Ets un elefant o una papallona?

helpindyonline.pngEl dilluns em vaig reunir amb Roger Williams, president del Institut de Lideratge Emergent. Reunir-se sense ànim de lucre sempre és inspirador ... Roger ha canviat la regió creant Help Indy Online, un programa que fa que els joves participin al servei de la comunitat. El seu sistema en línia i l’ús de les xarxes socials ha estat increïble. A més, el ROI del seu programa és exponencial.

Roger va compartir una analogia que m'encanta, va preguntar:Ets un elefant o una papallona? "

Tots dos elefants i papallones són memorables però tenen diferències diferenciades.

  • An elefant no sempre es reconeix que és bella. Un elefant és una mica maldestre, s’embruta, marxa pel fang, deixa un rastre i deixa la seva empremta allà on s’asseu. Els elefants són capaços de fer el pes i fer avançar les organitzacions.
  • papallones són boniques. Es porten amb el vent, no deixen petjada i volen molt bé d’un lloc a un altre. Si aterren al fang, ni tan sols s’embruten.

Com a consultor, la meva feina és canviar per a les empreses amb les que treballo. No puc ser una papallona, ​​he de ser un elefant. Si no obtinc resultats per als meus clients, no tindré èxit i, finalment, perdré el negoci. Si els meus clients no m'escolten, no puc passar al següent client ... He de caure a la brutícia i deixar la meva empremta.

Sempre he estat un elefant [insereix acudit amb sobrepès aquí ...], de vegades per culpa d'un error. Tot i això, em sento còmode amb qui sóc i reconec les diferències que he fet amb les organitzacions per les quals he treballat. M’agrada ser un elefant. Què ets, doncs?

És vostè un elefant o una papallona?

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.