És oficial, estic al Crackberry

blackberry-curve-8330.jpgDesprés de mesos i mesos de deliberacions, finalment vaig fer l’escriptura i vaig comprar un Blackberry Curve 8330 aquesta nit a la botiga Verizon.

Fa un any que utilitzo una pantalla tàctil de Samsung i he perdut infinitat de trucades, no puc sincronitzar calendaris i no suporto haver de mirar-la per respondre una trucada.

Sóc un gran fan d’Apple, però el darrer mes he estat jugant amb el meu iPod Touch per veure si m’acostumava a la pantalla tàctil. No puc. Per a aquells de vosaltres que diuen que es fa més fàcil, no ho ha fet ... No vull un telèfon que hagi de mirar per funcionar-lo.

IMHO, em sembla que les pantalles tàctils ens han fet retrocedir, no cap al futur.

També, massa amics meus es van mudar al Blackberry. Chris Baggott, CEO de Compendium fins i tot es va desfer del seu iPhone per tornar a un Blackberry. Adam Small, conseller delegat de Connective Mobile, fa temps que intenta convertir-me en un Blackberry. I nou amic Vanessa Lammers em va dir quant li agradava la seva Blackberry.

Heck, si el president Obama no pot prescindir del seu Crackberry, només puc imaginar el gran que és el servei i el producte. Aquesta nit només estic descobrint com fer i rebre trucades. Tal com m’ha recomanat Adam, he descarregat Twitterberry perquè almenys puc fer-ne un tuit.

Així que ... tots els addictes a Crackberry, feu-me saber les vostres aplicacions preferides.

6 Comentaris

 1. 1

  Enhorabona per haver estat convertit. No he d’estar d’acord amb vosaltres sobre les pantalles tàctils. El diumenge vaig actualitzar el meu Blackberry a la pantalla tàctil Storm i m’encanta. Em resulta excepcionalment fàcil d’utilitzar i tenir un navegador web complet és fantàstic.

  Anunciaré que fa dos anys, quan vaig canviar a la meva primera Blackberry, li parlava al meu amic i va dir que no sabia per què la gent els necessitava. L'endemà de veure la meva, em truquen per la seva nova.

 2. 4

  Bé per tu! Enhorabona per la vostra decisió.

  Per a twitter, la meva recomanació és UberTwitter ... i això és tot el que necessiteu. Les aplicacions natives són prou bones per funcionar.

  Gaudeix de la teva Corba ... és un dispositiu infernal!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.