El meu bloc és millor que el 99.86% de la resta de blocs.

OscarHe llegit un gran enviar d'un nou company de bloc avui a Blog Burnout. Em va fer preguntar-me on em porten totes aquestes coses de blocs. No és que estigui pensant acabar amb els meus blocs, no hi ha cap possibilitat. M’agrada massa (i vull dir massa!). Malauradament, pot ser o no tan bo, depèn de com ho vegis. Per tant, encara no puc deixar de treballar (i tampoc no vull fer-ho).

Technorati situa el meu bloc al número 74,061. Amb això en ment, suposo que la pregunta és fins a quin punt és bo prou bo? Estic molt dubtós que algú amb la seva bona raó hagi mirat Technorati i s’hagi preguntat ... Em pregunto qui està entre els 75,000 primers?

Tinc 67 enllaços de 37 blocs. Per tant, en un món amb 52,900,000 blocs, 37 bloggers han trobat la meva informació prou important com per enllaçar-la. És gairebé depriment.

On Influence and Automation ocupa el lloc 74,061 de 52,900,000 blocs.

D’altra banda, només he tingut unes 200 publicacions al meu bloc. Seth Godin acaba de tocar 1,000 publicacions. Potser hi ha la possibilitat que després de 800 publicacions més pugui incorporar-me al Top 100 de Technorati (és clar ... i ja hauré publicat 5 llibres fins aleshores!)

Tot això pot semblar negatiu, però no ho és. Posem-li un gir diferent. En un món amb 52,900,000 blocs, situar-se en 74,061 no és massa terrible! Heck, es troba entre el 0.14% de tots els blocs.

Així que ja ho teniu. El meu bloc és millor que el 99.86% de la resta de blocs. 😛

4 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  La meitat de la batalla en els rànquings de blocs és la creació de xarxes i la recerca del vostre nínxol, i un cop tingueu aquestes dues coses a la baixa, les coses comencen a accelerar-vos, especialment a Technorati.

  Intentant trencar jo mateix el club Technorati 50K.
  MC

 3. 3

  Un bon rànquing que tens allà doug, jo mateix estic a la franja 90,xxx, no està malament per a un bloc nou si ho dic jo mateix 🙂

  Mesuro l'èxit dels blocs pels lectors i els seus comentaris. Lectors agradables com Yvonne, Rico i altres fan d'un bloc un lloc agradable i li donen un ambient agradable. Jo blog perquè vull, un rang de technorai és només un bon complement.

 4. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.