És oficial, estic al Crackberry

blackberry-curve-8330.jpgDesprés de mesos i mesos de deliberacions, finalment vaig fer l’escriptura i vaig comprar un Blackberry Curve 8330 aquesta nit a la botiga Verizon.

Fa un any que utilitzo una pantalla tàctil de Samsung i he perdut infinitat de trucades, no puc sincronitzar els calendaris i no suporto haver de mirar-la per respondre una trucada.

Sóc un gran fan d’Apple, però el darrer mes he estat jugant amb el meu iPod Touch per veure si m’acostumava a la pantalla tàctil. No puc. Per a aquells de vosaltres que diuen que es fa més fàcil, no ho ha fet ... No vull un telèfon que hagi de mirar per funcionar-lo.

IMHO, em sembla que les pantalles tàctils ens han fet retrocedir, no cap al futur.

També, massa amics meus es van mudar al Blackberry. Chris Baggott, CEO de Compendium fins i tot es va desfer del seu iPhone per tornar a un Blackberry. Adam Small, conseller delegat de Mòbil connectiu, fa temps que intenta convertir-me en un Blackberry. I nou amic Vanessa Lammers em va dir quant li agradava la seva Blackberry.

Heck, si el president Obama no pot prescindir del seu Crackberry, només puc imaginar el gran que és el servei i el producte. Aquesta nit només estic descobrint com fer i rebre trucades telefòniques. Tal com va recomanar Adam, he descarregat Twitterberry perquè, almenys, puguin twittear-ne.

Així que ... tots els addictes a Crackberry, feu-me saber les vostres aplicacions preferides.

6 Comentaris

 1. 1

  Felicitats per ser un convertit. He d'estar en desacord amb tu sobre les pantalles tàctils. Diumenge vaig actualitzar el meu Blackberry a la pantalla tàctil Storm i m'encanta. Em sembla excepcionalment fàcil d'utilitzar i tenir un navegador web complet és fantàstic.

  Publicaré que fa dos anys, quan vaig canviar al meu primer Blackberry, li vaig dir al meu amic i em va dir que no sabia per què la gent els necessitava. L'endemà de veure el meu rebo una trucada d'ell pel seu nou.

 2. 4

  Bé per tu! Felicitats per la teva decisió!

  Per a Twitter, la meva recomanació és UberTwitter... i això és tot el que necessites. Les aplicacions natives són prou bones per funcionar.

  Gaudeix de la teva Curve... és un dispositiu infernal!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.