Social Media Màrqueting

Facebook ha desactivat el meu compte

Cap avís, cap motiu proporcionat, cap correu electrònic que expliqui per què ... les meves pàgines de Facebook estan desactivades, les meves aplicacions de Facebook estan desactivades i el meu El compte de Facebook està desactivat. Fa uns dies, vaig haver de restablir la contrasenya: Facebook va veure que algú intentava iniciar la sessió amb el meu compte des del nord d’Indiana. No estic segur de si això va tenir o no algun impacte en aquest incident.

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 1.37.48 PM

Bastant estúpid si em preguntes. I reafirma el meu consell a totes les empreses: no confieu en Facebook ni en cap altra plataforma per ser el vostre principal mitjà de comunicació. Tinc alguns amics que estan a prop dels equips de Facebook; veuré què puc fer perquè el compte es reactivi. Ja he fet el sol·liciteu a través de la seva pàgina d’ajuda.

1:33 Aquí teniu una llista de totes les notificacions instantànies

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 1.51.49 PM

En una nota secundària: com a pare, també estic molest ... Puc vigilar la meva filla a través del meu compte de Facebook.

1:36 Aquí teniu una resposta per correu electrònic que he rebut de Facebook

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 2.14.39 PM

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i un reconegut expert en transformació digital. Douglas ha ajudat a iniciar diverses startups d'èxit de MarTech, ha ajudat en la diligència deguda de més de 5 mil milions de dòlars en adquisicions i inversions de Martech i continua llançant les seves pròpies plataformes i serveis. És cofundador de Highbridge, una consultora de transformació digital. Douglas també és autor publicat d'una guia de Dummie i d'un llibre sobre lideratge empresarial.

Articles Relacionats

21 Comentaris

 1. Potser Facebook es va marcar que hi estaves posant tots els teus tuits. 😉

  Bromes a part, tens raó en els teus consells a les empreses. No sou propietari de la vostra presència a Facebook. Facebook ho fa.

 2. Ai merda, Doug. Això fa por que l'apaguessin així sense previ avís. Realment mai vaig pensar en la facilitat amb què es podia treure tot allò.

  És una bogeria pensar que les persones i les empreses inverteixen milers de dòlars al mes en les seves "propietats" de Facebook i Twitter sense cap garantia que fins i tot hi seran demà.

  Espero que ho entenguis.

 3. A mi em va passar exactament el mateix dilluns, Doug. Vaig rebre el mateix correu electrònic genèric, DESPRÉS d'haver canviat la meva contrasenya pel meu compte. Vaig respondre al seu correu electrònic en 7 minuts i encara no he rebut cap resposta. És frustrant tenint en compte que no hi ha cap explicació oficial de FB sobre què va passar/per què exactament. També era membre de la vostra aplicació Navy Vets, em pregunto si els ha passat a altres del grup.

 4. Vaig rebre una nota d'un client que els 10 administradors, inclòs jo, tenien els seus comptes de #Facebook desactivats avui. Tinc accés, però en realitat no treballo a la seva pàgina personalment. Serà interessant veure si això té alguna cosa a veure amb això. També vaig llegir que Facebook va tenir un error al novembre que va desactivar un munt de comptes. Seguiré mantenint-vos a tots informats.

 5. Doug, estic segur que ho resoldran per tu. Heu de tenir un sistema automatitzat bastant robust si teniu 500 milions de clients i la majoria de les consultes ja es tracten a l'Ajuda. Manteniu-nos actualitzats. Amén que no pots confiar en cap font. Això no és un cop a Facebook, ja que no és tan probable (potser més probable) que el vostre lloc web caigui i Facebook estigui activat?

  I sempre ajuda conèixer gent per dins.

  "Intentant recordar què era el que vaig dir que havia fet.
  Realment no importa perquè encara ets el meu únic.
  Les coses van malament, les coses van malament". - Chris Isaac

  1. Suposo que ho veurem, Kenan! La part veritablement dolenta d'aquesta experiència va ser que realment estava començant a adaptar-me a Facebook i a ser menys negatiu sobre ells tractant de "propietari" d'Internet. Sobreviuré a aquesta multa... però amb gairebé la meitat de la Terra a Facebook, es pensaria que els seus mètodes no eren només en blanc i negre. Si hi hagués activitat sospitosa, podrien avisar-me'n.

   Al cap i a la fi, sóc un membre PAGADOR de Facebook, després d'haver comprat Facebook Ads per fer créixer les meves comunitats allà. En un instant, sense el meu coneixement i sense cap recurs, tot ha desaparegut. Sembla que serien una mica més responsables amb la gent que promociona Facebook, compra publicitat allà i consulta amb les empreses sobre com aprofitar-lo millor.

  1. Interessant, Doug. El meu encara està desactivat (des de l'1/10). Aquest matí he enviat una segona resposta al seu correu electrònic genèric. Però tens raó, això reafirma a les empreses que mai haurien de confiar al 100% en FB com a part "dedicada" del seu negoci social.

 6. A mi em va passar el mateix fa 10 dies. He escrit a Facebook cada dia: SENSE resposta! No els puc trucar per telèfon. . . no responen! L'assistència al client és horrible, de fet, inexistent. Ridícul per a una empresa que diu el "amistosos" que són! No quan es tracta de tenir un problema!

 7. El meu compte de Facebook s'ha desactivat avui... No estic tan boig com pensava. Però encara vaig enviar un correu electrònic a Facebook. Fins i tot vaig fer que la meva xicota creés un grup a Facebook amb el meu nom, així que ho tornaran!

 8. Hola, em dic TaShe. El meu compte es va desactivar de seguida, com fa 3 setmanes. He passat molt de temps intentant posar-me en contacte amb el personal de Facebook, però no he rebut cap resposta. No puc crear una altra pàgina fins que no responguin perquè diuen que també és una violació de les seves regles. Aleshores, què he de fer? La meva informació i tota la resta que podria necessitar estava a Facebook. Tenia un sobrenom entre el meu nom i el meu cognom, que podria haver estat el cas, però no vaig rebre cap avís. La part dolenta d'això és que no rebo resposta de Facebook i fa gairebé un mes que estic esperant. Això m'està frustrant perquè fins que no tingui algun tipus de resposta a Facebook, ni tan sols puc crear un compte nou. Què faig home???

 9. Hola, em dic Sharon. El meu compte de fb també es va desactivar sense cap avís el 29 de març de 2011 i no tinc ni idea de per què. Tinc tots els meus amics, familiars i companys a fb i em fa pena quedar-me al marge de totes les actualitzacions i informació relacionada amb la meva feina que rebo regularment. És fàcil dir que no confio en fb, però si la resta dels meus amics i familiars estan a fb i confien en fb per contactar entre ells quina opció tinc! Els trobo molt a faltar i també trobo a faltar jugar a Farmville, que havia començat l'any 2009 i vaig gastar-hi diners reals i, de sobte, tot ha desaparegut! El que més em molesta és que encara no he rebut cap resposta de fb! Només desitjo que em tornin!!

  1. Estic en la mateixa posició que tu. Les fotos dels meus fills i les fotos del meu promès difunt estan al meu compte i ara no les podré recuperar mai? Per què em van desactivar sense resposta ni res? No tinc res inadequat a la meva pàgina i em pensaria que investigarien aquestes coses abans de desactivar algú. És frustrant, però suposo que no hi ha res que es pugui fer. Injust

 10. Hola, em dic Sharon. El meu compte de fb també es va desactivar sense cap avís el 29 de març de 2011 i no tinc ni idea de per què. Tinc tots els meus amics, familiars i companys a fb i em fa pena quedar-me al marge de totes les actualitzacions i informació relacionada amb la meva feina que rebo regularment. És fàcil dir que no confio en fb, però si la resta dels meus amics i familiars estan a fb i confien en fb per contactar entre ells quina opció tinc! Els trobo molt a faltar i també trobo a faltar jugar a Farmville, que havia començat l'any 2009 i vaig gastar-hi diners reals i, de sobte, tot ha desaparegut! El que més em molesta és que encara no he rebut cap resposta de fb! Només desitjo que em tornin!!

 11. Hola a mi també 1 de juny de 2012 2:55 m'he inhabilitat i el 2 de juny de 2012 1:04 he rebut un missatge que m'han suspès per error, així que he recuperat el meu compte, però el 3 de juny de 2012 3:14 m'he tornat a desactivar, però des de és diumenge, no crec que em respondran, potser ja està fora... hola, però envio el meu Phil. DNI postal i certificat de naixement. Còpia de l'NSO l'1 de juny passat, així que em van aprovar i confirmen que m'havia equivocat, però el 3 de juny de 2012 vaig tornar a estar desactivat, em sento tan malament que vaig gastar diners reals en jocs allà i el 2 de juny després que em tornés el meu fb que compro de nou... i el 3 de juny 2012 vaig tornar a estar desactivat, eh, diuen que el virus d'Àsia pot aparèixer el 2 de juny, el meu amic em va dir que quan vaig iniciar sessió a Facebook, però per què vaig tornar a desactivar-me, no he infringit cap regla de fb, espero que dilluns respongui l'equip de fb

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.