Les noves "targetes" comercials són aquí!

Quan vaig publicar sobre la compra d’alguns noves targetes de visita, En vaig rebre algunes gran recomanacions. S'inclouen targetes de visita de metall i fins i tot un targeta de visita mitjançant Wordle.

Vaig decidir anar en direcció totalment oposada a les meves cartes originals. Quan la gent em lliura les seves targetes de visita en aquests dies, no les tinc per molt de temps; arribo a casa i les afegeixo Plaxo i LinkedIn i després els llanço, independentment de la bellesa que tinguin. Això em va inspirar per anar amb una nova opció:

targeta mtb

Amb una cerca ràpida, he trobat una empresa en línia que imprimeix blocs de notes Post-It personalitzats de la mida d’una targeta de visita. Vaig demanar-ne un munt i van arribar aquí en 2 setmanes. Les cartes van sortir perfectes, completament en línia amb l'eina en línia que vaig utilitzar per editar-les. He seleccionat un tipus de lletra fàcil de llegir i els he dissenyat amb una trucada a l'URL del meu lloc. Fins i tot estic animant a la gent a "Cerclar" un tema perquè recordin per què ens vam conèixer o per què em van trucar!

Volia realment alguna cosa única i crec que s’ajusten a la factura. Què penses?

9 Comentaris

 1. 1

  Em pots dir d’on els has aconseguit? Jo mateix necessito algunes cartes noves i voldria investigar aquesta opció. Visc a Atlanta i no tindré cartes idèntiques, però una cosa així podria ser molt divertida. M'alegro que us agradi la idea que vaig suggerir originalment.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Estima'ls. Les targetes de visita són aquestes "targetes de visita". Han d’indicar els vostres productes / serveis. Groc OOhweee. Aquestes cartes segur que destaquen. Això és el que anomenes "màrqueting"

 7. 7

  Ara és un disseny fantàstic.

  Crec que es podria utilitzar en una targeta de presentació real i millorar-la encara amb les dues parts. D’una banda, teniu una foto de cap (per tal que recordin el vostre aspecte), les vostres dades i una invitació per obtenir una [cosa] gratuïta al vostre lloc i, a continuació, teniu la llista (cercle) a l’altra.

 8. 8

  Doug ... quina gran idea! En una reunió recent de TechCom, vaig distribuir la meva informació de contacte a la part posterior de les begudes posteriors als usos de Starbucks quan els clients porten la seva pròpia tassa. Vaig demanar-ne un grapat per marcar les meves pròpies begudes, però vaig acabar utilitzant-les per obtenir informació de contacte. És possible que hagi de seguir la vostra ruta a continuació.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.