Benvolgut vers en U de AT&T

attBenvolgut AT&T,

Ja sóc client vostre. Tinc tant telèfon de casa com DSL a través de vosaltres (anteriorment SBC). M'agrada el servei, però vull actualitzar el DSL i aprofitar el gran servei de televisió que teniu. Ja veieu, el meu apartament només ofereix un paquet bàsic i m’agradaria actualitzar.

Durant els darrers dos anys, n’heu enviat alguns correu electrònic increïblement atractiu sol·licitant l'actualització. Els rebo aproximadament un cop al mes adreçats correctament al meu apartament. Un mes fins i tot vau enviar un llibre a tot color que descrivia tots els paquets tant per a DSL com per a televisió. Em tens ... Estic venut! Necessito actualitzar a U-Verse per veure guanyar els Colts diumenge amb tota la seva esplèndida glòria.

Això és el que em mostreu ... i sí, estic preparat!Captura de pantalla 2010 02 05 a les 4.57.52 PM

Per tant, visito AT & T.com i feu clic al botó Actualitza ara. Doh! Primer he de comprovar la disponibilitat. Sé que està disponible, però, perquè el meu veí del # 1324 tenia el servei durant més d’un any (es va mudar). Això és a la tercera història ... Estic a la segona història. Per tant, envio la meva adreça i el meu número de telèfon ...

Servei no disponible.

La meva primera pregunta, Benvolgut AT&T, és per què enviaríeu anuncis a la meva adreça de l'últim any demanant-me que actualitzés el vostre servei si realment no està disponible (cosa que sé que no és cert). Heu gastat força diners en aquesta constant pluja de correus directes. ...

Molt bé ... decideixo agafar una altra ruta. Feu clic al xat en línia Ara servei a la vostra pàgina. Estic a la cua amb 15 clients esperant. Crec que es pot deixar caure Ara. Vaig fer clic a tancar a la finestra i vaig decidir trucar. Faig clic en Contacteu amb nosaltres ... per sort, teniu els números de telèfon disponibles.

El telèfon contesta amb una veu automatitzada i em demana que introdueixi el número de telèfon del meu compte. Faig. A continuació, em pregunta què voldria fer, dic atentament "Obteniu vers en U" pensant que "Vers en U" és un so bastant bo per atrapar. No hi aneu ... "Ho sento, no entenc la vostra sol·licitud". Ara em sento una mica frustrat. "Actualitzeu a U-Vers" ... que funciona.

El sistema em diu que no puc actualitzar, que tinc algun tipus de saldo posterior. Per tant, el pago per telèfon amb targeta de crèdit escrivint tots els meus números. És curiós per què no m’ho heu dit a la pàgina web on he iniciat la sessió i he sol·licitat el servei.

De totes maneres, estic connectada amb una representant, Shannah, i és fantàstica. Tenim una petita xerrada sobre els Colts que vencen els Sants aquest cap de setmana. Em diu que el seu marit és fan dels Bears. Em pregunto: "Segueixen a la NFL?". Va aconseguir una rialla. Em diu que el seu sistema diu que tampoc no està disponible. Li dic que la tenia la meva veïna i ella pregunta la seva adreça. He de sortir corrent del pis, pujar les escales i obtenir el número. Torno a baixar i li dic # 1324.

Ella continua i creu que avança. Estic bastant emocionat. A continuació, es cancel·la la trucada.

Ningú no em torna a trucar ... Suposo que el sistema no va fer un seguiment del meu número i no tinc cap mitjà per aconseguir Shannah ara per continuar la recerca. Vaig provar de trucar a l'operador per segona vegada, però ara vaig tornar a esperar.

Així que ... visito el lloc web de nou i decideixo escriure un correu electrònic. Feu clic a Contacta amb nosaltres a la part inferior de la pàgina i escric "Actualitza a vers en U" al camp disponible. Faig clic a Envia i la pàgina es torna a carregar amb un parell d’opcions de correu electrònic a continuació. Faig clic a la primera opció de correu electrònic ... i, en lloc d’una adreça o formulari de correu electrònic, se’m presenta un enllaç al lloc web del vers en U. Aquest és el lloc on ja estava.

Em fa curiositat si alguna vegada heu fet proves d’usuari amb el vostre propi lloc per saber fins a quin punt pot ser fàcil o difícil que els vostres clients utilitzin els vostres serveis en línia. Em pregunto quants centenars o milers d’altres clients estan disposats a pagar més i convertir-se en clients més valuosos per a la vostra organització, però no poden.

Aquí ho tens, AT&T. Sóc un client (anteriorment) feliç que vol actualitzar el seu compte. He pagat les meves factures, tinc diners i fa un parell d’anys que em dediqueu a fer-ho. Realment voleu que actualitzi, oi? Si ho feu, el vostre lloc web no està optimitzat, el xat en línia no es manté al dia, el vostre sistema no és precís i el vostre sistema de telefonia (irònicament) pot haver abandonat la trucada.

Estic a punt quan estiguis.

Viouslybviament, això no és avui.
Gràcies!
Douglas Karr

2 Comentaris

  1. 1

    Vaig tenir la mateixa experiència amb u-verse. És impressionant. Ho vull MOLT malament. Vaig rebre correus electrònics i fins i tot trucades de telemàrqueting al respecte. Servei no disponible a la nostra zona. Amb tot, mai he vist una empresa tan dolenta a l'hora de servir els seus clients.

  2. 2

    Sens dubte, sembla una molèstia. Alguna vegada has acabat rebent l'actualització que estaves buscant? Personalment, prefereixo quedar-me amb el meu servei DISH Network. Sóc subscriptor des de fa molt de temps i recentment també m'he convertit en empleat. DISH encara té més canals en alta definició que ningú del sector, juntament amb grans ofertes com ara HD gratuït per a tota la vida. A més, també cal pensar en altres coses, com ara la fiabilitat. Quan rebeu tots els vostres serveis d'entreteniment/comunicació d'una sola font, si un té una interrupció, tots ho fan. Almenys si un dels meus serveis experimenta un singlot, encara puc gaudir dels altres.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.