Us heu ensopegat?

Topar-seSi fa temps que esteu llegint aquí, ho sabeu Estic enamorat de StumbleUpon. El meu bloc continua obtenint un elevat nombre de visitants mitjançant Stumbleupon.

Com a norma general, a la gent no li agrada que promocioneu les vostres pròpies pàgines en llocs com StumbleUpon. Jo he enviat les meves pròpies publicacions en el passat - però poques vegades. Si pensés que la publicació era controvertida o podia cridar molta atenció pel seu impacte, podria ensopegar-la jo mateixa. En cas contrari, només espero que als altres els agradi la pàgina i li doni un cop de dit.

Dit això, no hi ha res dolent en tornar enrere i donar un cop d'ull a les pàgines que altres persones ja han topat amb el vostre lloc web. Si proveu de cercar el vostre domini o lloc web a StumbleUpon, trobareu que la seva cerca és bastant llàstima i limitada a les etiquetes que omplen els usuaris.

Nota lateral: Si fos StumbleUpon, ho faria totalment implementeu Google Custom Search com a font d’ingressos.

Amb Google, però, podeu trobar fàcilment quines de les pàgines del vostre lloc s’han ensopegat perquè pugueu votar més. Per al meu bloc, només busco:

lloc: stumbleupon.com martech.zone

Això em proporciona una llista de les meves pàgines que altres han ensopegat per poder abordar una altra votació. Autoservei? Potser, però m'inclino en la direcció que està bé, perquè algú ja ha considerat que el lloc és digne d'ensopegar.

Si esteu a StumbleUpon, assegureu-vos que Afegeix-me com a amic.

5 Comentaris

 1. 1

  Gràcies per aquest post. Ja havia provat de fer això abans, però no vaig encertar la sintaxi de Google o alguna cosa així. I tens raó; StumbleUpon hauria de millorar les seves capacitats de cerca. Crec que també seria fantàstic que StumbleUpon us permetés reclamar els vostres propis blocs perquè pugueu subscriure-us a una actualització cada vegada que algú ensopegués amb un dels vostres llocs.

 2. 2

  Google no va detectar totes les pàgines del meu lloc que es van enviar a SU.

  Com tu, crec fermament en SU, ja que aporta la màxima quantitat de trànsit al meu bloc.

 3. 3

  M'acabo de registrar per obtenir un compte perquè tothom diu que és una manera fantàstica de generar trànsit. Estava navegant pel meu perfil i tinc problemes per començar, sembla una mica confús. Recomaneu alguna guia per consultar i llegir per començar millor i aprendre a utilitzar-la?

 4. 4
  • 5

   Benwaynet,

   Per aprofitar realment StumbleUpon, assegureu-vos d'entrar-hi i utilitzar-lo unes quantes vegades a la setmana per classificar els llocs amb els quals us trobeu. Un cop hagis creat un bon perfil, crec que el teu impacte millorarà. Tanmateix, no ensopeguis amb els teus propis llocs! Això serà ignorat en gran part.

   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.