No vaig a Barnes and Nobles Today!

Van construir un Barnes i Nobles a pocs quilòmetres de casa meva i és realment una botiga impressionant. Sembla que sempre tinc dificultats per trobar-hi els meus llibres. Fronteres sembla tenir un mitjà més finit per organitzar els seus prestatges.

De totes maneres, m’agraden molt les dues botigues, però m’he trobat a Barnes and Nobles més sovint perquè tenen un Starbucks que disposa de connexió sense fils amb AT&T. Fa temps que no visito Borders; espero que tinguin accés a més de T-Mobile.

De totes maneres, sóc un llibreter i demanar llibres constantment a Barnes and Nobles (i Amazon), però només Borders recordava el que avui és:
fronteres

Que Borders es prengués el temps per dissenyar un bon missatge de correu electrònic com aquest I enviar-me un cupó amb un 25% de descompte és massa divertit i no s’oblidarà de mi. Sembla com si Les fronteres poden estar perdent la guerra contra Barnes i Nobles - Però, a part d’una ubicació convenient, realment no estic segur de com fer-ho.

Per cert, avui sóc el gran 4-0! Woohoo!

11 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.