Màrqueting per a mòbils i tauletesSearch Marketing

L’expertesa és gratuïta, els recursos no ...

informacióAvui sóc a casa. No em sento bé, crec que moltes, moltes, moltes hores de feina i l’estrès em posen al dia. Em vaig enrotllar al sofà i l’electricitat es va apagar. Només podria empitjorar si plovia i feia fred.

Aquest matí he tingut temps per llegir i dormir per intentar eliminar qualsevol error que tinc. TechZ va remarcar tots els llibres que estic llegint ... normalment no és menys de 3. En llegeixo 3 ara mateix i tinc 2 més esperant després. M'encanta llegir. M’aclareix el cap i m’entreté més que mirar una pel·lícula o una televisió. Els dic als meus fills que el millor de llegir és que et puguis pintar la imatge o la pel·lícula al cap. Quan vaig a veure una pel·lícula que s’escriu sobre un llibre, normalment em sento decebut.

Jo divago ... i només em queden uns 30 minuts aproximadament al portàtil. I és que el meu veí aviat pot trobar-me segrestant el seu router (segur, per descomptat). Mentre llegia, vaig anar pensant i volia escriure-hi.

Heus aquí la meva teoria ... la informació no val tant com abans. Amb Internet, el coneixement cada cop és més barat. Els dies de contractació dels consultors per dir-nos què som hauria fer està molt enrere. En el seu lloc, contractem consultors pel que fan llauna estar fent per nosaltres.

Els recursos augmenten en valor i el coneixement disminueix.

Tinc prou coneixement per construir una gran empresa. El que em falta són els recursos: temps i diners. Quan entrevisto consultors de perspectiva, no sol ser pel que em poden dir o no. De fet, normalment entenc una mica més del que fan sobre allò que els demano. Si em sento còmode amb ells, els contracto perquè facin la feina que tenen a la mà ... perquè només poden centrar la seva atenció en el tema. No m’ho puc permetre.

Fa anys, solia arreglar el meu propi cotxe. Havia fet tot el que hi havia per fer amb un cotxe. Vaig tenir el temps, així que anava a comprar un llibre i a deixar-lo fora. A mesura que envelleixo, ja no m’agrada rascar-me els artells, de manera que els porto a una botiga. Val més la pena del meu temps per fer que algú ho solucioni més que jo. Fins i tot amb el cost desorbitat del manteniment de l’automòbil.

No és aquesta la direcció en què es mou tot? Prenem com a exemple l’optimització de motors de cerca (SEO). Estic bastant confiat que, atès el temps, puc crear entorns de sandbox, modificar-los i experimentar per veure com puc arribar a la part superior de cadascun dels algorismes del motor de cerca. Però no tinc temps per a això. Clar, no tothom podia llegir un bloc i començar a fer-ho. Ho entenc ... però molta gent pot.

Coneixement de SEO is gratuït: hi ha una gran quantitat de llocs i blocs de SEO a Internet que publiquen contínuament les seves proves i troballes. (He utilitzat alguns dels canvis al meu lloc). No intento deixar de banda els consultors de SEO ... ho són valor els diners. Però no valen la pena pels seus coneixements, sinó que valen la pena com a recurs valuós. Ho fan cada dia perquè no calgui.

Internet is l’autopista d’informació. Sé que és vell i és un tòpic, però és cert. La distribució del coneixement cada vegada és més barata. Si vull esbrinar com tractar la pell seca del meu Jack Russell o vull crear un marc Ajax ... estic aquí per buscar-lo.

A mesura que la xarxa s’organitza i és més fàcil cercar informació, crec que és important que ens mirem menys com a “experts” i més com a “recursos”. L’expertesa és a tot arreu i és gratuïta. Els recursos no ho són.

Estaria d'acord?

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior