Nois i joguines!

No estic segur de quant puc agafar més! Internet Explorer 7, FIrefox 2 i un MacBook Pro tot en una setmana. Estic darrere dels meus canals RSS per uns quants centenars de publicacions, darrere del meu correu electrònic per uns 200 correus electrònics ... i tinc més feina de la que mai he tingut. Què passa al món?

MacBook Pro

Primer ... Internet Explorer 7. Estic molt impressionat amb la ubicació alternativa del menú i l'organització de la pantalla. Si encara no ho heu provat, la pantalla completa és fantàstica. I, per descomptat, el tabulador és fantàstic.

En segon lloc ... Firefox 2. Acabo de descarregar-lo. Realment zippy! M'agrada. No he provat la correcció ortogràfica, però sento que és una característica fantàstica. Això vol dir que puc eliminar la barra d'eines de Google.

En tercer lloc, tambor, si us plau ... el MacBook Pro. Vaig obtenir les obres d’aquest cadell i estic bastant impressionat pel “factor fresc”. Per descomptat, després de comprar-la, vaig haver d’anar a comprar una bossa nova per a ordinador portàtil que era agradable i elegant. Encara estic esperant a un monstre a la feina ... però en menys d’una setmana estic gairebé completament convertit.

Vaig carregar-hi Parallels (WOW!) Perquè pugui executar XP quan sigui necessari en una pantalla (o en una finestra) i OSX a l'altra. Això només em fa volar. Crec que no seré Windows Cripple durant molt de temps. Us he de dir sobre el seu aspecte, OSX és molt més avançat en aspecte, operació i operativitat. No sóc un snob d'Apple (encara), però podria arribar a ser-ne un. Suposo que la primera vegada que obro a Borders, oficialment en seré un!

Algunes coses que no m'agraden del Mac? El cable d’alimentació magnètic és fresc i tot, però l’altre extrem és una merda ... això és una font d’alimentació grollera. I van superenginyar el cable d’extensió. Molt disseny per a tan pocs peus.

One comment

  1. 1

    Primers gossos i gats que vivien junts i ara Doug en un MAC ?! Que no sigui mai!

    Curiosament, ahir mateix el nostre dissenyador gràfic (noi MAC) i el nostre director de serveis d'Internet (nen PC) es van adonar que en realitat són art que imita la vida. El nostre codi de vestimenta d’oficina s’ha canviat (finalment) de manera que no HEM DE portar cap corbata. El primer dia de les noves regles, el noi del MAC va començar a treballar sense parar, però el noi del PC portava igualment una corbata. S’han convertit en el comercial d’Apple.

    Si la memòria serveix, Doug, et sents més important en una suite. Per tant, això ens planteja la pregunta: és millor sentir-se important o bé?

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.