Meerman, ens és impossible fer-ho (tret que contracti un assistent).

  • 11

   He explorat la idea de tenir un assistent. Però he arribat a la conclusió que no hi ha cap manera possible que mai participi algú més a les xarxes socials fent servir el meu nom. De cap manera. Si hi ha el meu nom, l'he escrit jo. He dit a gent com Guy Kawasaki que m'encanta el que fan, però que no estic d'acord amb la publicació automàtica i la publicació dels assistents.

 7. 12

  En primer lloc, reconeixo i emfatizo el creixement exponencial de les xarxes socials i el seu "seguidor". En segon lloc, algunes persones van optar per no obstruir l'ample de banda, les publicacions i les caixes d'entrada conscientment reconeixent innecessàriament comentaris i "retuits". En fi, això és la vida. NO s'obté una medalla simplement per presentar-se. El veritable compromís demana resposta; Els "caps ídem" no ho fan.

 8. 13

  Douglas Marjorie Clayman acaba d'escriure sobre això d'una manera diferent: la mateixa línia. Vaig rebre el final d'això fa quatre anys i estava tan sorprès llavors i ara. Les seves accions estaven tan fora d'alineació amb el que deien, que vaig saber ràpidament qui estava ple de ^*(.

  És frustrant quan veus aquest comportament i després només vaig dir el que em vaig centrar en el que estava creixent per al meu negoci. A l'altra banda d'aquest embolic, conec cada pas del camí, oferint valor als oients cada setmana: tots els oients que tenim per a #BBSradio provenen de la meva xerrada i no perquè un destacat m'hagués animat a la seva "audiència". ”

  Podria trencar-ne uns quants compartint com em van parlar entre bastidors. Vaig aprendre ràpidament que es preocupen pel seu estat quan arriba algú que és tan intel·ligent com ells i és una llàstima. Prefereixo promocionar els que m'envolten i saber que tots podem créixer. No es pren l'un de l'altre si un de nosaltres té un èxit, sinó que augmenta l'èxit de tots.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.