6 Comentaris

  1. 1
  2. 3

    No tinc ni idea de com es pot dir que alguna d'aquestes pàgines es pugui llegir? Vaig haver de desplaçar-me a la meitat cap avall per buscar alguna cosa i després no va valer la pena. Si creieu que la barra lateral de 3/4 pàgines de botons de colors vius i una finestra emergent que em molesta és el màrqueting empresarial, l’heu perdut. Només m’he molestat a escriure això per compartir alguna cosa amb vosaltres, com heu fet amb mi. I això és CUT al CHASE. Potser la tecnologia de la vella escola i dels llocs web certament es mou al ritme. Però, segurament, el màrqueting encara consisteix en establir contactes comercials i obtenir informació sobre els vostres rivals? No m’estranyaria que la majoria dels vostres lectors siguin daltònics. Segur que vaig per aquí.

    • 4

      Gràcies pels comentaris, Steve. Subministrem el contingut aquí sense cap cost per a vosaltres i els nostres lectors augmenten de dos dígits durant diversos anys. Estic més inclinat a continuar treballant en direcció als nostres fans, als nostres anunciants i als nostres patrocinadors. Els millors desitjos.

  3. 5

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.