Heu provat la vostra darrera campanya?

correu electrònic de gif animat

Correu electrònic de la zona de recompensaAvui he rebut un bonic correu electrònic de Best Buy Reward Zone. El correu electrònic ben dissenyat tenia imatges nítides amb ofertes sòlides. Una de les ofertes que més em va cridar l’atenció va ser una targeta SD de 16 GB per 24.99 dòlars.

He fet clic a l'enllaç i se m'ha demanat que iniciés la sessió. Vaig intentar iniciar la sessió i, posteriorment, va fallar. He provat 2 navegadors, he provat el meu número de compte i la meva adreça de correu electrònic ... ni tan sols he pogut recuperar la contrasenya. Em vaig queixar a Twitter i @Coral_BestBuy va intentar ajudar-me. Ella va explicar que realment estava iniciant sessió a Best Buy, no a la zona de recompenses, i que em requeria que em registrés a Best Buy tot i que ja tinc un compte de la zona de recompenses.

Així que em vaig registrar. En un moment del procés de registre, se m’havia d’introduir el meu número de zona de recompensa; suposo que enllaço els dos comptes. Un cop ho vaig enviar, la pàgina simplement es va actualitzar amb el número ressaltat. No hi ha cap missatge d'error. No he pogut avançar ni tornar a l'oferta real. Em vaig donar per vençut.

La majoria de la gent hauria renunciat molt abans que jo, però volia veure el difícil que era. El veritable problema aquí és que, probablement, l'equip de correu electrònic està obtenint resultats terribles en la campanya ... tot i que el problema és del lloc web. Exigir a algú que faci tants passos segur que frustrarà qualsevol consumidor.

Cada pas addicional del procés reduirà les vostres conversions un 50%. Estic augmentant aquest nombre, però estic segur que el percentatge real és encara pitjor. Heu de proporcionar al vostre consumidor camins de conversió senzills i discrets per maximitzar els resultats de la campanya. Requerir registre, registre en 2 sistemes, confondre l’usuari ... tot això porta a abandonament del carretó de la compra.

Quan és la darrera vegada que us vau registrar al vostre propi lloc per fer una demostració, una descàrrega o fins i tot provar una compra? Intento fer-ho cada vegada i sempre trobo errors terribles. De fet, quan vaig llançar el correu electrònic de participació, tenia un enllaç de subscripció al meu lloc que apuntava a la pàgina equivocada. Ai!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.