Els comentaris fan que els visitants llegeixin el vostre bloc

comment

They clicked on your page… they read the blog entry that they came for. Nothing else really interested them. You know that you've got a lot of interesting posts that any reader might be interested in, but how can you show them to your newest readers that are ‘just passing by'?

Avui he rebut un trànsit fantàstic. I'm a Mac, I'm a PC va arribar a la primera pàgina de Netscape i ha obtingut més de mil visites només d’aquesta font. També es va publicar a Furl, Topar-se, Redditi Del.icio.us. I'll give you some full stats tomorrow and a report on WordPress' ability to serve that high a volume. My point here is something different, though.

Va ser un volum prou alt que vaig poder analitzar realment una superposició de lloc i veure cap a on anaven els clients des de la meva pàgina principal. Un informe de superposició de lloc és aquell en què els clics es divideixen gràficament a la vostra pàgina web per proporcionar un indicador visual dels percentatges de clics. Immediatament vaig notar molts clics centrats al voltant dels meus comentaris recents a la barra lateral. Resulta que el 35% de la gent que visita la meva pàgina principal sortiria de la pàgina. No obstant això, un sorprenent 52.3% va fer clic a Comentari recent a la meva barra lateral. Vaja!

Comentaris recents Superposició del lloc

Aproximadament un altre 10% ha fet clic als enllaços de comentaris directament a sota de cada publicació. Això és increïble! Per molt interessant que crec que sigui el meu bloc, els visitants confien realment en els comentaris d'altres persones per veure què és o no interessant al meu lloc.

Un amic meu de la feina, Randy, em va dir que només llegia publicacions que tenien un comentari o més en un bloc. Em va semblar interessant i vaig fer modificacions a aquest tema per indicar el nombre de comentaris; tanmateix, mai no vaig poder mesurar l'impacte real d'aquests canvis.

Today I believe I've proven how important comments are, as well as displaying how many comments have been made on each post. I may even try to do some more work on my home page… perhaps a list of posts with the most comments on them. It goes to show you that social media is all about la conversa
. Triar un tema fantàstic i escriure bé forma part de l’equació, però les persones són éssers socials i graviten cap a temes d’interès comú.

NOTE: I'm running Father Rob Marsh's comentaris recents plugin. That's right… Father Rob is a Roman Catholic Priest! I don't believe the power of the plugin has any influence from Above, but I'm sure a little faith can't hurt, right? Thanks, Father Rob!

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    Estic dacord. També ho he notat a les meves estadístiques web. Crec que el disseny del meu lloc web es pot modificar encara més perquè els comentaris siguin més destacats, de manera que aquesta és una altra feina que he de fer un vespre 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.