El meu escriptori i tecnologia per a la gravació de vídeo, conferències i podcasts

Quan em vaig mudar a la meva oficina a casa fa uns anys, tenia molta feina que havia de fer per convertir-lo en un espai còmode. Volia configurar-lo tant per a la gravació de vídeo com per al podcast, però també convertir-lo en un espai còmode on gaudeixo passant llargues hores. Ja és a punt, així que volia compartir algunes de les inversions que vaig fer i el perquè.

Tecnologia d'oficina a casa

A continuació, es detallen les actualitzacions que he fet:

 • Ample de banda – Vaig tallar el cable, vaig actualitzar a fibra i tots dos van augmentar la meva velocitat de càrrega i descàrrega alhora que vaig estalviar un munt de diners en desfer-me del cable. L'empresa de fibra va instal·lar la xarxa directament a la meva oficina, així que ara tinc un servei d'1 Gb tant amunt com a baix directament al meu ordinador portàtil mitjançant un encaminador de xarxa! Per a la resta de la llar, tinc un Wifi Eero Mesh sistema que va ser instal·lat amb la fibra per Metronet.
 • càmera – Un problema que veureu al vídeo original (a continuació) és que la càmera web era terrible per fer front a l'enlluernament dels meus monitors quan tenia grans finestres blanques a la pantalla. He actualitzat la càmera web a a Logitech BRIO, una càmera web 4K de gamma alta amb moltes opcions de personalització i gravació. També ve amb una fantàstica aplicació d'escriptori, Logi Tune, que podeu ajustar la ubicació de la imatge, el nivell de zoom i la il·luminació. Estava fent servir Ecamm Live fins que Logitech va sortir amb la seva aplicació.
 • Escriptori - Com que estic en forma, volia tenir l'opció de posar-me dret i tenir una regió de treball molt àmplia per fer-ho. Vaig optar per un Varidesk... que està construït increïblement bé, és absolutament impressionant i s'adapta a tot el que hi hagi perquè pugui passar fàcilment de seure a dempeus. Ja tenia un suport de pantalla doble que s’instal·lava fàcilment a l’escriptori.
 • Mat d'escriptori - Oblida't d'un ratolí, agafa'n un d'aquests catifes d'escriptori monstres... són resistents a l'aigua, se senten genials i ofereixen un munt d'immobles al vostre escriptori! Em vaig adonar que alguns d'ells fins i tot s'escalfen!
 • Pantalles – Tot i que m'encantaria un monitor ultraample, ara mateix no veig gastar-hi els diners. Sembla estrany, però en realitat m'agrada tenir una divisió entre monitors per separar les finestres i la feina que estic fent. Dobles monitors LG Gaming de 27 polzades fes el truc... gran resolució i sense problemes de compatibilitat.
 • Muntatge de la pantalla - Tinc un Braç de monitor dual HumanScale. Està ben construït i els meus monitors no es mouen gens. També eren fàcils d'instal·lar i muntar.
 • Estació d'acoblament - En lloc de connectar manualment Ethernet, monitors, concentrador USB, micròfon i altaveus cada vegada que em sentava a l’escriptori, vaig optar per la j5 Crea una estació d’acoblament USB-C. És una connexió i tots els dispositius estan endollats ... inclosa l'alimentació.
 • Auriculars – Quan estic barrejant l'àudio, volia un conjunt premium d'auriculars tancats per sobre de l'orella perquè pogués escoltar el més lleuger soroll de fons. Sóc fan de Shure, així que els vaig comprar Auriculars Shure SRH1540 Premium tancats. Són cars, però val la pena la inversió si sou un audiòfil o treballeu amb la barreja d'àudio.
 • Amplificador per a auriculars - Ja sabeu el ridícul que pot ser mantenir o resoldre problemes de sortida d’àudio mitjançant programari, així que vaig optar per un Amplificador d’auriculars compacte de 4 canals PreSonus HP4 en canvi, on tinc auriculars, auriculars d'estudi i un sistema de so envoltant connectats. Això vol dir que la meva sortida és sempre la mateixa... només puc pujar o baixar quins auriculars faig servir o silenciar la sortida del monitor.
 • Teclat – La meva oficina té un ordinador portàtil, un MacMini i un AppleTV. Artech fa a teclat bluetooth multiconnexió això és realment agradable, còmode i bastant barat en comparació amb un teclat d'Apple. I ara només puc canviar entre dispositius mentre hi estic treballant sense interrupcions.
 • Suport per a portàtils – Col·locar un ordinador portàtil de l'escriptori és essencial... no només per protegir-lo dels vessaments, sinó per posar-lo a una alçada en línia amb les vostres pantalles i per mantenir-lo fresc. M'agrada suport fosc i de perfil baix de Dotze Sud. És bonic i pesat, així que es manté.
 • Lighting – He instal·lat un ALZO Drum Llum digital per reduir les ombres i il·luminar millor l'habitació. És una unitat bastant gran i vaig haver de bloquejar part de la llum cap avall amb una ombra, però realment treu el millor dels meus vídeos, especialment amb el Logitech BRIO.
 • Micròfon - Sé que a molta gent li encanta Yeti, però no vaig poder treure la claredat del micròfon. Podria haver estat la meva veu, no estic segur. Vaig optar per un Micròfon Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR i sona i es veu molt bé. El micròfon és XLR, així que tinc un Behringer U-PHORIA UMC202HD, de 2 canals interfície d'àudio per empènyer-la a l'estació d'acoblament.
 • Braç de micròfon – Els braços de micròfon de perfil baix que es veuen bé en vídeo poden ser bastant cars. Vaig optar per la Podcast Pro i es veu fantàstic. El meu únic error en això és que el micròfon està per sota del pes per al qual està dissenyada la tensió del braç, de manera que vaig haver de posar un contrapès al braç per mantenir-lo constant.
 • Ratolí - M'agrada el Ratolí màgic Apple però no suporto que els hagis de carregar capgirant-los. Per tant, n'he comprat dos i els tinc connectats. Per tant, quan un mor, només encenc l'altre i continuo treballant.
 • Interruptor de xarxa - Tinc una gran quantitat de dispositius a casa que estan connectats en xarxa, des d'un MacMini que faig servir per processar treballs, al meu sistema de seguretat Ring, a la porta del garatge, als repetidors Eero i als televisors... així que vaig instal·lar un Commutador no gestionat Netgear Gigabit i tenia instal·lacions Ethernet a tota la casa mitjançant un panell a la meva oficina.
 • Altaveus - Volia un gran conjunt d’altaveus per a l’oficina que estiguessin connectats a la sortida del monitor de l’amplificador d’auriculars, així que vaig Sistema d'altaveus domèstics Logitech Z623 de 400 watts, sistema d'altaveus 2.1. Una de les grans característiques d'aquests altaveus és que també poden prendre una entrada d'àudio, de manera que el meu televisor de la meva oficina també està connectat directament al sistema.
 • Font d'alimentació ininterrompuda (UPS) – S'ha instal·lat un SAI Gaming Pro APC 1500VA per quan s'apaga el corrent. Tot i que estic bastant segur treballant amb un MacBook Pro, ara tinc tots els meus equips de xarxa, monitors externs, unitat externa i altre maquinari alimentats en cas de tall de corrent. Amb tot (molt) connectat, l'estic fent servir a una càrrega del 30% i el SAI em diu que tindré uns 14 minuts d'alimentació ininterrompuda. Com que estic amb fibra... Fins i tot puc mantenir la meva xarxa activada quan s'apaga el corrent! Encara millor, MacOS va detectar el SAI i tinc paràmetres per desar automàticament i apagar el meu sistema en cas que no sóc a casa i es perdi energia durant un període prolongat.
 • Hub USB – No falten articles per carregar o connectar mentre estic treballant, així que vaig comprar un angle Xunxa USB del port 10 per al meu escriptori. Té alguns ports USB d'amperatge més alt per a dispositius més grans.
 • Webcam - Un dels problemes amb què parlava al vídeo era un enlluernament extrem amb la meva antiga càmera web ... així que he actualitzat a Logitech BRIO que té moltes més opcions i tracta molt millor l’enlluernament, sense oblidar que té una sortida 4K.

També m'agradaria comprar un dispositiu d'emmagatzematge connectat a la xarxa (NAS) eventualment. Actualment, tinc una unitat de 3 Tb en un MacMini que em puc connectar a l'escriptori. Per alguna raó, a la meva xarxa no li agrada veure'l tot i que es comparteix. L'emmagatzematge en xarxa seria molt més ràpid per a mi fer còpies de seguretat i moure fitxers des i cap a. Buffalo té un NAS de 16 Tb això és bastant assequible, només he de justificar la despesa!

Vídeo a través del meu escriptori

Aquí teniu el vídeo original, però continuo actualitzant elements i mantenint aquest article actualitzat. També he millorat la il·luminació de l'habitació a una gran llum suau.

Actualització de càmera web: Logitech BRIO

Aquí teniu un vídeo amb l'actualització a Logitech BRIO.

Divulgació: estic utilitzant enllaços d'afiliats al llarg d'aquesta publicació.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.