No es tracta d’una estratègia de màrqueting d’influències, atureu-vos-ho!

aturar

Hi ha tant de soroll a les xarxes socials que de vegades és difícil mantenir-se al dia. M’encanta el fet de tenir un gran nombre de seguidors en línia i intento atraure i respondre a tothom que faci una sol·licitud. Quan és una empresa amb la qual m’he comunicat prèviament, dedico especialment el temps i responc en conseqüència.

Dit això, hi ha una estratègia nefasta que comença a sorgir en línia que em menja el temps en missatges directes i missatges específics. Les empreses em publiquen sol·licituds personalitzades, com la següent, per respondre o compartir amb el meu públic. No estic segur de si són automatitzats o curats a mà, però són molestos, i els ho faig saber.

Aquí hi ha un exemple a continuació. També en tinc una gran quantitat a través de missatges directes i correu electrònic de diferents empreses. He eliminat el nom de l'agència, ja que sovint arriben a un contingut excel·lent i rellevant per al nostre públic. Aquest tuit a continuació; no obstant això, no és un d'aquests missatges. No estava xerrant sobre Snapchat, no vaig demanar consell a ningú sobre Snapchat i no em preocupen els de Snapchat última funció.

 

Promocions de Tweet i xarxes socials

Per què és una estratègia d’influenciador terrible?

Es tracta d’un captador d’atenció personalitzat i directe que m’ha apartat l’atenció de la meva altra feina. Les presentacions de correu electrònic són una cosa: puc revisar-les a la meva hora i respondre o eliminar si cal. Aquí teniu l’analogia (realista):

  • Escenari A: Estic assegut al meu escriptori treballant i apareix una presentació massiva de correu electrònic. Juntament amb la presentació hi ha altres missatges de clients i clients potencials. Cap dels remitents espera que respongui immediatament. Quan tinc l'oportunitat de consultar el correu electrònic, els comprovo i responc en conseqüència.
  • Escenari B: Estic assegut al meu escriptori treballant i m’interrompes, pregunta’m si m’interessa un tema del qual mai no t’he parlat. Ara, la majoria de les persones que m’interrompen tenen alguna cosa important per demanar que reconeguin que el meu temps és valuós i l’únic recurs escàs. No només entrarien.

Aquest tipus d’orientació descarta el valor del meu temps i m’allunya de la gent que vol parlar amb mi o necessita la meva ajuda.

Si creieu que aquesta és una estratègia de màrqueting d'influència vàlida (contactar-me i interrompre'm durant tot el dia), us equivoqueu. Si us plau, sigueu respectuosos amb el meu temps. Si voleu contactar-me personalment a les xarxes socials, feu-ho quan obri la porta a aquesta conversa. En cas contrari, publiqueu el vostre missatge amb normalitat, sense etiquetar-me personalment.

Per treballar amb influencers, heu de construir una relació amb nosaltres. He de confiar en que busqueu el meu benefici i que no posareu en risc els meus seguidors. Això és no que sigui una estratègia de màrqueting d'influència.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.