Recompensa amb autonomia, domini i propòsit

Depositphotos 3778348 s

Recompenses. En un parell dels meus darrers llocs de treball, els meus caps sempre estaven sorpresos que no em preocupessin les recompenses monetàries. No és que no volgués els diners, sinó que no motivat per ella. Encara no ho estic. De fet, sempre em va resultar una mica insultant: d’alguna manera treballaria més si tingués una pastanaga penjada al davant. Sempre vaig treballar molt i em vaig dedicar als meus empresaris.

Sembla que no sóc l’únic. Aquesta és una gran presentació de Dan Pink de la RSA sobre la motivació.

El que realment motiva els empleats cognitius és:

  • Autonomia - la capacitat de ser propietari i prendre les vostres pròpies decisions.
  • mestratge - l’oportunitat de dominar un talent o una habilitat.
  • Propòsit - Posar algú en una posició en què realment marqui la diferència.

Així que ... estalvieu els vostres diners i deixeu d’alienar els vostres empleats. En màrqueting, veig que tants líders empresarials interfereixen en l'èxit del seu departament de màrqueting ... realment el fan mal o ho destrueixen del tot. Sortiu del camí i doneu als vostres empleats l’oportunitat d’obtenir els resultats que voleu que obtinguin. Mostreu-los la línia d’objectiu i motiveu-los amb l’oportunitat de transformar el vostre negoci.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.