Dibuixants del web

DibuixarNormalment no faig això. Tot i així, hi ha algunes ocasions en què em sento massa obligat a mantenir tancada la meva gran trampa. (Els meus amics i companys de feina us diran que passa molt més del que voldria admetre). Aquí va…

Ahir a la nit, quan vaig vestir el meu lloc amb el complement Blaugh, em vaig sentir molt alleujat de la troballa. De fet, vaig trobar a Blaugh fent alguns Google de dibuixos animats de blocs. El meu lloc necessitava una mica d’humor ... sí, més enllà de la meva broma enginyosa ... així que vaig pensar que una caricatura que canviava sovint seria una bona addició.

Imagineu-vos l’horror que van produir els meus resultats de Google:
http://www.corporatecartooning.com/

Hauria posat una petita vista prèvia al meu bloc, però crec que algun lloc de la imatge és un copyright. Si us plau visiteu ... com a mínim per conèixer Smaugy, l'Office Eel. No ho estic inventant.

No diré més. Aniré al llit ara. Bona nit.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.