Blocs escalfant

Depositphotos 26743721 s

Aquesta setmana va ser una setmana difícil. La meva feina és fantàstica i m’agraden els meus companys i els meus clients. Però, per primera vegada, crec que el meu bloc va interferir en les meves relacions professionals. Després d’haver parlat llargament amb ells, no crec que existeixi cap preocupació amb el meu empresari. Els meus líders creuen absolutament en el bloc com a expressió sana. Per descomptat, no poden assumir la responsabilitat dels meus comentaris, ja que són meus i de ningú més. Com a resultat, notareu que ja no tinc cap enllaç amb el meu empresari. És una llàstima, ja que m’encanta promocionar-los com a líder en la indústria de les bases de dades i del màrqueting digital.

Es va plantejar un problema per part d’un client que també era un meu anterior empresari. Tot i que no treballava directament per a cap de les dues empreses quan van consolidar la seva relació ... i no en vaig deixar una per l'altra, el client va plantejar algunes preguntes sobre la meva ocupació i les meves responsabilitats en la seva relació amb el meu actual empresari.

Crec que el problema va sorgir com a resultat d'un parell d'entrades al bloc que vaig fer que criticaven alguns dels esforços de màrqueting del meu anterior empresari. Sorprenentment, amb el grapat de gent que va llegir el meu bloc ... el meu anterior empresari era un d’ells. Em sento afalagat que fos el tema de la conversa a tota l'empresa ... molts dels meus amics em van omplir. Les meves paraules van tocar tan fort que crec que provenia del departament on treballava, a través de la corporació, a través de la meva actual empresari i de tornada a mi! Sabia que arribaria i m’hi havia preparat, però tot i així era una situació incòmoda.

Qüestionar l'statu quo sempre és saludable. Mentre treballava amb aquesta empresa, el cap que em va contractar va ser reconegut a tota la corporació per la direcció que ens prenia. Tot i que érem un departament petit, vam treballar extraordinàriament com a equip i vam poder entregar-ho una vegada i una altra. Els amics han compartit amb mi que no creuen que el nou equip hagi tingut l'èxit que hem tingut. Suposo que és per això que el blog de Lil ol 'Doug va generar tanta pudor.

No permetré a ningú l’oportunitat d’assenyalar el meu bloc com a font de la seva fortuna o desgràcia. He eliminat les entrades del meu bloc que causaven l’enrenou per respecte al meu actual empresari. Segueixo tenint molt en compte la corporació per a la qual havia treballat. A més, els professionals amb qui treballava eren insuperables. Encara penso molt en el líder que em va contractar i va impulsar el meu èxit allà. I fins i tot agraeixo que la nova direcció em portés a la porta. Al cap i a la fi, la meva sortida em va portar a la fantàstica empresa, indústria i posició que tinc ara.

No m'hauria comentat si no m'hagués importat. Fins i tot encara tinc algunes accions a la corporació per a la qual treballava. Un accionista no pot criticar l’empresa en què posseeix accions?

Forbes va tenir un article fantàstic, Atac dels blocs, parlant de l'atac de blocs que perjudiquen la reputació i perjudiquen les empreses. Per a mi és interessant que una publicació adopti una postura contra la llibertat d’expressió. Si la intenció d’una entrada al bloc és fer mal a una empresa fent servir mentides o enganys, crec que això és una calúmnia. Però si l’entrada al bloc és una crítica honesta de l’empresa que va en la direcció equivocada ... És calumniós? Jo crec que no.

Crec que és hipòcrita, pompos i pretensiós de la "premsa gratuïta" protegida constitucionalment en aquesta empresa per combatre els blocs. Els blogs fan que la meva veu sigui tan forta com la següent i em proporciona un mitjà per expressar lliurement la meva opinió. Imagineu com els blocs podrien haver ajudat el nostre país a lluitar per la igualtat de drets de les dones i les minories! Les seves veus podrien haver estat escoltades i protegides sense por a represàlies. Començo a creure que res és irònic, ja que Rosa Parks es troba a l’Estat aquesta setmana.

M’hauria agradat molt llegir el bloc de la senyora Parks.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.