Sigues egoista sobre les xarxes desinteressades

Aquesta setmana he tingut converses dures amb algunes empreses que m’interessen profundament. Ells saben que m’importa perquè els he pres a la feina i els demano comptes. La meva xarxa és la meva inversió i on obtinc el màxim rendiment de la inversió.

  • Les empreses tecnològiques amb les que treballo sempre m’entenen. Jo sempre informar dels problemes, idees i felicitacions als seus equips. Per a totes les persones que es queixin, hi ha centenars d'altres que simplement us abandonaran i trobaran un altre venedor. És fonamental que, si us interessa els proveïdors de solucions, tingueu converses difícils amb ells sobre què va fallar o per què.
  • Hi ha diverses eines de xarxa i comunitats a les quals pertanyo. La creació de xarxes és estimulant i esgotadora. Com a petita empresa, la meva xarxa és clau per al meu èxit. Qui em rodeja reflexiona sobre el meu negoci i també aporta negocis. Algunes de les meves xarxes són desinteressades, sempre fan tot el possible per endinsar-me al negoci. Em sento endeutat i sempre aprofito per retornar-me el favor. Alguns són egoistes, però, i només mesuren la nostra relació pel que els he proporcionat.

llavors la xarxaLes xarxes socials llancen una xarxa enorme. Estic constantment avaluant on hauria de parlar a continuació, si hauria de pagar o no, o si hauria de treure el temps i els diners del meu horari per ser-hi. Reviso plataformes per escriure i promocionar-les. Penso en fer blocs enfront de vídeo versus podcast. Penso en fer comentaris sobre altres llocs i connectar-me amb els líders de la indústria. És molta feina.

Com a consultor, tinc molt pocs “ingressos recurrents”, de manera que la majoria dels meus ingressos s’acumulen venent el meu temps. Això vol dir que cada tassa de cafè, trucada telefònica o correu electrònic al qual respon comporta un risc de perdre ingressos.

Curiós: Què tan productius podríem ser si ens haguéssim de pagar mútuament per cada reunió que tinguem? Si et crido per prendre un cafè, i si hagués de pagar la tarifa per hora. Encara et trucaria per prendre un cafè?

És important que avalueu la vostra xarxa de manera constant per esbrinar on invertiu i si donarà els seus fruits o no. El negoci és negoci, és clar. Sigues egoista a l’hora de trobar una xarxa desinteressada. No tindria èxit si no fos pels meus clients claus - Compendi, ChaCha, Tendències web Informació de Walker es troben en aquesta llista. Amb "clau", vull dir ingressos;).

Quan penso en aquestes relacions i en com van evolucionar, totes van evolucionar a partir de la meva relació amb un sol empresari: Chris Baggott. Els que coneixeu Chris i jo sabeu que ens respectem molt i que tots dos som molt honestos. Chris és l’evangelista consumat, sempre pressionant per aconseguir que les seves empreses estiguin en el punt de mira ... que poden semblar egoistes. En veure el meu èxit i la llista de clients, però, tots van evolucionar a través de la meva relació amb Chris al llarg dels anys.

D’on treieu clients? D’on esteu generant els vostres clients potencials per al vostre negoci? A qui deu el seu èxit? Esteu retornant el favor? Pot ser que us sorprendrà quan ho descobriu.

Gràcies Chris!

Una última nota: Aquesta publicació no pretén menystenir cap de les altres persones que són tan crítiques per a l'èxit i el creixement del meu negoci. Ja sabeu qui sou! Només vull donar una mica de llum que alguns de nosaltres no avaluen i valoren realment les persones de la nostra xarxa per al negoci real que proporcionen. Crec que he donat per descomptada la meva relació amb Chris i no he reconegut la importància que tenia per a mi.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.