Accedint als 100,000 llocs més destacats d’Alexa

Va costar sis mesos de treball dur, però avui ho he comprovat Alexa i han superat la marca de 100,000 (mitjana de 3 mesos).

Si estimés, probablement diria que de deu a vuit hores setmanals al meu bloc durant els darrers 10 mesos m’han arribat. Realment esperava haver-lo clavat abans de l'any nou, però estic bé amb els 20 dies addicionals.

Per què comparteixo això? Com amb qualsevol altra cosa, crec que és fantàstic fixar-se objectius. Alexa és el que més tinc a un "rànquing a Internet", de manera que em diu com va el meu lloc contra tots els altres. Technorati proporciona com funciona el meu bloc contra els altres. Tinc menys de 12,000 i espero convertir-me en els primers 5,000 blocs a finals d'any.

Què faig diferent? He fet un parell de redissenys, algunes optimitzacions de motors de cerca, algunes modificacions de les meves plantilles, molts comentaris de blocs sobre altres blocs, molts trackbacks ... però sobretot he intentat mantenir-me molt fidel a la meva visió de com hauria de ser el meu blog fent. Vull compartir informació francament pel que fa al màrqueting i l’automatització.

Els meus temes varien àmpliament, de vegades afegeixen algunes dades d’informació personal (perquè em conegueu personalment) a temes sobre programació (una part de la vida de tots els professionals del màrqueting, directa o indirectament), publicitat i com canvia el panorama de l’atenció al client, com realment ajuda a la comercialització i, per descomptat, a les meves despeses periòdiques.

Sembla que funciona bé, i m’alegro que ho gaudiu. Feu-me saber si hi ha altres temes que vulgueu que tractés. I, per descomptat, continuaré parlant-vos directament sobre els reptes que tinc que afrontar pel que fa a les tecnologies de màrqueting.

15 Comentaris

 1. 1

  Absolutament, Sean ... Alexa sembla ser més precisa quan més temps espereu. Crec que és perquè Alexa utilitza un mostreig "aleatori" per estimar l'abast. Per tant, amb el pas del temps, tendeix a ser més precisa. Aquesta és una de les raons per les quals presto més atenció a llarg termini i durant tres mesos era el meu objectiu més que "avui". He arribat a un pic al dia a dia com heu vist amb el vostre lloc, però amb el pas del temps és el que importa.

  "Wow" i "Uh Oh" són definitivament el que busco. Treballo molt al bloc, així que l’últim que vull veure és que posposo a la gent en lloc d’adquirir i mantenir subscriptors. És simplement una mesura del meu rendiment.

  També és un indicador fantàstic, ja que consulto diversos altres clients als seus blocs. Si no puc fer arribar el meu propi abast, no estic segur que m’hagin d’escoltar. És molt semblant a contractar un expert en SEO que no estigui entre els deu primers ... no us molesteu!

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Doug,
  Enhorabona! Com que sóc el nerd simbòlic de la meva oficina, he realitzat una gran quantitat de treballs de SEO intentant que el nostre bloc es notés i llegís. També hem anat pujant a Alexa, però encara no hem superat la marca de 100 tres mesos. Així que sé EXACTAMENT el difícil que pot ser.

  Gràcies per un bon bloc, seguiu-hi.

  Chris Kieff a MSCO
  http://www.msco.com/blog
  Escrit per l'autor de "EL TEU MÀRQUETING SUCKS" Mark Stevens

 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Crec que els resultats d’Alexa són més precisos quan més gran sigui el lloc o el trànsit. A una escala més petita, la gent pot fomentar resultats falsos aconseguint que un munt de persones instal·lin la barra d’eines i visitin els altres llocs (recentment he vist un parell d’aquests llocs)

  Personalment, mesuro l’èxit del lloc per la utilitat que té i pels comentaris. Una manera de quantificar-ho per a mi és mirant les estadístiques web del meu servidor i observant una tendència constant d’augment del trànsit.

 8. 8

  Si voleu que Alexa us proporcioni un registre més precís del vostre trànsit, podeu instal·lar un widget que li faci saber a Alexa cada vegada que es visita el vostre lloc web, no només quan algú amb la barra d’eines el visita.

 9. 9

  Enhorabona home! Potser també podeu proporcionar alguns consells per ajudar el meu bloc a situar-se entre els 100 millors.

  - Dre
  CCU Connect

 10. 11

  Ara és el 30 de juny de 2009 i acabo d'ensopegar amb la vostra publicació del 3 de gener ... Permeteu-vos una felicitació tardana pel vostre èxit. Menys de 100,000 en 6 mesos és tot un èxit.

  Vam desplegar el nostre lloc web final al novembre de 2008 i finalment aconseguim la nostra classificació per sota de 1 milió. Estem projectant que serem menors de 100,000 a finals d’anys.

  Bé, continua així ...

 11. 12
 12. 14

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.