Els favorits compten amb Technorati?

És hora de fer una altra prova! Vull veure si tenir-me o no als teus favorits de Technorati augmenta la classificació del meu bloc. Aquí teniu una captura de pantalla del meu rànquing actual, només perquè sàpiga que no intento tirar-vos la llana pels ulls:

Technorati

Si encara no us heu adherit, us recomanaria Technorati. Aquí teniu l’enllaç per afegir-me als vostres preferits:

Afegeix aquest bloc als meus favorits de Technorati.

Aquesta és la meva promesa a vosaltres ... Els afegiré a tots els meus favorits tan bon punt vegi que m'heu afegit. La setmana que ve, faré un cop d'ull al rànquing i publicaré el rànquing després que alguns m'afegeixin.

6 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Crec que teniu raó. He rebut un parell de referències més al meu lloc, així que la meva classificació ha pujat; tanmateix, no sembla que els favorits hi hagin afectat.

  Curiosament, però, vaig fer que una de les persones que la va seleccionar com a preferida fos una de les meves preferides i crec que va ajudar a la seva classificació. Però es va classificar en el rang de més de 900,000. Després de marcar-lo com a favorit, va pujar a uns 844,000.

  Potser només ajuda a la classificació quan no se't fa referència des de cap altre bloc? Hmmm.

 5. 5

  És una bona cosa per a mi que els favorits no compten, o no estaria enlloc del rànquing!

  Per cert, la vostra paraula anti-spam no és visible a IE7. Realment has de deixar d'utilitzar-lo 🙁
  Mala accessibilitat.

 6. 6

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.