CMS Expo: una joia entre les conferències de màrqueting i tecnologia al mig oest

cms expo

Vaig tenir el plaer de parlar al CMS Expo la setmana passada a Chicago. Aquesta era la primera vegada que assistia a aquesta conferència, no sabia bé què esperar. Em va sorprendre gratament el gran que va ser.

La CMS Expo és una conferència d’aprenentatge i negoci dedicada als sistemes de gestió de continguts i als serveis de llocs web. Inclou diverses pistes centrades en temes empresarials i tecnològics. Els cinc temes de la conferència d’aquest any van ser Joomla, WordPress, Drupal, Plone i Business. Encara estic treballant per aconseguir que apareguin el meu CMS preferit la propera vegada. Els primers quatre temes es van centrar específicament en els CMS respectius, mentre que el tema empresarial tractava el màrqueting, la investigació, les millors pràctiques, les xarxes socials i altres temes específics de l'empresa.

Vaig fer dues presentacions per al tema empresarial: "7 hàbits de llocs web altament eficaços" i "Twitter per a empreses". Tots dos van anar molt bé i van rebre un gran comentari. Va ser una gran gent i vaig tenir moltes excel·lents preguntes i debats.

Això és el que m’ha agradat de la CMS Expo:

  • Tothom era extremadament amable i extrovertit
  • Els altaveus eren fantàstics
  • El lloc web de la conferència va ser molt útil i ben fet
  • La instal·lació (Hotel Orrington) va ser excel·lent
  • Els organitzadors realitzen un gran esdeveniment amb molta xarxa
  • És car, cosa que significa que hi assisteixen empreses de més qualitat (sí, m'ha agradat)

L'únic que no m'agradava tant era el fet que tot tendia a arribar tard, de manera que vaig haver de reduir les dues sessions una mica més curt, però es tractava d'un tema bastant menor.

Vaig assistir a unes sessions fantàstiques sobre Google Analytics i estudis de mercat i m’ho vaig passar molt bé coneixent gent nova. Els que estiguin més interessats en les pistes tècniques, sobretot relacionades amb una de les funcions CMS de codi obert, trobarien el material molt valuós. Vaig ficar el cap en algunes d'aquestes sessions i també vaig notar moltes xerrades positives a Twitter sobre aquestes pistes. Molts dels ponents de la CMS Expo van ser fundadors i desenvolupadors originals d'alguns dels CMS representats.

L’assistència a la CMS Expo del 2010 va ser d’uns 400 i també va incloure un grup complet de grans expositors que van fer un fantàstic treball de màrqueting i contribució al medi ambient. Fins i tot regalaven iPads! També em va interessar veure tants conferenciants i assistents de llocs llunyans, inclosos França i Noruega.

El clima de la conferència va ser definitivament divertit, aprenent i ajudant els altres, i va ser un plaer formar-ne part. John i Linda Coonen (fundadors de CMS Expo) van fer una feina meravellosa i espero l'esdeveniment de l'any que ve.

Si treballeu en màrqueting i / o tecnologia, penseu a assistir a l'exposició CMS de l'any vinent. Valdrà molt la pena el vostre temps.

4 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.