Els comentaris fan que els visitants llegeixin el vostre bloc

comment

Van fer clic a la vostra pàgina ... van llegir l'entrada del bloc per la qual van venir. Res més els interessava realment. Sabeu que teniu moltes publicacions interessants que poden interessar-se a qualsevol lector, però com podeu mostrar-les als vostres lectors més recents que "només passen per aquí"?

Avui he rebut un trànsit fantàstic. Sóc un Mac, sóc un PC va arribar a la primera pàgina de Netscape i ha obtingut més de mil visites només d’aquesta font. També es va publicar a Furl, Topar-se, Redditi Del.icio.us. Demà us donaré algunes estadístiques completes i un informe sobre la capacitat de WordPress per oferir un volum tan elevat. El meu punt aquí és una cosa diferent, però.

Va ser un volum prou alt que vaig poder analitzar realment una superposició de lloc i veure cap a on anaven els clients des de la meva pàgina principal. Un informe de superposició de lloc és aquell en què els clics es divideixen gràficament a la vostra pàgina web per proporcionar un indicador visual dels percentatges de clics. Immediatament vaig notar molts clics centrats al voltant dels meus comentaris recents a la barra lateral. Resulta que el 35% de la gent que visita la meva pàgina principal sortiria de la pàgina. No obstant això, un sorprenent 52.3% va fer clic a Comentari recent a la meva barra lateral. Vaja!

Comentaris recents Superposició del lloc

Aproximadament un altre 10% ha fet clic als enllaços de comentaris directament a sota de cada publicació. Això és increïble! Per molt interessant que crec que sigui el meu bloc, els visitants confien realment en els comentaris d'altres persones per veure què és o no interessant al meu lloc.

Un amic meu de la feina, Randy, em va dir que només llegia publicacions que tenien un comentari o més en un bloc. Em va semblar interessant i vaig fer modificacions a aquest tema per indicar el nombre de comentaris; tanmateix, mai no vaig poder mesurar l'impacte real d'aquests canvis.

Avui crec que he demostrat la importància dels comentaris, a més de mostrar quants comentaris s'han fet a cada publicació. Fins i tot puc provar de fer una mica més de feina a la meva pàgina principal ... potser una llista de publicacions amb més comentaris. Us demostrarà que es tracta de les xarxes socials la conversa
. Triar un tema fantàstic i escriure bé forma part de l’equació, però les persones són éssers socials i graviten cap a temes d’interès comú.

NOTA: Estic dirigint el del pare Rob Marsh comentaris recents connectar. És cert ... El pare Rob és un sacerdot catòlic romà! No crec que la potència del connector tingui cap influència de dalt, però estic segur que una mica de fe no pot fer mal, oi? Gràcies, pare Rob!

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    I agree. I’ve noticed this on my web stats too. I think my web site design can be tweaked further to make the comments more prominent, so that’s another job for me to do one evening 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.