Facebook ha desactivat el meu compte

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 1.37.48 PM

Cap avís, cap motiu proporcionat, cap correu electrònic que expliqui per què ... les meves pàgines de Facebook estan desactivades, les meves aplicacions de Facebook estan desactivades i el meu El compte de Facebook està desactivat. Fa uns dies, vaig haver de restablir la contrasenya: Facebook va veure que algú intentava iniciar la sessió amb el meu compte des del nord d’Indiana. No estic segur de si això va tenir o no algun impacte en aquest incident.

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 1.37.48 PM

Bastant estúpid si em preguntes. I reafirma el meu consell a totes les empreses: no confieu en Facebook ni en cap altra plataforma per ser el vostre principal mitjà de comunicació. Tinc alguns amics que estan a prop dels equips de Facebook; veuré què puc fer perquè el compte es reactivi. Ja he fet el sol·liciteu a través de la seva pàgina d’ajuda.

1:33 Aquí teniu una llista de totes les notificacions instantànies

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 1.51.49 PM

En una nota secundària: com a pare, també estic molest ... Puc vigilar la meva filla a través del meu compte de Facebook.

1:36 Aquí teniu una resposta per correu electrònic que he rebut de Facebook

Captura de pantalla 2011 01 16 a les 2.14.39 PM

21 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Potser Facebook va marcar que hi estaves posant tots els tuits. 😉

  Tot fent broma, teniu raó en els vostres consells a les empreses. No sou propietari de la vostra presència a Facebook. Facebook ho fa.

 3. 4

  La publicació s’actualitza amb una carta rebuda per verificar la meva identitat ... cosa que sembla ridícul, ja que tinc diverses aplicacions, diverses pàgines, un munt d’amics, i ja fa anys que estic a Facebook.

 4. 5

  Oh merda, Doug. És realment aterrador, només ho desactivarien sense previ avís. Mai em vaig plantejar la facilitat amb què es podia treure tot això.

  És una bogeria pensar que persones i empreses inverteixen milers de dòlars al mes en les seves “propietats” de Facebook i Twitter, realment sense garanties que fins i tot hi seran demà.

  Espero que ho consulteu.

 5. 7

  Dilluns em va passar exactament el mateix, Doug. Vaig rebre el mateix correu electrònic genèric, DESPRÉS que ja havia canviat la meva contrasenya pel meu compte. Vaig respondre al seu correu electrònic en un termini de 7 minuts i encara no he sabut res. És frustrant tenint en compte que no hi ha cap explicació oficial de FB sobre exactament què va passar / per què. Jo també era membre de la vostra aplicació de veterinaris de la Marina, em pregunto si els ha passat a altres persones del grup.

 6. 9

  Vaig rebre una nota d'un client que els deu administradors, inclòs jo, tenien els seus comptes #Facebook desactivats avui. Tinc accés, però en realitat no treballo personalment a la seva pàgina. Serà interessant veure si això té alguna cosa a veure amb això. També vaig llegir que Facebook tenia un error al novembre que desactivava un munt de comptes. Seguiré mantenint-vos tots informats

 7. 10

  Doug, estic segur que ho resoldran. Heu de tenir un sistema automatitzat bastant robust si teniu 500 milions de clients i la majoria de les consultes ja estan dirigides a Ajuda. Mantingueu-nos al dia. Molt bé, no podeu confiar en cap font. Això no és un cop a Facebook, ja que no és tan probable (potser més probable) que el vostre lloc web baixi i Facebook estigui activat?

  I sempre ajuda a conèixer gent per dins.

  "Intentant recordar què era, vaig dir que havíeu fet.
  Realment, no importa perquè el vostre encara sigui el meu únic.
  Les coses van malament, les coses van malament ”. - Chris Isaak

  • 11

   Suposo que ja ho veurem, Kenan! La part veritablement dolenta d’aquesta experiència va ser que realment començava a adaptar-me a Facebook i a ser menys negativa que tractés de “posseir” Internet. Sobreviuré fins molt bé ... però amb gairebé la meitat de la Terra a Facebook, es pensaria que els seus mètodes no eren només blanc i negre. Si hi havia activitat sospitosa, em podrien informar.

   Al cap i a la fi, sóc membre de PAYING de Facebook, ja que he comprat Facebook Ads per fer créixer les meves comunitats allà. En un instant, sense el meu coneixement i sense cap recurs que s’hagi acabat. Sembla que serien una mica més responsables envers les persones que promocionen Facebook, hi compren publicitat i consulten amb empreses sobre com aprofitar-lo millor.

 8. 12

  Doug, vaig rebre el mateix correu electrònic exacte l’11 de gener després d’intentar iniciar la sessió al meu facebook. Ho he provat tot i no rebo resposta de Facebook.

 9. 13
  • 14

   Interessant, Doug. El meu encara està desactivat (des de 1/10). Aquest matí heu enviat una segona resposta al seu correu electrònic genèric. Però teniu raó, això reafirma a les empreses que mai no haurien de confiar en FB 100% com a part "dedicada" del seu negoci social.

 10. 15

  Fa 10 dies em va passar el mateix. He escrit a Facebook cada dia; SENSE resposta. No els puc trucar per telèfon. . . no responen! L’atenció al client és horrible, de fet, no existeix. Ridícul per a una empresa que diu que tan simpàtics són! No a l’hora de tenir un problema!

 11. 16

  El meu compte de Facebook s'ha desactivat avui ... No estic tan boig com ho faria. Però encara vaig enviar un correu electrònic a Facebook. Fins i tot vaig fer que la meva xicota creés un grup a Facebook amb el meu nom, de manera que tornaran a activar-la.

 12. 17

  Hola em dic TaShe. El meu compte es va desactivar de la mà com fa 3 setmanes. He passat tant de temps intentant posar-me en contacte amb el personal de Facebook, però no he rebut cap resposta. No puc crear una altra pàgina fins que no responguin perquè diuen que TAMBÉ infringeix les seves normes. Llavors, què se suposa que he de fer? La meva informació i tota la resta que podia necessitar era a Facebook. Tenia un sobrenom entre el meu nom i el meu cognom, que pot ser que fos el cas, però no vaig rebre cap advertiment. El dolent d'això és que no rebo resposta de Facebook i he estat esperant durant gairebé un mes. Això em frustra perquè fins que no obtingui algun tipus de resposta a Facebook, ni tan sols puc crear un compte nou. Què faig home ???

 13. 18

  Hola em dic Sharon. El meu compte fb també es va desactivar sense cap avís el 29 de març de 2011 i no tinc ni idea de per què. Tinc a tots els meus amics, familiars i col·legues a fb i em trista quedar-me al marge de totes les actualitzacions i informació relacionada amb la meva feina que rebo regularment. És fàcil dir no confiar en fb, però si la resta dels meus amics i familiars estan en fb i confien en fb per contactar-se, quina opció tinc !! Els trobo molt a faltar i també trobo a faltar a jugar a farmville, que havia començat el 2009 i hi vaig gastar diners reals i, de sobte, ja s’ha acabat. El que més em molesta és que encara no he rebut cap resposta de fb. Només desitjo que es torni !!

  • 19

   Estic a la mateixa posició que tu. Totes les meves fotos per a nens i les fotos del meu promès mort són al meu compte i ara no les puc recuperar mai? Per què em vaig desactivar sense cap resposta ni res? No tinc res inadequat a la meva pàgina i crec que investigarien aquestes coses abans de desactivar algú. És frustrant, però suposo que no es pot fer res. Injust

 14. 20

  Hola em dic Sharon. El meu compte fb també es va desactivar sense cap avís el 29 de març de 2011 i no tinc ni idea de per què. Tinc a tots els meus amics, familiars i col·legues a fb i em trista quedar-me al marge de totes les actualitzacions i informació relacionada amb la meva feina que rebo regularment. És fàcil dir no confiar en fb, però si la resta dels meus amics i familiars estan en fb i confien en fb per contactar-se, quina opció tinc !! Els trobo molt a faltar i també trobo a faltar a jugar a farmville, que havia començat el 2009 i hi vaig gastar diners reals i, de sobte, ja s’ha acabat. El que més em molesta és que encara no he rebut cap resposta de fb. Només desitjo que es torni !!

 15. 21

  Hola a mi també l'1 de juny de 2012 a les 2:55 he estat desactivat i el 2 de juny de 2012 a les 1:04 he rebut un missatge que em va suspendre per error, així que vaig recuperar el meu compte, però el 3 de juny de 2012 a les 3:14 vaig tornar a estar desactivat però des de és diumenge no crec que responguin potser és allà fora ... hola, però envio el meu Phil. identificació postal i certificat de naixement. Còpia NSO l'1 de juny passat, per la qual cosa m'aproven i confirmen que m'equivoco, però el 3 de juny de 2012 de nou he estat discapacitat, em sento tan malament que gasto diners reals per als jocs i el 2 de juny després em va tornar el meu fb i torno a comprar 3 vaig tornar a estar inhabilitat huhu, diuen que es podria produir el virus d'Àsia el 2012 de juny, el meu amic em va dir que quan vaig iniciar sessió a Facebook, però per què vaig tornar a estar inhabilitat, no he incomplert les regles de fb. Espero que dilluns la resposta de l'equip de fb

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.