Deixo un gran treball i vaig a les xarxes socials

Màrqueting i comerç electrònic per a restaurantsL’últim any amb què he passat Camí patronal ha estat un passeig en muntanya russa increïble. La companyia té un fort creixement i té un èxit enorme.

 1. Hem guanyat el Premi Techpoint Mira.
 2. Hem completat el desenvolupament de 4 POS integracions: Micros, POSitouch, Comtrex i Aloha.
 3. Hem tornat a desenvolupar la interfície d'usuari per maximitzar les conversions dels nostres clients. Hem afegit funcions de seguretat i redundància a l’aplicació.
 4. Fins i tot vam llançar un lloc d’ubicació de restaurants per a les nostres cadenes de diverses unitats.

Divendres va ser el meu darrer dia a Camí patronal. Va ser difícil deixar una empresa a la qual vaig abocar el cor i l’ànima i que compta amb el suport financer d’alguns dels més importants reeixit Internet empreses in Indianàpolis.

En deixar Patronpath

No tinc cap dubte que vaig deixar l’empresa en bona forma. La meva única preocupació és si els inversors estan bé o no amb la transició. Una de les raons clau per la qual vaig anar a Patronpath va ser conèixer el seu equip d'inversió, format per alguns dels millors empresaris d'Internet de la regió. L’últim que volia fer era deixar-los després de tant d’èxit. Seguiré assessorant i assistint a Patronpath sempre que em necessitin, per garantir que la meva sortida no afecti el seu èxit.

El creixement i els resultats van ser sens dubte els aspectes més destacats de Patronpath. Vaig tenir l’oportunitat de treballar amb gent increïble. Durant l’últim any vam fer alguns miracles amb pocs recursos. Estic orgullós del que hem aconseguit.

Treballar amb gent de classe mundial

Durant els darrers 6 mesos més o menys, vaig tenir el plaer de treballar amb Marty Bird, algú que coneixia des dels primers dies a Objectiu exacte però mai no vaig tenir l'oportunitat de treballar directament. Marty és un venedor increïble amb la capacitat de crear programes de màrqueting de primer nivell mundial des de zero.

Marty va entrar a Patronpath per assumir un incipient programa de correu electrònic nacional que acabem de signar per a una corporació multimilionària. Al cap de dos dies, va assumir el projecte. Al cap d'un parell de setmanes, va construir un programa i un procés al voltant del projecte. Ara el programa continua creixent i florint sota el seu lideratge. Quin gran noi! Fet poc conegut, Marty també és un mestre mecànic amb un passió per l'Audi TT.

La resta de l'equip també va ser fantàstic. Mark Gallo i Chad Hankinson van ser increïbles treballar amb ells tant a nivell professional com personal. Tots dos són grans cristians que m’han ajudat a assessorar-me en alguns desafiaments. Estic en deute amb tots dos. També tenen un equip de gestió de comptes que són combatents tenaces dedicats a ajudar els seus clients a tenir èxit. Vaig començar a treballar amb Tammy Heath la major part de l’any i va ser increïble, fent malabars a dotzenes de clients cada hora i encara podia produir.

La part més difícil d’aquest any va ser la exigència de la feina i com em va cridar tota l’atenció. Aquest bloc va patir, així com l’atenció que vaig poder proporcionar a alguns dels meus mascotes projectes. Estar de guàrdia també em va apartar dels esdeveniments de xarxes regionals. Les rares vegades que vaig aparèixer, la gent estava en shock.

La conducció des del costat nord d’Indy era una cosa que estimava al principi, però a mesura que els preus de la gasolina es van disparar i la meva filla em necessitava més a casa, un parell d’hores al dia a la carretera van començar a fer mal. Estic agraït el meu fill - mentre feia malabars amb una càrrega completa a IUPUI A més de fer classes particulars al Centre d'Assistència Matemàtica, encara va trobar temps per portar Katie a i des dels esdeveniments i alimentar-la. Estic agraït pels meus fills increïbles!

Anar a Compendium Blogware

Així que ... quan va trucar Chris Baggott Compendi Blogware i vaig dir que podria haver-hi l'oportunitat de treballar amb ells, que estava extasiat! Compendi començar amb Chris i jo treballem els caps de setmana el 2006.

Em vaig quedar amb ExactTarget i va arribar Ali Sales. El lideratge d’Ali amb la passió de Chris ha fet que la companyia es convertís en una cosa increïble Plataforma de blocs corporatius. Durant l’últim any he mantingut una estreta relació amb la companyia i he evangelitzat la plataforma. Acabem de presentar el despatx d'advocats Bose McKinney fa aproximadament un mes i ja han dit que ja informen de grans clients potencials en motors de cerca.

logotip de blocs blancs 150Dilluns, assumeixo deures com Vicepresident de Blogging Evangelism a Compendium. Informaré a Ali i ajudaré a tots els nostres equips i clients a educar, evangelitzar, automatitzar, integrar, etc. esforços de màrqueting. Aquesta és una posició difícil de rebutjar donada la meva feina dels darrers anys. També tornaré a treballar al Circle in Indy, així que segur que em trobaré amb molts vells col·legues.

Pensar que tot va començar amb Pat Coyle i jo llegint Converses nues fa uns anys és bastant increïble.

Amb això, li agraeixo Robert Scoble Shel Israel per escriure un llibre que em va inspirar a iniciar el meu propi bloc i que va canviar la direcció que volia prendre en el món del màrqueting. Que estic assumint una posició a les xarxes socials durant una de les pitjors recessions econòmiques de la història del país parla molt del poder d’aquest mitjà, oi?

19 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Doug - Vaja! gràcies per les paraules amables. El vostre talent, passió i entusiasme us serviran molt a Compendium: felicitats. Les vostres importants contribucions a Patronpath van crear una base sobre la qual continuarem construint. Trobaré a faltar la teva presència a l'oficina, el teu comportament humil, el teu gust boig per la música (!) i les rialles alegres. Seguir-te a Twitter no substituirà aquestes grans converses a l'hora de dinar que hem tingut! Cuida't Doug.

 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.