Integració de Facebook Like Button i WordPress

M'agrada

Amb el Botó M'agrada de Facebook llançant, vaig pensar que passaria una estona aquesta nit i l’integraria al meu bloc de WordPress. També el vaig integrar en un Compendi el blog del client també aquesta nit.

El primer pas és bastant senzill: només cal afegir el codi iframe a les pàgines de la plantilla (índex i senzill). Com que la pàgina d’índex pot tenir diverses publicacions, és important modificar el botó del bucle de la pàgina perquè l’enllaç permanent s’afegeixi correctament.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = like "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; desbordament: amagat; amplada: 250 px; altura: px ">

També vaig ajustar l’amplada i després vaig fer una mica de CSS per fer pujar el botó al costat de Botó de retuit de Twitter. La raó per la qual aquestes eines són tan fantàstiques és que no requereixen cap inici de sessió, navegació, etc. Simplement feu clic al botó i heu publicat l'estat a Facebook (o Twitter respectivament).

A més, també podeu posar metadades a la capçalera del vostre bloc perquè Facebook pugui extreure-les. Heus aquí com he editat la meva:

"/>

Finalment, espero veure algú escriure un bon complement per fer-ho. No he provat per veure quin camí és millor: el plantejament iframe o el SDK de JavaScript de Facebook mètode. Si heu identificat un bon complement per fer-ho càrrec, feu-m'ho saber.

13 Comentaris

 1. 1

  Tinc una pregunta per a tu, Bromance:

  Fa 2 nits vaig intentar jugar amb el meu facebook like box (abans el widget de fans de Facebook) per al meu "com publicar un llibre de blues. amb sort ”pàgina de fans i ara no es carregarà. Ara fa el que està fent a Mashable ... o ho feia dissabte a la tarda.

  És conflictiu amb la tesi? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Gràcies Jack! No estic segur del que vaig fer, però en realitat no vaig veure que aparegués el botó quan vaig utilitzar el connector.

 5. 5

  No hi hauria d’haver cap conflicte, però pot ser que calgui fer algunes modificacions importants amb CSS per localitzar el botó on el necessiteu. Vaig tenir un mal dia.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.