Perquè sembla que ho intentes!

VestitSí! Sí! Sí! Per això "aspecte com si ho intentessis ”, Seth escriu. Un estimat amic meu és fora de la ciutat reunint-se amb una organització sobre una bona posició amb ells. Vaig discutir, vaig suplicar i li vaig pregar que portés un vestit. És una posició en què un vestit és adequat i està totalment dins del salari ofert. Ho he provat tot ... sense moure's.

"No faig vestits", diu.
“Heu de fer-ho!”, Dic.
"Vaig preguntar i em van dir que portaven texans", diu.
"I què ??", dic jo.

No portava vestit.

Ara concedit, probablement obtindrà l’oferta. No dubto de la seva increïble capacitat ni de la seva personalitat, empenta i dedicació. Em sentia totalment "vella escola" dient-li que portés un vestit. Ell i jo treballem per a empreses amb vestits de moda i desenfadats. No sempre era així, treballava per a empreses on tirava una corbata cada dia. No m'importa ... em fa sentir important. Ho fa, ho he de reconèixer. 🙂

Simplement no vaig tenir una bona resposta per a ell quan el seguia molestant, però estic segur que un vestit hauria donat com a resultat una millor oferta, millors opcions, alguna cosa millor. Potser simplement un respecte addicional. Un vestit és simplement una inversió en tu mateix. Poseu-vos el vestit, obteniu diners en efectiu ... poseu-lo a la tintoreria fins a la propera vegada. Quina és la caiguda? Ningú es riu d’un noi amb vestit. Però potser es riuen del noi amb pantalons texans.

En el passat, personalment he pres la decisió de fer-ho no contractar persones pel seu codi de vestimenta i la seva higiene. És lamentable ... però els vaig passar de llarg tot i que eren molt talentosos. Per què? Mai no hi vaig pensar, però Seth li va donar un cop al cap ... és perquè no ho eren tractant de. L’home (o gal) del vestit era tractant de. Es van posar els mitjons elegants, van lluir les sabates, van lligar el Windsor 3 vegades, van posar els passadors del coll ... i es van treure i treure la jaqueta per no arrugar-se. Quin dolor! Però ho van fer. Per què? Perquè ho intentaven!

Està malament? Estic envellint?

M’agradaria haver llegit aquesta entrada fa un parell de setmanes per poder-li respondre. De la mateixa manera que Seth parla dels màrqueting de globus al local de vendes automàtiques, es fa un vestit sembla que ho estiguis provant.

2 Comentaris

  1. 1

    Estic totalment d'acord Doug. Fins i tot afegiria un bon tall de cabell i sabates brillants a la barreja. A mi si a la persona no li importa prou com per causar una bona impressió. Què et fa pensar que es preocuparà prou per fer bé la seva feina o per la teva empresa. No sempre es tracta de la capacitat i el cervell. Hi ha molta gent intel·ligent. Realment es tracta de passió i empenta.

  2. 2

    També d'acord. Solia estar orgullós de no portar mai, mai, vestit (ser l'únic el dia de la graduació, per posar només un exemple). Però des que vaig començar la meva pròpia empresa i he tingut diverses reunions amb clients, he après (i no només acceptat) que té sentit vestir-me. És una manera de dir que et prens seriosament el que estàs fent. Que respectis el teu client. Que pensis en el que estàs fent.
    En reunions posteriors (o, en el cas del teu amic), sempre pots vestir-te amb estil. Però mai més casual que el teu client!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.