Accedint als 100,000 llocs més destacats d’Alexa

Va costar sis mesos de treball dur, però avui ho he comprovat Alexa i han superat la marca de 100,000 (mitjana de 3 mesos).

Si estimés, probablement diria que de deu a vuit hores setmanals al meu bloc durant els darrers 10 mesos m’han arribat fins allà. Realment esperava haver-lo clavat abans de l'any nou, però estic bé amb els 20 dies addicionals.

Per què ho comparteixo? Com amb qualsevol altra cosa, crec que és fantàstic fixar-vos objectius. Alexa és el que més tinc a un "rànquing a Internet", de manera que m'indica com funciona el meu lloc contra tots els altres. Technorati proporciona com funciona el meu bloc contra els altres. Tinc menys de 12,000 i espero aconseguir els 5,000 blocs més importants a finals d'any.

Què faig diferent? He fet un parell de redissenys, algunes optimitzacions de motors de cerca, algunes modificacions de les meves plantilles, molts comentaris de blocs en altres blocs, molts trackbacks ... però sobretot he intentat mantenir-me molt fidel a la meva visió de com hauria de ser el meu bloc fent. Vull compartir informació francament pel que fa al màrqueting i l’automatització.

Els meus temes varien àmpliament, de vegades afegeixen algunes dades d’informació personal (així em coneixeu personalment) a temes sobre programació (una part de la vida de tots els professionals del màrqueting, directa o indirectament), publicitat i com canvia el panorama de l’atenció al client, com realment ajuda al màrqueting i, per descomptat, a les meves despeses periòdiques.

Sembla que funciona bé, i m’alegro que ho gaudiu. Feu-me saber si hi ha altres temes que vulgueu que tractés. I, per descomptat, continuaré parlant-vos directament sobre els reptes que tinc que afrontar pel que fa a les tecnologies de màrqueting.

15 Comentaris

 1. 1

  Absolutament, Sean... Alexa sembla ser més precisa com més espereu. Crec que és perquè Alexa utilitza un mostreig "aleatori" per estimar l'abast. Per tant, amb el temps, tendeix a ser més precís. Aquesta és una de les raons per les quals presto més atenció a llarg termini i 3 mesos era el meu objectiu més que "avui". He assolit una mica el dia a dia, com heu vist amb el vostre lloc, però el que importa és amb el pas del temps.

  "Wow" i "Uh Oh" són sens dubte el que busco. Treballo molt al bloc, així que l'últim que vull veure és que estic desanimant la gent en lloc d'adquirir i mantenir subscriptors. És simplement una mesura del meu rendiment.

  També és un gran indicador, ja que consulto una sèrie d'altres clients als seus blocs. Si no puc augmentar el meu propi abast, no estic segur que m'hagin d'escoltar! És molt semblant a contractar un expert en SEO que no estigui entre els 10 millors... no us molesteu!

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Doug,
  Felicitats! En ser el nerd testimoni de la meva oficina, he fet una bona feina de SEO jo mateix intentant que el nostre bloc es noti i llegeixi. També hem anat avançant a Alexa, però encara no hem superat la marca de 100 mesos de 3K. Així que sé EXACTAMENT el difícil que pot ser.

  Gràcies per un bon blog, segueix així.

  Chris Kieff a MSCO
  http://www.msco.com/blog
  Escrit per l'autor de "YOUR MARKETING SUCKS" Mark Stevens

 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Crec que els resultats d'Alexa són més precisos com més gran sigui el lloc/trànsit. A menor escala, la gent pot fomentar resultats falsos fent que un munt de persones instal·lin la barra d'eines i visitin els llocs dels altres (recentment he vist un parell d'aquests llocs apareixent)

  Personalment, mesuro l'èxit del lloc per la utilitat que és i per comentaris. Una manera de quantificar-ho per a mi és mirant les estadístiques web del meu servidor i observant una tendència constant d'augment del trànsit.

 8. 8

  Si voleu que Alexa us doni un registre més precís del vostre trànsit, podeu instal·lar un giny que us avisi a Alexa cada vegada que visiteu el vostre lloc web, no només quan hi visiti algú amb la barra d'eines.

 9. 9

  Felicitats home! Potser també podeu oferir alguns consells per ajudar-me a posar el meu bloc entre els 100 millors!

  —Dre
  CCU Connect

 10. 11

  Ara som el 30 de juny de 2009 i acabo de topar amb la teva publicació del 3 de gener... Felicita-te tard pel teu èxit. Menys de 100,000 en 6 mesos és tot un èxit.

  Vam llançar el nostre lloc web recent al novembre de 2008 i finalment hem aconseguit la nostra classificació per sota d'1 milió. Estem projectant que serem menys de 100,000 a finals d'any.

  Bé, segueix així...

 11. 12
 12. 14

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.