Llibre de llibres Renée Pawlish: Nephilim, Gènesi del mal

1599161400.01. AA SCTZZZZZZZ
Durant dos anys i mig vaig treballar amb Renée en una empresa de màrqueting de bases de dades de diaris a Denver, Colorado. Igual que molts empleats amb talent, Renée tenia sortides creatives que em van impressionar. Vaig tenir la sort i em va encantar llegir les transcripcions del primer llibre de misteri de l'assassinat de Renée. Va ser una lectura impressionant, divertida i imprevisible.

Renée m’acaba d’escriure i m’ha informat que acaba de llançar el seu proper llibre, Nephilim Genesis of Evil. Aquí teniu la descripció:

Un poder fosc descrit a Gènesi torna a visitar la petita ciutat muntanyenca de Taylor Crossing. Després de presenciar una malvada presència a la ciutat de Nova York, Rory Callahan surt a l’oest a la recerca de respostes i troba una ciutat sucumbint a les forces sobrenaturals. Ara bé, els nefilims poden complir una profecia malvada.

Primer, felicitats a Renée! A continuació ... per a tots els àvids lectors que hi ha, assegureu-vos de rebre'n una còpia. Fins ara, les ressenyes són fantàstiques a Amazon i les còpies van ràpid. Pel que fa a mi ... Enviaré la meva còpia a Renée per demanar-li un autògraf! Encara que sigui fan de Bronco.

🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.