La maledicció de la flor d’or

No estic segur de parlar massa de pel·lícules al bloc. La setmana passada va ser una gran setmana de cinema per al meu fill i jo. Em vaig unir a Blockbuster Online i és bastant genial. Si em coneixeu, sabria que em va costar molt deixar de llogar al vídeo familiar local. A Blockbuster li falten les dones boniques que em redueixen la meitat de les tarifes cada vegada que visito i faig servir el meu humor cruel. A continuació s’explica una visita normal:

BVL: Senyor Karr, té 14.00 $ de despeses de demora
Senyor Karr: Ets absolutament guapa! Tens novio?
BVL: (somriu) Uhhh ... sí.
Senyor Karr: Bé, quan el vegeu aquesta nit, segur que li direu que sí la l'home més afortunat de la Terra.
BVL: (somriu més, les galtes són vermelles)
Senyor Karr: Ho sento ... ets tan maca que no he sentit el que deies!
BVL: Ah ... teníeu algunes despeses de demora, però us dic què, que tal si les pagueu totes aquesta nit i només cobraré la meitat.
Senyor Karr: Vaja ... bonic i generós. Ets fantàstic. Gràcies !!!

Ara el que no veieu ni sentiu en tot aquest episodi són els meus fills. El meu fill s’allunya ràpidament tan aviat com toquem el taulell: sap el que passa després. A la meva filla, en canvi, li agrada romandre allà i demanar-me dolços durant la meva intervenció. Després de pagar, li agrada explicar a les senyores com ho faig cada vegada que entro, quants anys tinc, com tinc la desesperació o, simplement, quants cabells grisos tinc. Déu l’estima!

De totes maneres! Jo divague. Si us encanten les pel·lícules èpiques, les tragèdies shakespearianes i / o les pel·lícules d’arts marcials, Maledicció de la flor d’or són tres. La pel·lícula es filma al plató més gran del món, té un color brillant, una interpretació increïble i vestits increïbles. Em va semblar fascinant la pel·lícula. Lloga o compra avui mateix!

La maledicció de la flor d’or

Assegureu-vos de veure el DVD complet amb les funcions addicionals. La visió de com es va fer i dirigir la pel·lícula, així com el treball dels actors per fer aquesta pel·lícula són fascinants.

3 Comentaris

  1. 1

    El meu marit i jo ens vam unir al programa de "recompenses de gran taquilla" recentment. Les nostres recomanacions de pel·lícules aquesta setmana serien Click i Eragon. Gaudeix de les teves pel·lícules per correu!

  2. 2

    LOL... Suposo que això no funcionarà tan bé amb la persona mitjana del comptador de Blockbuster. Tenia un amic que tenia una marca en el seu informe de crèdit Experian per 498 dòlars en comissions per retard. Segurament s'ho mereixia, però vaja...

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.