El domini s'ha canviat a Marketingtechblog.com

llaç

llaçAixò podria ser googlecide... o blogocidi, ho veure'm. Ahir vaig escriure que jo no hauria d'haver utilitzat el meu nom com a nom de domini.

De totes maneres, notareu a partir d'avui que he canviat oficialment el domini del lloc de dknewmedia.com a martech.zone. Reenviaré l'URL durant els propers 6 mesos fins que desaparegui el trànsit a dknewmedia.com, i després el retiraré completament.

Us faré saber com de dura és aquesta transició. Esperem que tot vagi bé!

Nota: Això no tindrà cap impacte si esteu subscrit per correu electrònic o per RSS.

9 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Mentre feu les redireccions 301 correctament, no crec que hagi de ser un problema pel que fa a Google-icide. Però no veig cap motiu per retirar-me de DouglasKarr.com. Si 301 redirigiu tot al seu URL adequat, mantindreu el suc de l'enllaç mentre existeixin els enllaços entrants a DouglasKarr.com (que probablement serà per sempre).

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Crec que això és un moviment intel·ligent Doug. El nou nom de domini coincideix molt més amb el vostre nínxol objectiu i, tal com va dir Willy anteriorment, sempre que tingueu configurada correctament la redirecció 301, la vostra classificació de motors de cerca no hauria de patir.

 6. 6
 7. 7

  Hola Doug:
  Vaig canviar la meva URL al gener i vaig comprovar que canviar el feed com ho feia era una gran ajuda.

  Tot i així, he decidit no retirar el meu lloc antic. Tenia tants enllaços d’altres blocs i llocs web a l’antic lloc, però encara en rebo molt de trànsit. La majoria de les persones que em van posar en un blogroll tenen el lloc antic. Algunes persones segueixen utilitzant els preferits, no els RSS. Molts dels resultats de Google continuen sent el lloc antic.
  De totes maneres, la millor de les sorts amb la transició.
  Chris

 8. 8

  Espero que feu algunes publicacions de seguiment d’aquest.

  Quan vaig comprar el meu primer nom de domini, tonto vaig triar-ne un amb un guionet. No és un problema important, però sí que canviaré eventualment.

  M'interessaria saber com afectarà els meus esforços i trànsit de SEO.

 9. 9

  Estaria molt bé si poguéssiu fer una publicació sobre com vau fer la transferència, és a dir, com vau moure la vostra instal·lació de WordPress, com fer la redirecció, qualsevol altre consell que heu après al llarg del camí.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.