Sopar de Nadal de solter

Un bon amic meu, Derek, m'ha estat enviant per correu electrònic, trucant i enviant missatges de text tot el dia per rescatar-me del meu Sopar de Nadal de solter. La seva dona, Anne, és una cuinera fantàstica ... cuinera gourmet. Volen que vingui avui (ara mateix) a un bon sopar amb la seva família. El Nadal és un dia per a la família, així que sempre m’he sentit divertit assegut a trencar pa amb una altra família. Tot i que continuen trucant (estic esperant que arribi la policia en qualsevol moment), he escollit el meu sopar.

Per Acció de Gràcies, els meus fills van fer broma amb mi: "Quin tipus de pizza menjaríem?" Era només la motivació que necessitava per fer un sopar increïble d’acció de gràcies. Teníem les obres! Turquia, farcit, patates, salsa, pastís de carbassa, rotllets, etc. Tot va sortir perfecte, i fins i tot el gall dindi era increïble, una Butterball molt humida.

Ara és Nadal i els meus fills són a casa de la seva mare. És el moment d’un Sopar de Nadal de solter!

A les 3 de la matinada d’aquest matí, mentre explorava els passadissos de la farmàcia local oberta les 24 hores, he trobat el meu Sopar de Nadal de solter:

 • Patates fregides Cheddar i Sour Cream de Lay ... és correcte la gent, posen el bany a les patates fregides perquè no hagueu de perdre el temps submergint-les. I ja eren a la venda! Compra 1 i obtén 1 gratis.
 • 2 llaunes de Campbell's Grilled Steak Chili Chili. Res més que el millor!
 • 2 llaunes de refresc de dieta taronja genèric manllevades del meu veí (estic asseguda a casa amb els seus 3 gats)
 • I Desert? Un pur cigar Blondie ACID. (El vaig trobar en un zip zip al meu escriptori ... és perfecte)

Vaig fer una foto per desar la memòria a temps:
Sopar de Nadal de solter

Potser penseu que estic boig per renunciar a un menjar gurmet per això ... però afegiu una taula de televisió, boxejadors i un especial alienígena a History Channel, i tenim un molt, molt, bon Nadal per Doug!

Feliç Nadal a tothom!

8 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  lol ... això és tot el menjar allà Doug. Aquest any també estic fent el que fa en solitari, però en canvi em venia de gust menjar patata i pollastre. Aquests xips semblen molt bons, ... en vull alguns.

  PS Hi ha alguna manera d'afegir una característica, de manera que el sistema recorda cada visita? No sóc un fan de tornar a escriure la meva informació cada vegada. Gràcies.

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Ah, ho entenc, simplement no responeu ni tornareu les Meves trucades. 🙂

  BON NADAL amic !!!

  PD: el vostre sopar era MOLT (tots els solters saben que els Pizza Rolls són el millor amic de l'home).

 6. 6
 7. 7

  Aniré a Bill un millor, això és cruent !!
  La propera vegada accepteu la invitació dels vostres amics: bon menjar, bon vi (potser un bon cigar) i bona conversa, tots els ingredients per a un àpat perfecte.
  amor
  Poppa

 8. 8

  Simplement no hi vas anar, perquè Derek és un ximple. I té aquests gèrmens de diaris ... No cal que us excuseu. Estic segur que després d’haver menjat aquest assortiment de menjar, s’alegra de no haver vingut després.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.