A aquest noi gros li agrada el màrqueting de la coca-cola

màrqueting de coca cola

Estic més enllà del greix ... de fet, he de perdre el pes d'un home normal per tornar a estar greix. M’encantaria culpar-ho a la meva tiroide, a la meva genètica, al meu treball, al meu nivell d’estrès ... alguna cosa. El fet és, però, que és bastant senzill. Quan menjo bé i faig exercici físic, perdo pes. Quan no faig exercici físic ni menjo bé, engreixo. Durant els moments d’estrès és quan tendeixo a abandonar la salut i capbussar-me a l’abisme ... i els moments han estat molt més estressants en els darrers anys.

Ser greix no prové d’una manca de coneixement de la nutrició ni de la comprensió de l’exercici i del funcionament del cos. Estic disposat a apostar que he llegit més llibres, he vist més documentals i entenc més sobre la nutrició que la majoria de les persones sanes. També apostaria que he perdut més pes que ningú ... centenars de lliures al llarg dels anys. Malauradament, n’he guanyat moltes, moltes més, a causa de la meva manca de voluntat i la priorització de la salut i la conciliació laboral a la meva vida.

A part del meu amor per la farina blanca i el sucre, també estic per Internet i la llibertat. Internet proporciona un mitjà públic on una persona o una empresa no han d’esperar perquè els periodistes o el govern els hi posin el focus. Una empresa pot prendre les coses a les seves mans i desenvolupar els seus propis missatges, sense filtrar, opinar ni censurar. És per això que m’encanta que Coca-Cola s’enfronta als riscos per a la salut associat amb els seus productes en una sèrie de nous anuncis publicitaris.

Vivim en un món en què sempre que alguna cosa surt terriblement malament, ens sentim millor assenyalant els dits i culpant a algú més que analitzant com podem afectar personalment el canvi. Les empreses són un objectiu fàcil, sobretot quan són molt rendibles. Què tan simple és culpar a Coca-Cola de la nostra epidèmia d’obesitat que aconseguir que els nostres fills siguin més actius amb activitats a l’aire lliure, deixin els nostres telèfons intel·ligents, es dirigeixin al gimnàs o mengin més sa. En culpem màrqueting de productes de classe mundial en lloc de l’evolució de les ocupacions que requereixen poca o cap energia.

L’herència de qualsevol màrqueting és l’estratègia per intentar que més persones comprin més del vostre producte amb més freqüència. No crec que el màrqueting sigui manipulador, però crec que la gent cada cop es fa menys responsable de les seves accions. Tothom sap que el refresc no és una beguda que contribueixi a un estil de vida saludable. No necessito que la Coca-Cola em digui això ... però estic content que expliquin a tothom que els ataca els fets sobre el seu producte.

Per cert ... Vaig prendre un parell de gots de Coca-Cola ahir a la nit, i eren increïbles. Avui he esmorzat saludablement, he tallat berenars i he sopat molt saludable. Demà tinc previst anar amb la meva bicicleta (avui estic adolorit després de circular per primera vegada en mesos la setmana passada). No necessito Coca-Cola ni el govern per dir-me que demà hauré de posar el cul a la moto.

Estic gros, no sóc estúpid.

5 Comentaris

 1. 1

  Genial publicació Doug! Treballant per ser un jo més intel·ligent i saludable els últims mesos i fins al 2013 també. Hem de ser més intel·ligents i responsables i menys estúpids i culpar-nos de tota la resta, menys a nosaltres mateixos!

  Ah, i em vaig comprometre a muntar l'esdeveniment RAIN 2013 amb el meu germà al juliol. Així doncs, també em sentiré una mica de mal de sella preparant-me per això.

 2. 3

  Enfocament intel·ligent, com és habitual, de Coca-Cola. Em recorda als jocs d'atzar: "juga de manera responsable". Personalment, aquesta publicació exemplifica un parell de les teves qualitats més entranyables: ser genuïna i transparent. A part del fet que sou un venedor intel·ligent, aquestes qualitats us diferencien completament del grup i contribueixen a l'èxit de la vostra empresa. Ets un noi fantàstic, senyor Doug.

 3. 5

  Sóc l'escèptic de la sala que voldria haver fet això fa 30 anys en comptes de preocupar-se per engreixar-se dels beneficis? I sempre odio començar amb escèptic perquè el fet que DK torni a atacar la puntada és bonic.

  És bo que Coca-Cola faci un màrqueting conscient de la salut, però al mateix temps crec que és perquè ara hi ha diners per a la gent d'Atlanta. El refresc et dóna energia ràpida i et deshidrata al mateix temps, per això gairebé mai no en pots prendre. Almenys no puc. Això no s'està abordant. El que s'està abordant és que la gent pot comptar les calories i beure més Coca-Cola i prendre les calories d'un altre lloc, com ara xocolata o anar amb l'hamburguesa amb formatge en lloc del Big Mac @ McDonalds.

  No hi ha àngels en màrqueting, però la teva lluita és justa i t'agraeixo, "bromance".

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.