Search Marketing

Animeu o desanimeu els vostres lectors?

ProfessorAquesta nit he rebut un correu electrònic de Borders. Hi ha un concurs a Gather per escriure sobre com un professor va canviar la teva vida.

Una publicació recent al blog de Brian Clark de CopyBlogger va ser la meva inspiració, 5 errors gramaticals que et fan semblar mut. Brian va escriure el missatge fa més de dues setmanes, però des de llavors em molesta. Lluito constantment amb la gramàtica i l’ortografia.

Quant al concurs: Coneixes un professor que va marcar la diferència? A Borders and Gather ens agradaria escoltar la vostra història per poder compartir-la amb altres i celebrar la meravellosa feina que fan els professors cada dia. Borders seleccionarà quatre finalistes per rebre una targeta regal Borders de 50 dòlars i un afortunat guanyador rebrà una targeta regal Borders de 250 dòlars.

Durant el dia reflexiono sobre allò que he llegit, après i aconseguit. En tornar cap a casa, normalment estic recollint aquests pensaments al meu cap i els organitzo per escriure al meu bloc. Quan em sento a escriure, el contingut ja està a punt d’esclatar. Tendeixo a escriure en "corrents de consciència". No puc escriure prou de pressa ... així que les meves frases i paràgrafs tendeixen a ser irregulars i a saltar.

Invariablement, deixo alguns errors. Deso la publicació com a esborrany. He llegit l'esborrany. Vaig llegir l’esborrany a prova. Arreglo els errors i publico l’esborrany una vegada i una altra. Finalment, publico el missatge ... i ho demostro de nou. Tot i que tinc molta cura, deixaré un d’aquests errors que “em fan semblar ximple”.

Però no m’impedirà d’escriure. Em nego a deixar-ho.

El projecte Gather em va inspirar a escriure sobre la meva professora d’anglès de vuitè, la senyora Rae-Kelly. Si no trigueu un minut o dos a llegir el post, us ompliré. En aquell moment de la meva vida, estava totalment insegura de mi mateixa i necessitava desesperadament que algú em proporcionés una raó per guanyar-me un cert respecte. .

En lloc de centrar-se en la meva terrible escriptura, ortografia i gramàtica, la senyora Rae-Kelly va recórrer el meu treball per trobar allò que era bo en lloc de dolent. En concentrar-me en el positiu, volia aprendre i produir un gran treball per a la senyora Rae-Kelly. Revisaria el meu treball pels errors comesos en el passat i faria tots els esforços possibles per no tornar-los a cometre.

La senyora Rae-Kelly va saber inspirar i construir autoestima en els seus estudiants. Això és rar tant per als professors com per als líders actuals. Sé que Brian no va escriure el missatge per "fer-me semblar ximple", però segur que em va molestar (i encara ho fa). La vostra esperança per a la gent que està pensant en fer blocs o és que articles com aquest no us desanimen.

NOTA: El bloc de Brian és un dels millors de la xarxa. És un recurs fantàstic i m’ha ajudat a millorar enormement les meves habilitats d’escriptura i còpia. És un bloc alegre i positiu i mai no s’utilitzaria per desanimar els escriptors ... tot el contrari és cert!

No puc parlar per a tots els bloggers, però us perdonaré els vostres errors i espero que em perdoneu els meus. No llegeixo el vostre bloc perquè intento trobar els vostres errors: ho llegeixo perquè estic aprenent de vosaltres o gaudint de la vostra escriptura. Al mateix temps, espero que us dediqueu el temps a omplir el meu formulari de contacte si "Em sembla tonto". No em molestaré mai ... un dels meus lectors em va haver d'explicar tres vegades en un correu electrònic quan vaig escriure assessor en lloc de consell (argh!).

Crec que les meves habilitats gramaticals i ortogràfiques estan millorant. Entenc que, per a alguns lectors, errors com aquests perjudiquen la meva credibilitat i reputació, de manera que estic treballant molt per millorar-los. Tant de bo que em reduïu el temps i us centreu en el missatge i no en els errors.

Els bons professors corregeixen els seus alumnes, els grans els animen. Podeu substituir-lo líder, entrenador, sacerdot, pare o blogger en lloc de professor i és cert.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

8 Comentaris

 1. Podria escriure-ho com a "amor dur" Doug, però realment, l'ús de "mut" al titular només era per augmentar el poder d'atracció. Resulta que aquesta va ser la publicació més popular que he escrit mai, que va ser una sorpresa.

  Espero que no hi hagi ressentiments. 🙂

  1. Hola Brian,

   No et puc dir quantes vegades he va reescriure aquest post perquè no soni així! El teu bloc ha estat una gran font d'informació i inspiració. Sé que no ho volies dir d'aquesta manera: sóc senzillament sensible perquè tinc un "desafiament gramatical". 🙂

   En lloc de desanimar, el vostre bloc m'ha estat un gran estímul (i segur que molts altres). La paraula "mut" em va quedar enganxada des que la vaig llegir i sembla que no la puc deixar anar.

   A més, he notat molts dels comentaris (estic subscrit) i molts dels comentaris són francament mesquins! La teva publicació ajudarà a molta gent (em va ajudar). Espero que els comentaristes no desanimin ningú d'escriure. Cal pràctica i paciència amb un mateix!

   Moltes gràcies per mirar la publicació! Gràcies per tots els ànims.

   Doug

 2. Crec que era una bona manera de recordar a la gent els seus errors. Segur que sona dur dir idiota, però probablement és la manera com la gent crida l'atenció. Sens dubte, era la seva manera d'ensenyar.

  1. Estic d'acord, Howie. M'ha ajudat i ha estat un post fantàstic. Irònicament, espero que no "desanimi" la gent d'escriure publicacions com aquesta. El meu punt era no fer un tret a Brian (m'encanta el seu bloc). El meu punt era només assegurar-me que busquem animar-nos els uns als altres.

   Segur que no vull que la gent eviti els blocs si no sap escriure bé. El més meravellós dels blocs és que la gent escriu sobre el que sap. De vegades, la gramàtica i l'ortografia no estan en aquesta categoria... però coses com el desenvolupament, la criança dels pares, la fe, etc. són i s'han de compartir!

   Gràcies pel teu comentari!
   Doug

 3. Descriu exactament el que sento quan vaig rebre el tema per afegir-lo al meu bloc. Em sento perdut al cap. I crec que al lector del bloc no li importa gaire la gramàtica i l'ortografia, l'important és el contingut.

  El millor dels blocs és que augmentes les teves habilitats d'escriptura, ja que publicació per correu pots obtenir l'experiència i identificar els teus propis errors, especialment persones que vénen de països que no tenen l'anglès com a primer idioma, per exemple, el meu mateix.

  ????

  1. AskaX,

   El vostre exemple és probablement el millor exemple: ni tan sols havia pensat en persones que tinguin l'anglès com a segona llengua! Internet no té límits lingüístics i hauríem de donar suport i apreciar absolutament els nostres blocaires que encara estan treballant per dominar l'anglès.

   Gràcies per comentar! I molt bona feina al teu bloc.

   Doug

 4. Estic d'acord que el contingut és més important, però no podem escapar del fet que alguns lectors només estan preocupats pel que han escrit els autors. O potser pensen que poder escriure un article de manera natural significa que ets un bon escriptor. I per això, l'ortografia i la gramàtica correctes.

 5. Hola Douglas,

  Quan es tracta de publicacions i articles de bloc, gramaticals
  errors * fan * et fan semblar mut perquè el teu significat
  es fa malbé! (com el vostre cas de consell VS consell)

  Però sempre tendeixo a mirar el contingut... que és
  difícil perquè em considero un corrector
  tot i que no estic certificat 🙂

  És un món diferent quan es tracta de coses d'aquesta gent
  paga però! Si és contingut gratuït, meh, gramàtica i
  les faltes d'ortografia estan a tot arreu.

  No us pegueu tan malament =) Ningú és perfecte (i no
  una serà :))

  A la part superior,
  Asher Aw

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats