5 Comentaris

 1. 1

  Gràcies, gràcies, gràcies!

  Com a SEO, em sento avergonyit que algunes d'aquestes coses encara no estiguin implementades. Però vaig pensar que els meus connectors s’encarregaven d’algunes coses que heu mencionat. Reconec que no ho he comprovat!

  En fi, gràcies de nou! El vostre bloc és increïble.

  ~ Nathania 🙂

  • 2

   Benvinguda, Nathania!

   No hi ha cap història antiga sobre el lampista que arregla el seu vàter per fi? 😉 Sóc el mestre de la postergació pel que fa als meus propis projectes. M’ha pres una disciplina increïble per afinar i ajustar el meu bloc durant l’últim any. Sens dubte, esteu ocupats a guanyar-vos la vida!

   A més, ja que sou un professional, no dubteu a recular cap dels meus consells o consells que dono en cap altra publicació. No pretenc ser professional, només afirmo tenir molta experiència i analitzar els resultats. Totes les meves suposicions es basen tant en el que he llegit com en el que he trobat quan el vaig implementar.

 2. 3

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.