Exercici cerebral - i una mica sobre Doug

Una de les coses que més m’agrada del web és que creua la línia entre art i programació. Als meus anys d’institut, era un artista àvid ... sempre dibuixava alguna cosa en algun lloc. Durant el meu darrer any, vaig prendre alguns cursos universitaris de redacció industrial. La redacció va treure una mica de la llibertat del meu llapis, però em va agradar molt la precisió de la redacció. Vaig accedir a la classe però mai la vaig cursar a la universitat.

En lloc d'això, vaig entrar a la Marina i em vaig convertir en electricista. Molta gent s’estranya que el meu passat em portés al màrqueting, al màrqueting de bases de dades, al disseny web i al disseny d’aplicacions web ... però va ser una evolució natural. La lògica i la disciplina necessàries per treballar amb maquinària elèctrica i electrònica industrial em van proporcionar una excel·lent experiència en lògica i resolució de problemes. Això finalment em va portar a anar a la universitat de tecnologia electrònica. En aquell moment, vaig començar a resoldre problemes i a dissenyar la programació lògica d’escales en controladors lògics programables (PLC’s). Això va conduir a la integració de PC, programació, integració de xarxes i integració de bases de dades.

Em vaig enamorar tant de la tecnologia com de la indústria on estava ... la indústria dels diaris. Volia passar del costat de Producció del negoci a la vessant de Màrqueting i Publicitat ... però un cop algú et veu amb un uniforme blau, és difícil aconseguir una feina de Màrqueting. Així que ... Vaig carregar els cavalls i els vagons i vaig traslladar els meus fills a l'Oest, treballant per a una empresa de màrqueting de bases de dades que va dissenyar, construir i implementar màrqueting de magatzems de dades a tota la indústria dels diaris. Va ser una feina fascinant. També vaig treballar amb alguns dels diaris més grans i vaig desenvolupar personalment algunes aplicacions fantàstiques a la indústria.

Em vaig mantenir amb la indústria durant més d'una dècada i em va sortir bastant bé. Fins i tot vaig ser nominat a la indústria com un dels 20 primers de 40 anys. Vaig escriure per a diverses publicacions periòdiques de la indústria i vaig posar en pràctica la meva experiència, creant una excel·lent iniciativa de màrqueting de bases de dades per al diari local. Un canvi en la gestió allà va provocar menys èmfasi en el màrqueting de bases de dades. En la meva dècada, els diaris eren engolits per grans corporacions, de manera que el talent emprenedor no era una cosa que es pogués fer servir al diari local. Finalment, vaig decidir deixar enrere el diari i la indústria. Va ser un moviment dur. Per sort vaig tenir una petita empenta a la sortida. 🙂

El proper any el vaig dedicar a ajudar altres empreses a desenvolupar els seus programes i finalment vaig aconseguir un gran concert amb Objectiu exacte. És una empresa fantàstica, una de les empreses privades amb més ràpid creixement als Estats Units. Tenen un producte excel·lent i ara mateix tinc el repte de continuar millorant-lo.

De vegades, però, no n’hi ha prou. Encara em fa il·lusió ajudar a The Indianapolis Colts, la Cambra de Comerç d'Indianapolis, allotjar i dissenyar un munt de llocs per a amics i col·legues, participar en esdeveniments de màrqueting regionals i assumir nous reptes. Vaig ajudar al llançament Trio Indy!, un lloc de base on la gent pot expressar per què trien Indianapolis. És un lloc que agafa força. També estic treballant en el llançament del meu propi negoci, Compendium Software, amb un altre soci on estic treballant la meva experiència en blocs, tecnologia i màrqueting. M'encanta treballar a un ritme ràpid i furiós i m'encanta treballar amb persones que tenen una actitud de "pot fer".

M'agrada fer exercici del meu "cervell esquerre" i construir il·lustracions amb Photoshop i Illustrator. Cal molta creativitat. Aquesta nit he treballat en un logotip per a una banda local, Rok Hollywood. Els vaig enviar fa aproximadament una hora. Probablement ho tornaré a fer unes quantes vegades en funció dels seus comentaris ... però com veieu, em diverteixo:

Rok Hollywood

La conclusió és que tinc 38 anys i no sé què vull ser de gran. Sé que sóc molt bo en trobar solucions tècniques a problemes molt difícils i en educar la gent sobre això. Tinc una veritable gana per la tecnologia. No tinc paciència per les persones que excusen, però m’encanta ajudar les persones que demanen ajuda. No hi ha res que em satisfaci més que el somriure a la cara d’un client.

Sóc el rei de tots els oficis (he evolucionat a partir d’un Jack), però encara no en sóc cap. No suporto la política, sobretot a l’oficina. No m’agrada treballar en coses que no tinguin objectius quantificables. Odio les reunions en què no ens trobem amb cap objectiu (apareixo tard i porto el PDA per poder enviar-me un correu electrònic). M'agrada treballar tard ... el meu temps més productiu sol ser entre les 10:20 i la mitjanit. I m'agrada colpejar XNUMX vegades al matí.

Tot això i sóc sol pare! El temps amb els meus fills és fantàstic. Encara veiem pel·lícules quan podem i passem moltes estones junts. Els meus fills són increïbles. Ah, estic desitjant la meva primera "cita amb el cafè" en força estona aquest cap de setmana ... això és una part del meu cervell que fa temps que no utilitzo, així que desitgeu-me sort!

Prou de mi! Temps per dormir.

2 Comentaris

  1. 1

    Vaig ser pare solter durant la majoria de la infància dels meus fills grans. Aquesta va ser la pitjor part del divorci: no veure els meus fills durant llargs períodes de temps. Ara ja han fet grans, i encara els veig menys. Estimar els temps.

  2. 2

    De fet, tinc molt de temps amb ells, Sterling. Tinc la custòdia dels nens. Una de les raons per les quals vaig triar el mig oest va ser perquè poguessin veure més de la seva mare, que s'ha tornat a casar i viu a Louisville. No sé què hauria fet sense ells!

    Estic d'acord amb: el divorci. És terrible per a tots els implicats.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.