Les noves "targetes" comercials són aquí!

Quan vaig publicar sobre la compra d’alguns noves targetes de visita, En vaig rebre algunes gran recomanacions. S'inclouen targetes de visita de metall i fins i tot un targeta de visita mitjançant Wordle.

Vaig decidir anar en direcció totalment oposada a les meves cartes originals. Quan la gent em lliura les seves targetes de visita en aquests dies, no les tinc per molt de temps; arribo a casa i les afegeixo Plax i LinkedIn i després els llanço, independentment de la bellesa que tinguin. Això em va inspirar per anar amb una nova opció:

targeta mtb

Amb una cerca ràpida, vaig trobar una empresa en línia que imprimeix blocs de notes Post-It personalitzats de la mida d’una targeta de visita. Vaig demanar-ne un munt i van arribar aquí en 2 setmanes. Les cartes van sortir perfectes, completament en línia amb l'eina en línia que vaig utilitzar per editar-les. He seleccionat un tipus de lletra fàcil de llegir i els he dissenyat amb una trucada a l'URL del meu lloc. Fins i tot estic animant a la gent a "Cerclar" un tema perquè recordin per què ens vam conèixer o per què em van trucar!

Volia realment alguna cosa única i crec que s’ajusten a la factura. Què penses?

9 Comentaris

 1. 1

  Em pots dir d'on els has tret? Jo mateix necessito algunes targetes noves i m'agradaria investigar aquesta opció. Visc a Atlanta i no tindré targetes idèntiques, però alguna cosa així podria ser molt xula. M'alegro que t'agradi la idea que vaig suggerir inicialment.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Estima'ls. Les targetes de visita són aquelles "targetes de visita". Haurien d'indicar els vostres productes/serveis. Groc OOhweee. Segur que aquestes cartes destaquen. Això és el que anomeneu "màrqueting"

 7. 7

  Ara és un disseny fantàstic.

  Crec que ho podríeu utilitzar en una targeta de visita real i fer-ho encara millor amb les dues cares. D'una banda, tingueu una fotografia al vostre cap (perquè recordin com us sembla), les vostres dades i una invitació per obtenir una [alguna cosa] gratuïta al vostre lloc, i després tingueu la llista (cercle) a l'altra.

 8. 8

  Doug... quina gran idea! En una reunió recent de TechCom, vaig lliurar la meva informació de contacte a la part posterior d'aquestes begudes després que Starbucks fa servir quan els clients porten la seva pròpia tassa. Vaig demanar-ne un grapat per marcar les meves pròpies begudes, però vaig acabar utilitzant-los per a la informació de contacte. És possible que hagi de seguir la teva ruta a continuació!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.