Converteix-te en una marca d’elecció

Depositphotos 19735551 s

En una publicació recent, Seth Godin he fet una pregunta important, crec que ha de respondre cada propietari de l'empresa: Perquè tu? Per què ara?

Posem cara a la majoria de categories de productes, però sens dubte als serveis d'Internet tenim opcions. Quan es tracta de proveïdors de correu electrònic, amfitrions web i programari de gestió de relacions amb els clients, el propietari de l'empresa intel·ligent hauria de preguntar-li un recurs potencial: amb tantes opcions, per què us he de triar?

Quan vaig començar el meu negoci, vaig gravitar cap al preu més baix, la majoria de propietaris d’empreses. Però després d’unes quantes interaccions amb proveïdors de baix cost, normalment quan alguna cosa no funcionava, vaig saber que el meu temps tenia valor. Per tant, ara, quan avalio eines i recursos en línia, tinc diversos criteris més importants que el preu.

  1. S’omple el producte my requisit. Tot i que avui hi ha diverses eines de CRM disponibles, faig servir AdreçaDues, perquè va ser dissenyat per algú que dirigia un negoci com el meu. Els encapçalaments, els camps, l’organització del tauler i tenen sentit per a mi.
  2. Puc esbrinar com funciona sense llegir una llarga peça d’instruccions ni fer que algú m’hi passegi. No tinc temps per fer demostracions llargues al mig del dia. I, tot i que puc llegir (en realitat, bastant bé), no vull dedicar-me temps a recórrer les instruccions. El programari com a servei ha de ser autoservei. La interfície d'usuari ha de ser intuïtiva. Estaré disposat a invertir temps en funcions avançades, però doneu-me els fonaments bàsics. El meu exemple preferit d'interfície d'usuari senzilla: Constant Contact (Estic relacionat amb el local i odio el fet que no pugui aprovar cap de les nostres empreses de correu electrònic amb seu a Indianapolis, però no he trobat res tan fàcil d'utilitzar)
  3. Suport tècnic amb tecnologia de persones. Quan estic plantejant registrar-me en una eina en línia, una de les primeres coses que faig, abans de donar-los la meva targeta de crèdit, és trucar a la seva línia d'assistència. Vull saber quantes seqüències de 2,3,2,1,1,1,1,1 # he de fer servir abans d'arribar a una persona en viu. I quan ho faig, estan treballant amb un guió, amb un conjunt específic de preguntes, o són capaços d'escoltar les meves? Truqueu al creador de formularis en línia Formstack suport tècnic o Provím i veuràs a què em refereixo. Persones reals, amb la capacitat d’entendre les vostres preguntes. Tot i que GoDaddy ha millorat, l’espera encara és massa llarga i la quantitat d’informació que haureu de tenir per respondre una pregunta sovint no és raonable.

Aquests són els meus “Per què tu, per què ara?”Criteris. Potser no sóc el vostre client objectiu. Si no ho sóc, no dubteu a ignorar les meves opinions. Però no suposeu que coneixeu els criteris de decisió per als vostres clients. Preneu-vos el temps per preguntar als vostres clients per què us van triar i millorar el vostre enviament en aquests aspectes i el preu serà gairebé irrellevant.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.