Perquè sembla que ho intentes!

VestitSí! Sí! Sí! Per això "aspecte com si ho intentessis ”, Seth escriu. Un estimat amic meu és fora de la ciutat reunint-se amb una organització sobre una bona posició amb ells. Vaig discutir, vaig suplicar i li vaig pregar que portés un vestit. És una posició en què un vestit és adequat i està totalment dins del salari ofert. Ho he provat tot ... sense moure's.

"No faig vestits", diu.
“Heu de fer-ho!”, Dic.
"Vaig preguntar i em van dir que portaven texans", diu.
"I què ??", dic jo.

No portava vestit.

Ara concedit, probablement obtindrà l’oferta. No dubto de la seva increïble capacitat ni de la seva personalitat, empenta i dedicació. Em sentia totalment "vella escola" dient-li que portés un vestit. Ell i jo treballem per a empreses amb vestits de moda i desenfadats. No sempre era així, treballava per a empreses on tirava una corbata cada dia. No m'importa ... em fa sentir important. Ho fa, ho he de reconèixer. 🙂

Simplement no vaig tenir una bona resposta per a ell quan el seguia incomodant, però estic segur que un vestit hauria donat com a resultat una millor oferta, millors opcions, alguna cosa millor. Potser simplement un respecte addicional. Un vestit és simplement una inversió en tu mateix. Poseu-vos el vestit, obteniu diners en efectiu ... poseu-lo a la tintoreria fins a la propera vegada. Quina és la caiguda? Ningú es riu d’un noi amb vestit. Però potser es riuen del noi amb pantalons texans.

En el passat, personalment he pres la decisió de fer-ho no contractar persones pel seu codi de vestimenta i la seva higiene. És lamentable ... però els vaig passar de llarg tot i que eren molt talentosos. Per què? Mai no hi vaig pensar, però Seth li va donar un cop al cap ... és perquè no ho eren tractant de. L’home (o gal) del vestit era tractant de. Es van posar els mitjons elegants, van lluir les sabates, van lligar el Windsor 3 vegades, van posar els passadors del coll ... i es van treure i treure la jaqueta per no arrugar-se. Quin patiment! Però ho van fer. Per què? Perquè ho intentaven!

Està malament? Estic envellint?

M’agradaria haver llegit aquesta entrada fa un parell de setmanes per poder-li respondre. De la mateixa manera que Seth parla dels màrqueting de globus al local de vendes automàtiques, es fa un vestit sembla que ho estiguis provant.

2 Comentaris

  1. 1

    Estic totalment d'acord Doug. Fins i tot afegiria un bon tall de cabell i sabates brillants a la barreja. A mi, si a la persona no li importa prou com per fer una bona impressió. Què us fa pensar que es preocuparà prou per fer bé la seva feina o per la vostra empresa. No sempre es tracta d’habilitat i cervells. Hi ha molta gent intel·ligent. Realment es tracta de passió i empenta.

  2. 2

    També hi estic d'acord. Abans estava orgullós de no haver portat mai un vestit (sent l’únic el dia de la graduació, per posar només un exemple). Però des que he creat la meva pròpia empresa i he tingut diverses reunions de clients, he après (i no només accepto) que té sentit vestir-se. És una manera de dir que ets seriós sobre el que fas. Que respecteu el vostre client. Que pensis en el que fas.
    En reunions posteriors (o, en el cas del vostre amic), sempre podeu vestir-vos. Però mai més casual que el vostre client!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.