Probablement obriríeu aquest correu ...

Avui he rebut al meu correu un sobre blau que tenia el meu nom i la meva adreça impresos a la part frontal. L'adreça de resposta era una bústia postal, però encara apareixia manuscrita. Quan vaig donar la volta al sobre, tenia el segell Hallmark. La curiositat va aconseguir el millor de mi i el vaig obrir per trobar una targeta amb el següent missatge:

att uverse mail

Es tracta de tecnologia de tipus de lletra d’escriptura a mà i realment impactant directe correu escena els darrers dos anys. Els professionals del màrqueting directe saben que, si us aconsegueixen que obriu un missatge de correu electrònic, sou molt més adequat per llegir-lo. Si llegiu la peça, podreu trucar. Si truqueu, probablement comprareu. Tot, però, comença amb l'obert.

La raó per la qual aquest tipus de lletra és una mica creïble és com varien la mida de les mateixes lletres (consulteu la velocitat de les "e" i l'espai entre lletres). kerning rastreig). La tècnica definitivament capta la vostra atenció, hi ha prou diferència amb el tipus normal per fer-vos pensar que està escrita a mà.

Una manera fàcil de dir que no és que les línies reals estiguin perfectament separades entre si i precisament rectes. Sens dubte, aquestes subtileses també es canviaran en el futur. Sigui com sigui, és una obra força maca i estic segur que convertirà bastants clients potencials. No m'interessa, ja que potser em mouré aviat.

9 Comentaris

 1. 1

  Espereu fins que els consumidors s'adonin d'això i comencen a ignorar-ho. El següent pas serà que les empreses subcontractin a escriptors de cartes a l'Índia. El vostre correu directe estarà escrit a mà. Les coses s'omplen. Només espera.

  • 2

   Hola Willy,

   Curiosament, rebo molt poques coses "escrites a mà" per correu electrònic, de manera que probablement la vostra predicció sigui precisa.

   Pel que fa a la subcontractació a l'Índia, amb una economia en creixement i una caiguda del dòlar americà, l'Índia és cada cop més cara d'externalitzar-la, sobretot perquè molts indis tenen una bona educació (moltes vegades als Estats Units). L'Índia s'ha anat força bé per si mateixa! No estic segur que siguin la perspectiva adequada per a aquesta subcontractació, però no dubto que algun altre país de baixos ingressos pugui venir a la taula amb aquest tipus de solució.

   Gràcies!
   Doug

 2. 3
  • 4

   Un dels meus amics treballa a U-verse i va dir que és una orientació domèstica molt específica a causa de l'ample de banda i la distància des de l'equip d'encaminament. Em va dir literalment que el teu veí del costat pot tenir-ho, però potser no. Crec que estan treballant en els problemes d'infraestructures a nivell de barri a barri. Probablement hi estic perquè visc en un apartament ara mateix: alta densitat!

 3. 5
 4. 6

  Si fos un home d'apostes, tindria 10 dòlars a les Filipines com a ubicació subcontractada.

  El següent desenvolupament seria per a dispositius de seguiment que es podrien utilitzar per detectar el sobre que s'està obrint, si el va obrir un home o una dona, l'edat de la persona i quant de temps abans de treure'l amb les escombraries.

 5. 7

  Tot i que ho veieu com una tendència de màrqueting emocionant, jo ho veig com una verola. Les tècniques per enganyar la gent perquè prestin atenció no són el tipus de tècniques que m'interessa utilitzar. Segur que poden ser efectius a curt termini, però vull que la gent presti atenció a la qualitat de la meva marca i al que ofereixo, no perquè algun idiota s'hagi fet pensar que els he enviat una nota manuscrita. JWTCW.

  • 8

   Mike,

   No estic segur d'on vaig dir que era una tendència de màrqueting emocionant ni la vaig promocionar. No estic en desacord amb tu, simplement comentava la tecnologia, fins i tot admirant-la. Després de tot, sóc jo idiota que es va enganxar.

   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.