Calendly: el vostre programador de reunions en línia

calendly

Quan Blackberry va empassar Tungla i després ho vaig acabar, em va decebre realment. Va ser tan fàcil per a la gent programar una reunió amb mi amb la seva plataforma. Vaig donar TimeTrade una prova, però era massa confús ... per a mi i per a la gent amb qui volia programar reunions.

La setmana passada, Jeb Banner de SmallBox em va enviar una URL per programar una reunió amb ell i em vaig enamorar instantàniament ... es diu la plataforma Calendly i m’atreviria a dir que fins i tot és millor que Tungle!

A continuació us presentem el meu Calendly:

doug-calendly

Calendly us permet personalitzar els vostres esdeveniments i s’integra amb el vostre Google Calendar i els convidats poden afegir fàcilment esdeveniments programats als calendaris de Google, Outlook o iCal.

Feu clic a un tipus d'esdeveniment i trobareu les opcions horàries:

doug-calendly-pick

Permet emmagatzemar memòria intermèdia abans i després i, fins i tot, automatitza recordatoris als assistents. Una de les meves funcions preferides de la plataforma és que cada tipus d'esdeveniment té un URL personalitzat. Per tant, quan vull enviar una invitació a un client per a una revisió d’auditoria o un dia de consulta, puc enviar-la directament al tipus d’esdeveniment.

Configuració del tipus d'esdeveniment Calendly:

doug-calendly-event-setup

11 Comentaris

 1. 1

  OH DÉU MEU! Gràcies per compartir aquest Doug. A mi també m'agrada que estimessis la meva Tungla i recordo que em vaig gratar el cap durant dies preguntant-me per què se la van emportar. M’he inscrit i m’hi estic familiaritzant.

 2. 3

  Doug gràcies per compartir. Tungle era la meva cosa preferida per esmentar a les persones en festes i esdeveniments de networking, i després va desaparèixer per no ser substituïda mai. Esperem que aquesta substitució de bon aspecte es mantingui al voltant. Aposto a que hi havia una necessitat no satisfeta d’un grup de suport “Estic perdut sense Tungle”.

 3. 5

  Hi ha alguns avantatges en aquesta interfície d'esdeveniment. Una bona manera de crear i publicar esdeveniments. L’URL personalitzada n’és una bona part. He creat una interfície d'entrada d'esdeveniments i un calendari personalitzat per a un dels meus clients, però no sembla tan elegant com aquesta interfície d'usuari. Bon treball.

 4. 6

  Encara no utilitzava Clendly, però crec que Tungle era molt més fàcil d’operar, ja que vaig fer una ullada a les instantànies de Clendly a dalt. No sembla fàcil d'utilitzar. O hauria de fer comentaris després d’utilitzar-lo! 🙂

  • 7

   Definitivament, doneu-li una oportunitat. És molt i molt fàcil. De fet, crec que la possibilitat de personalitzar el camí de l'esdeveniment fa que sigui molt senzill per a la gent programar-lo amb vosaltres. L’he utilitzat tota la setmana i no he tingut cap queixa.

 5. 8

  gràcies per compartir Doug. M'encanta l'aplicació i la faig servir des de fa setmanes. Funciona molt bé. M'alegro de veure altres saltar a bord. Jo també era un gran fan de Tungle i em va molestar veure-ho desaparèixer. Desitjo que Calendly hagi arribat fa aproximadament un any. Espero que s’enganxi.

 6. 10

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.