Els favorits compten amb Technorati?

És hora de fer una altra prova! Vull veure si tenir-me o no als teus favorits de Technorati augmenta la classificació del meu bloc. Aquí teniu una captura de pantalla del meu rànquing actual, només perquè sàpiga que no intento tirar-vos la llana pels ulls:

Technorati

Si encara no us heu adherit, us recomanaria Technorati. Aquí teniu l’enllaç per afegir-me als vostres preferits:

Afegeix aquest bloc als meus favorits de Technorati.

Aquesta és la meva promesa a vosaltres ... Els afegiré a tots els meus favorits tan bon punt vegi que m'heu afegit. La setmana que ve, faré un cop d'ull al rànquing i publicaré el rànquing després que alguns m'afegeixin.

6 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Crec que la vostra gent és correcta. He obtingut un parell de referències més al meu lloc, de manera que la meva classificació ha augmentat; no obstant això, no sembla que els favorits l'hagin afectat.

  Curiosament, però, vaig fer que una de les persones que el van seleccionar com a favorit fos una de les meves favorites i crec que va ajudar al seu rànquing. Però es va situar en el rang de més de 900,000. Després que el vaig marcar com a favorit, va arribar a uns 844,000.

  Potser només ajuda al rànquing quan no us fa referència en cap altre bloc? Mmmm.

 5. 5

  És una bona cosa per a mi que els favorits no comptin, o no seria a cap lloc del rànquing.

  BTW, la vostra paraula antispam no és visible a IE7. Realment cal deixar d’utilitzar-lo 🙁
  Mala accessibilitat.

 6. 6

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.