Quines són les estratègies de màrqueting per a influents més efectives?

Infografia de l’estat del màrqueting dels influents

Brian Wallace va compartir el Història, evolució i futur del màrqueting per influents això va fer un treball fantàstic a l’hora de definir l’influencer i de com interactuaven les marques amb ells. He estat molt franc sobre com funcionen les marques amb influencers i viceversa i crec que aquesta infografia de MDG Advertising fa un treball excepcional en detallar l’aspecte d’una exitosa relació de màrqueting d’influencers.

La infografia, L’estat del màrqueting dels influents: el que cada marca ha de saber, discuteix les tàctiques i enfocaments més efectius per al màrqueting d'influències.

Tàctiques de màrqueting per influents més efectives

  • https://martech.zone/neverbounce-referralAmbaixadors en curs - Actualment, tinc un ambaixador permanent amb Agorapulse. Pot ser una de les millors relacions que he tingut amb una marca. Vaig mantenir una relació amb Agorapulse després de sentir-me frustrada amb altres plataformes de xarxes socials quan manejava una gran quantitat de comptes de xarxes socials. La interfície d'usuari funciona molt com una llista de tasques o una safata d'entrada, on els vostres equips poden gestionar fàcilment les interaccions externes. La combinació del meu abast i la meva passió pel seu producte van obrir una porta on Emeric i el seu equip em van apuntar al programa Ambaixador. Sense cap pressió ni divulgació completa, parlo d’Agorapulse quan la gent busca una plataforma per gestionar les seves xarxes socials.
  • Ressenyes de productes: Shure em va enviar un MV88 micròfon per al meu iPhone fa aproximadament un any per provar. L’expectativa era que compartís la meva ressenya en línia i després tornés el micròfon. Shure es va adonar que tenia un producte fantàstic i volia comercialitzar amb podcasters amb influència. Bé, em vaig enamorar del micròfon tan profundament que el continuo mostrant a tothom ... i vaig preguntar a Shure si el podia conservar.
  • Mencions de marca - No reboteu és una empresa que ajuda les empreses a mantenir la base de dades de correu electrònic clara d’adreces problemàtiques que puguin afectar negativament la seva capacitat d’accedir a la safata d’entrada dels seus subscriptors. Tinc un article, Per què, com i on es poden verificar les vostres llistes de màrqueting per correu electrònic en línia, que els lectors llegeixen constantment amb la intenció de buscar solucions com aquesta perquè Neverbounce arribi. Després de provar la seva plataforma juntament amb altres, sabia que tenien el millor producte que hi havia, així que vaig acceptar una oferta per mostrar de manera destacada el seu servei en aquesta publicació. Per descomptat, també mostrem la divulgació completa.
  • Cobertura de l’esdeveniment - Amb la nostra publicació i el nostre estudi portàtil, sovint se’m demana que cobreixi esdeveniments a canvi de pagament, viatges i despeses per esdeveniments. En l’esdeveniment, publiquem articles, gravem podcasts, fem sessions en directe de Facebook i publicem en directe els esdeveniments. Fins i tot he portat personal a desenvolupar fullets destacats per enviar-los a casa amb els assistents després dels esdeveniments. Més recentment, ho vaig fer per Dell World, on em vaig associar amb Mark Schaefer al seu podcast Luminaries. Un esdeveniment i una oportunitat increïbles. A part de pujar a l’escenari, aquesta és la meva manera preferida de viure una conferència.
  • Contingut patrocinat - Tot i que no m'importa el contingut patrocinat, realment sóc exigent per a les empreses amb un soci. Realment han de ser líders en el seu segment de mercat i aportar valor als nostres lectors, oients i seguidors. Si posa en risc la meva marca, no ho faré. Al llarg dels anys, he rebutjat una gran quantitat d’empreses perquè no podia garantir la companyia ni el producte. Sovint trobareu contingut patrocinat a la manera del esdeveniments de màrqueting que compartim.

Els professionals del màrqueting diuen que el contingut més eficaç prové d’influents experimentats i creïbles. Per descomptat, hi estic d'acord. Crec que els influencers creïbles i experimentats han passat anys, potser dècades, construint la seva autoritat en la seva indústria. Amb una inversió així, no només es posarien a la venda al millor postor. Estic segur que podria duplicar o triplicar els meus ingressos per màrqueting d’influencers, però simplement no ho faré a costa de perdre el respecte per part dels meus lectors. El que em paga una marca no es compara amb l’esforç que em va costar construir la meva credibilitat i no m’arriscaré.

L’estat del màrqueting dels influents: el que la marca ha de saber

Infografia de l'estat de la comercialització dels influents

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.