5 Comentaris

 1. 1

  Gràcies, gràcies, gràcies!

  Com a SEO em fa vergonya que algunes d'aquestes coses encara no estiguin implementades. Però vaig pensar que els meus connectors s'encarregaven d'algunes de les coses que heu esmentat. Admeto que no ho vaig comprovar!

  De totes maneres, gràcies de nou! El teu bloc és genial!

  ~Nathania 🙂

  • 2

   Benvinguda, Nathania!

   No hi ha una vella història sobre el lampista que arreglava el seu vàter per últim? 😉 Sóc el mestre procrastinador quan es tracta dels meus propis projectes. M'ha costat una disciplina increïble per afinar i ajustar el meu bloc durant l'últim any. Sens dubte, estàs ocupat guanyant-te la vida!

   A més, com que ets un professional, no dubtis a rebutjar qualsevol dels meus consells o consells que dono en qualsevol altra publicació. No pretenc ser un professional, només afirmo tenir molta experiència i analitzar els resultats. Totes les meves suposicions es basen tant en el que vaig llegir com en el que vaig trobar quan ho vaig implementar!

 2. 3

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.