Diferencieu el vostre feed amb imatges

Un amic i company meu, Pat Coyle, em va fer un elogi pel meu bloc. Va dir que una de les coses que nota és que sempre em prenc temps per treballar les imatges i el contingut. De fet, és cert, cosa que faig amb cada entrada. Aquí teniu la meva tècnica ràpida i senzilla:

  1. Si no tinc cap imatge o vídeo per al tema, busco una imatge representativa de Microsoft clipart lloc. Cerqueu amb Firefox per poder desar simplement un gif de la imatge al meu escriptori per penjar-lo fàcilment. L’ús d’IE us permet passar pel programa de dibuixos ClipArt amb Office ... només és útil si realment voleu editar o redimensionar la imatge.
  2. Si tinc una imatge, normalment la porto a Illustrator i intento dimensionar-la perquè s’adapti a l’espai que tinc. No m'agraden les imatges massa petites i que ocupen espai vertical ... Normalment utilitzaré align = left o align = right per posar-les a banda i banda de l'entrada perquè no entorpeixin la lectura de l'entrada , però encara hi afegeix una mica de color.

Aquesta és l’altra raó per la qual afegeixo imatges predissenyades: RSS. Quan la gent està subscrita al meu feed, vull diferenciar-me de la llista mundana de feeds de text que reben cada dia. Em trobo escanejant titulars i contingut ... però sovint no faig fotos de les que veig al feed.

Aquí teniu una mostra ... quina us crida l'atenció?

Sense imatges:
Google Reader sense imatges

Amb imatges:
Google Reader amb imatges

Diferencia el teu feed. Utilitzeu imatges No puc determinar si això condueix o no a augmentar el nombre de lectors o la retenció ... però el fet que Pat notés em fa sentir com si fos possible.

2 Comentaris

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.