Què passa amb la vostra targeta de presentació?

alex assegutLes targetes de visita sempre han estat un exercici divertit per a mi. Sempre he fet alguna cosa diferent amb les meves targetes de visita: primer les meves targetes de blocs amb la meva foto, a continuació, paquets de Notes PostIti, més recentment, una targeta prima amb un dispensador de Zazzle.

Avui he estat veient un teleseminar de Àlex Mandossian en una sèrie d'educació empresarial a la qual estic subscrit i va assenyalar una gran oportunitat que he deixat passar ... tres targetes de visita seguides!

Algunes veritats sobre les targetes de visita

 1. La majoria de la gent no recorda la persona de qui els va treure.
 2. La majoria simplement es llencen. Heu pagat per alguna cosa que poques vegades té un retorn de la inversió.
 3. De les persones que realment les guarden, poques persones han actuat mai ... sobretot perquè sovint no hi ha motius per fer-ho!

targetes de visita

Amb què es pot millorar seva la meva targeta de presentació?

 1. Posa la teva foto a la targeta de presentació. Això permetrà que la gent recordi qui eres!
 2. Alex afirma que hauríeu d'incloure un suborn ètic. En altres paraules, hi ha alguna cosa a la vostra targeta que pugueu proporcionar que porti algú a prendre mesures? El seu exemple és un número 1-800 amb un missatge pre-gravat. És impersonal i segur ... i la persona que el truca es pot beneficiar del missatge.
 3. Incloeu un missatge personalitzat per a l'esdeveniment al qual l'heu lliurat. Si esteu en un esdeveniment de xarxa, demaneu algunes targetes per a aquests esdeveniments. Si parleu en un esdeveniment, incloeu-hi. Si estàs en una conferència ... posa la conferència. Per personalització de la targeta a l'esdeveniment, acabeu de proporcionar al destinatari un fitxer cartellera en miniatura per convidar-los a establir contacte i proporcionar un component viral. Quan Alex reparteix 500 targetes, veu 2,000 visites als seus llocs i números de telèfon. És un bon component viral.

Estic a punt de demanar un altre conjunt de les meves targetes de visita i incorporaré aquests consells. La meva foto s’afegirà (sospir!), Inclouré un enllaç a una descàrrega gratuïta amb alguns consells i consells i gravaré prèviament un missatge millor a Google Voice amb algunes preguntes més freqüents sobre el meu negocis.

Avisa’m si t’interessa a la sèrie empresarial a la qual estic subscrit. És una mica car, però si aconsegueixo un sol contracte regalant targetes de visita, pagarà tota la sèrie empresarial ... i només estic en el primer vídeo. He rebut molts elogis a les meves targetes recents, però no puc dir que s’hagin convertit en virals o que m’han aconseguit negocis.

10 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  M'agradaria poder citar la meva font, Doug, però no recordo on vaig llegir això, fa força temps: les targetes de visita amb la teva imatge tenen un 50% menys de probabilitats de ser llençades a les escombraries. Potser algú més ho pot verificar.

 3. 4
 4. 6

  Hauríeu d'utilitzar l'avió de paper com la naturalesa del vostre logotip a les vostres targetes. Potser la vostra targeta sencera sigui el vostre logotip a primera vista, però un cop es desplega té la informació que heu esmentat a la publicació anterior. Pot ser difícil de fer, però segur que seria net i recordable.

 5. 8

  Doug, fes una ullada al meu avatar anònim, sembla que acompanya el bloc 🙂 Vaig iniciar sessió amb Twitter i tinc un avatar de Twitter que és una foto meva, em pregunto per què no va aparèixer

 6. 10

  La sensació general a primera vista sembla inacabada. Crec que més treball al costat de la tipografia i un fons més nítid ajudarà. No puc dir què canviar, però només demanes una opinió.

  impressió de pòsters

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.