Etiqueta del bloc: 5 secrets sobre mi

douglas karr sq

SecretShel Israel m'ha etiquetat al bloc. El joc consisteix a explicar cinc secrets sobre tu mateix i després enllaçar amb altres cinc persones que coneixes i, després, han d’explicar cinc coses que probablement no saps d’ells.

  1. Ofidiofòbia: Aquest sóc jo. No els suporto! Vaig fer broma dient que si em trobava amb una serp, hi tiraria els meus fills i correria cridant en un llançament que podria trencar el got.
  2. Res a la meva vida mai es compararà amb la felicitat, la realització i l’orgull amb què m’omplen els meus fills, Billy i Katie. Res. (Realment no els llençaria a una serp, ho prometo).
  3. Abans presentava la meva primera dona en broma com la meva primera dona. No sabia que acabaria sent veritat.
  4. Odio els diners. Odio tant els diners que mai equilibro els meus talonaris. Si tingués un milió de dòlars, simplement tindria problemes de diners per valor d’un milió de dòlars.
  5. Tot i que tinc centenars d’amics, només tinc un amic des de la infància. El meu millor amic Mike viu a Vancouver amb la seva increïble esposa, Wendy. Mike té una empresa d’equips de fitness i Wendy és productor i actor de televisió. Són persones increïbles.

4 Comentaris

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.