Suggeriments per al bloc: Blogosfera d'Alpsh Nakars

Depositphotos 8149018 s

Les últimes setmanes han estat brutals. He començat un projecte Wiki per estar al dia dels projectes que estic fent, he contractat un jove desenvolupador per ajudar-me, he renunciat al meu empresari i he acceptat un nou càrrec amb una startup local.

No vull cremar cap pont amb el meu anterior empleador (amb qui em va encantar treballar amb i per), així que he estat embolicat en converses amb empleats, líders i un parell de clients especials per assegurar-los que estan en bones mans.

El que va patir durant aquest període, és clar, és meu Consells sobre blocs programa. Vosaltres heu estat esperant pacientment que tornés a la pista i segur que ho agraeixo. Blogosfera de Alpesh Nakars és el següent de la llista. Alpesh ha estat durant molt de temps partidari del meu lloc, així que estic desitjant ajudar-lo com pugui. Alpesh també és un Microsoft Sharepoint gurú ... així que, si teniu Sharepoint, assegureu-vos d'afegir-lo a la vostra llista de lectura.

Alpesh, aquí teniu els consells del vostre bloc:

 1. M'agrada com heu configurat el vostre lloc en un subdomini alpesh.nakars.com. Una cosa que heu oblidat, però, és garantir que es reenviï qualsevol trànsit que vagi a nakars.com. Configuraria una redirecció al fitxer .htaccess, crec que funcionarà:
  RewriteEngine a RewriteBase / RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ nakars.com $ [NC] RewriteRule ^ (. *) $ Http://alpesh.nakars.com/$1 [L, R = 301]
  

  Crec que fins i tot podeu modificar-lo una mica més per anar al subdirectori del vostre bloc, però no sóc expert en .htaccess, de manera que és possible que hàgiu de fer algunes excavacions.

 2. Com que el vostre pa i mantega és Sharepoint, crec que em concentraria en la propietat d’aquest espai. La primera paraula clau de les vostres metaetiquetes és "Google SharePoint Microsoft Domain WebHosting Free" ... dubtosa que algú estigui buscant aquesta frase. Crec que sincerament perdria el "gratuït" i després faria les meves primeres frases: "Microsoft Sharepoint, Sharepoint, Sharepoint Services, ajuda de Sharepoint, tutorials de Sharepoint, consultoria de Sharepoint, bloc de Sharepoint" ... ja aconsegueixes el punt!
 3. Al vostre lloc també hi falta una metaetiqueta de descripció. Em prendria temps per escriure una descripció fantàstica, Un bloc sobre SharePoint d’un administrador experimentat i apassionat de Microsoft Operations Manager 2005. Alpesh supervisa 160 servidors amb més de 1300 llocs de Sharepoint a tot l’estat de Queensland. També afegiria això a l'etiqueta oculta> h1> de la vostra capçalera. La frase actual, "tot tracta sobre tecnologia!" no us ajudarà SEO.
 4. Tinc curiositat si realment veieu algú que utilitza el vostre arbre de categories. En revisar els meus hits a la meva pàgina, molt pocs (si n’hi ha) es registren a la llista de categories que tinc al meu bloc. Esteu ocupant un gran espai amb una llista de categories molt gran. No t’aconsello desfer-te’n, però simplificar-lo pot ser un bon pla (tret que, per descomptat, hi hagi molta gent que faci clic). La repetició de Microsoft a les categories també us pot ajudar amb el vostre SEO.
 5. L' CopyBlogger el tema que utilitzeu és el meu favorit ... l'espai en blanc, la claredat i el disseny són fantàstics. Una cosa que vaig notar amb la vostra, però, és que les paraules de les barres laterals no es diferencien massa de la mida del text del contingut de la publicació. Recomanaria ampliar el text a les vostres publicacions, potser alguna cosa com:
  #contingut { 
  flotar: a l'esquerra;
  mida de la lletra: 110%;
  encoixinat: 0 6em 0 0;
  amplada: 40em;
  }

  No he provat aquest canvi en tots els navegadors, però podeu provar-ho.

 6. Teniu publicacions populars de Sharepoint a la barra lateral esquerra i recursos de Sharepoint a la dreta ... és possible que vulgueu agrupar totes les vostres seccions de Sharepoint per facilitar la revisió dels lectors. Potser primer les vostres publicacions populars, després els recursos i després les vostres categories a la barra lateral dreta. Proveu la resta a l'esquerra. Organitzar els vostres enllaços així és una millora en la navegació i la usabilitat.
 7. Les vostres publicacions relacionades després de cada publicació us ajudaran al vostre SEO, però probablement no us ajudaran a mantenir els visitants al voltant. Al principi, vaig pensar que només era un anunci i m’hi vaig passar pel damunt. Vaig llegir el vostre comentari a la publicació i vaig descobrir que eren publicacions relacionades. Donaria un canvi d'imatge a aquesta porció: primer, perdeu l'embolcall> fort> al voltant del vostre comentari: s'elimina de la publicació real. Proveu un tipus de lletra gris més clar i més petit perquè no domini l'altra informació. Poseu la lectura relacionada en una etiqueta> h2> perquè destaqui més. Emboliqueu-hi el contingut en un nou div, potser & div class = "related"> i, a continuació, configureu la mida del tipus de lletra per als enllaços més grans del full d'estil. És possible que també vulgueu perdre la publicitat allà. Això depèn de tu, és clar.

Espero que això us ajudi, Alpesh! Gran bloc i felicitats pel vostre creixement! Seguiu escrivint sobre Sharepoint per continuar creant la vostra autoritat al web en aquesta àrea. He treballat amb Sharepoint a la meva feina i sé que realment cal un cert talent per donar sortida al seu potencial. Fora de la caixa, personalment crec que és una pudor. També em fa ràbia que no el pugui fer servir amb el meu Mac tret que tingui IE i Office funcionant a Parallels.

Com obtenir informació sobre el vostre bloc

Si voleu el vostre bloc Extinció, simplement seguiu les instruccions del meu fitxer Publicació de consells per al bloc.

2 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Hola Doug,
  Acabo de mirar la Viqui del nostre projecte de mapes. Es veu genial. M'encanta la idea d'utilitzar un wiki per documentar un projecte com aquest. Potser ho hauré de fer jo mateix. No puc esperar per veure els mapes acabats!

  Bo Lowery
  Aus salvatges il·limitats

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.