Vuit coses que no sabeu de mi

D'acord, d'acord ... Vaig a assumir aquest de Steven. Aquí hi ha 8 coses que probablement no sabeu de mi:

 1. L’any passat vaig fer la millor interpretació de Love Song mai treballada. Era tard, quedàvem 3 a l’oficina i va sortir a Internet Radio. Mentre feia el meu gran final, el meu CEO va caminar a la cantonada: portava el seu germà a fer una gira pel nou edifici. Sé ... fer-fer-fer fer-fer-ho ... sé ...
 2. Deborah, la meva única i germana germana, era la Britannica Britannia (sp?) Jeans de noia a mitjan anys vuitanta. Que els teus amics parlin sense parar del cul de la teva germana té un impacte psicològic durador. Estava i estic orgullosa d'ella tot i que poques vegades parlem.
 3. Un dels meus pitjors treballs va ser un agent de telemàrqueting de targetes de crèdit a l’institut. Vaig treballar dues setmanes i mai no m'he inscrit a ningú. Ho vaig provar durant dues setmanes perquè el meu pare va dir que mai no hauria d'abandonar la feina de seguida ... sempre aprendràs alguna cosa. En aquest cas, vaig saber que el meu pare no sempre tenia raó.
 4. El meu millor amic a l’institut segueix sent el meu millor amic, 20 anys després. Mike no llegeix el meu bloc, però encara parlem cada dues setmanes. Ell i la seva dona són increïbles.
 5. Aquesta setmana potser he fet les compres més ridícules i desagradables de la meva carrera bloguera: un imant del portell posterior de 24 ″ per al meu cotxe:
  Com
 6. Fa dos estius, em podies trobar en línia gairebé cada nit jugant Rainbow Six a XBox Live.
 7. El meu bloc ara fa una mitjana de més de 500 dòlars mensuals d’ingressos, essent la font més gran Anuncis d'enllaç de text.
 8. Aquest cap de setmana hi seré NPR per discutir sobre la utilització de recursos en línia per millorar la vostra negociació salarial. Va ser una entrevista força divertida, però em vaig quedar sense alè perquè vaig haver d’afanyar-me de la feina al pàrquing de l’estació de ràdio en menys de 20 minuts. No estic segur de com sortirà! Vaig rebre l'entrevista perquè vaig comentar en un lloc web que havia utilitzat a Informe salarial personal de Salary.com per negociar el meu salari i també tinc un en línia Calculadora de recaptació.

imatge 1366071 8235306

Crec que ja he passat aquest tipus de mems a altres, així que no en faré cap altre, però sí que volia respondre-ho.

7 Comentaris

 1. 1

  gràcies 🙂

  Com a nota lateral, m’alegro que algú guanyi diners amb TLA perquè no he guanyat ni un cèntim i molt menys que no s’hagi mostrat cap anunci .. i ho he provat en tres ocasions diferents. Fins i tot tinc el seu connector al seu lloc i activat .. per a mi el servei és nul.

  No és que AdSense sigui millor, però al cap ia la fi es mostren els seus anuncis ... Probablement estic fent malament coses suficients, però és frustrant veure passar setmanes i tenir sort de guanyar-me un sol dòlar.

  errr .. ooppsss ... ho sento per la banda de LOL

  • 2

   Steven,

   Queda’t allà amb TLA. Crec que els anuncis són ocult per als administradors del bloc. Un cop vaig aconseguir un sol patrocinador, van començar a rodar després. Vaig pensar que alguna cosa no funcionava bé, però és un sistema fantàstic.

   Doug

   • 3

    Ah, he estat aguantant TLA des que van estar disponibles per primera vegada, però mai no he mostrat cap anunci ... mai ... He provat el servei en tres ocasions diferents, amb aquesta última vegada que el codi està en marxa durant més de 3 mesos ... i encara res

    Fins i tot AdSense està demostrant ser un munt de frustracions ... Puc passar dies amb pàgines vistes raonables i no guanyar ni un cèntim (durant setmanes). Necessito un gurú d'AdSense que m'ajudi a pensar, perquè segur que estic fent alguna cosa malament ... Admetre que pot ser que sigui així encara no ajuda els nivells de frustració de cap de les xarxes publicitàries.

    oh bé ... prou amb segrestar els comentaris de les teves publicacions. Doug, ho sento, però ara mateix és un punt delicat

 2. 4
 3. 7

  M'encanta l'imant de la porta del darrere. Què tal si teniu el logotip pintat també al costat del cotxe per obtenir el màxim efecte 😉

  Haig de tornar a provar TLA algun cop i veure si m’accepten aquesta vegada. AdSense va augmentar el 50% el mes passat, però no parlem de mega dòlars 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.