10 passos per construir una millor estratègia de Twitter B2B

públic objectiu a tots

Fa poc vaig llegir que Twitter encara té el doble d’usuaris que LinkedIn. Amb la gran quantitat d’aplicacions i integració de Twitter, la facilitat amb què s’amplifiquen els tuits també és molt més gran. Com a usuari de Twitter B2B, sempre estic treballant la meva estratègia de Twitter per continuar creant seguidors i atreure el públic més rellevant. Aquí hi ha algunes estratègies que implemento:

 1. Identificar públic objectiu seguir. Realitzo aquestes dues maneres diferents ... primer, cercant dades de perfil per a paraules clau que siguin rellevants per al meu públic i, en segon lloc, seguint els seguidors de la mateixa indústria en què estic. Tots dos processos són relativament senzills mitjançant eines com TweetAdder. De fet, no he trobat una eina millor per a això. (Sí, és un enllaç d'afiliació).
 2. En lloc de llançar preguntes generals als meus seguidors, jo fer preguntes directes a la gent amb qui vull seguir o amb la qual vull establir una relació. Alguns comptes no són el meu públic objectiu, però tenen autoritat en la indústria i, per tant, els comprometo. Si sóc digne, em parlaran i fins i tot em promocionaran ... això dóna autoritat i construeix els meus seguidors.
 3. Jo utilitzo seguiment de xarxes socials per identificar oportunitats per ajudar els altres. Quan ajudeu els altres, sovint condueix a la creació de relacions comercials que en última instància poden conduir a compromisos monetaris. No ho pensis així ajudar algú gratuïtament... ajudant públicament altres persones en el vostre camp d'expertesa, el món us observa com ajudeu els altres. Quan us vegin ajudar, recordaran ... i us trucaran quan necessitin ajuda.
 4. Jo utilitzo Aplicacions de Twitter per ajudar a gestionar les cerques, el seguiment, els tuits i l’escurçament d’enllaços. Twitter.com, el lloc, és terrible per això. Però aplicacions com TweetDeck, Seesmic i Hootsuite són fantàstics. Permeten gestionar les converses de manera molt més eficient.
 5. I pagar per promocionar el meu perfil en llocs com TwitterCounter. Enlloc de compra de seguidors, que és un enfocament terrible que provoca un munt de seguidors brossa que marxen dies després, llocs com TwitterCounter atrauen usuaris seriosos que es connectaran amb mi si em troben rellevant.
 6. Sovint m’hi dedico conversa polèmica i debat respectuosament la meva oposició. A tothom els encanta un bon debat ... sobretot sobre un tema realment delicat. En lloc de preocupar-me per ofendre la gent, ho veig com filtrar aquelles persones amb les quals probablement no voldria fer negocis. No tingueu por de saltar a un desacord, feu-ho amb respecte (per lletjos que siguin).
 7. I promocionar ... tothom. Fins i tot la competència dels meus clients i la meva pròpia competència criden l’atenció de mi. El fet és que ofereixen alguns consells i informació sorprenents que són aplicables al meu públic. En compartir aquesta informació amb el meu públic, augmento el valor dels meus tuits amb els meus seguidors ... mai no és dolent.
 8. Intento mai parli de mi mateix. A ningú li importa tu i el que fas. Els importa el valor que els aporteu. Si estic fora de línia durant un temps, potser diré a la gent per què. Si vaig a un esdeveniment que podria ser popular, el puc twittear ... però és així perquè pugui reunir-me amb els meus seguidors. Seré sincer que acomiozo ràpidament a les persones que anuncien el que esmorzaven, etc. A ningú li importa ... sobretot a les persones que volen construir una xarxa comercial valuosa en línia. Aquesta merda és per a Facebook. 🙂
 9. jo utilitzo hashtags en la mesura del possible. Utilitzant eficaçment hashtags que altres persones cerquen poden generar el nombre de persones que troben el vostre contingut i generar els vostres seguidors. No menystingueu el poder del signe #.
 10. Si no tinc res de bo per piular, jo twut el diable! De vegades passaran un o dos dies sense un tuit digne de mi. Estic d'acord amb això ... l'últim que vull fer és omplir els fluxos dels meus seguidors de contingut inútil.

Si teniu una empresa, enteneu que esperar que soni el telèfon és probablement la forma més ràpida de fallir. Si voleu estar en la conversa, heu de ser proactius en conduir, respondre, dirigir i participar en la conversa que està succeint ara mateix.

Les empreses estan a Twitter. Les empreses estan investigant sobre vosaltres i els vostres competidors. Les empreses busquen una solució. Si no hi sou per ajudar-los, no espereu que us busquin. Cal estar davant d’ells constantment ... amb les respostes adequades en el moment adequat.

11 Comentaris

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Bones coses, Doug. Twitter també és un lloc fantàstic per veure molts egos s'encenen. Sóc tan culpable com la propera persona a l'hora de mostrar-me amb una mica de bravata a Twitter. Amb tan poc contingut real i nou compartit inicialment a Twitter, en canvi veiem un oceà de retuits, la majoria apuntant a les mateixes fonts inicials. Tanmateix, hi ha un parell de maneres en què això esdevé útil. Un pot tenir la sensació que l'acte de retuitejar és una finestra d'oportunitat per entendre millor la mentalitat de l'individu. També podeu utilitzar-lo de manera molt potent per a l'anàlisi de tendències. I com ja sabeu, hi ha aplicacions que us ajuden a fer ambdues coses de manera molt eficaç. Per a mi, però, Twitter és un gran punt de partida per tenir i mantenir un diàleg significatiu amb la gent. I aquí crec que és on entra en joc el valor real. Com a exemple, quan participeu en converses a Twitter, no m'estranyaria veure'ls estesos al vostre bloc corporatiu, a la vostra pàgina de Facebook, a la gent que sintonitza Blog Talk Radio. Veig que ara tantes organitzacions pensen en Twitter com un canal de màrqueting més, quan ni tan sols s'han graduat fins al punt d'utilitzar-lo per conversar simplement amb els seus clients. Sigueu testimoni del canvi actual cap al mantra del ROI i no podeu evitar pensar que la majoria de les empreses encara no ho entenen. El mateix que ha estat sempre.

 5. 6
  • 7

   @google-aa522cbe3de1ac803a0cf795b19e8a3a:disqus , el que vull dir amb això és que em prenc el temps de mirar els seus perfils i llocs per identificar bones preguntes que demostrin que realment he fet els deures. A Twitter, sempre veig que la gent respon automàticament amb coses com "Digues-me quin llibre estàs llegint"... i sé que no tenen cap interès pel que estic llegint. En canvi, m'agrada llegir una mica sobre ells i fer-los una pregunta que només ells podrien respondre.

   Per exemple, he vist que treballes amb una empresa de comerç electrònic i sembla que treballes amb Magento? Tenim uns quants clients que utilitzen Magento i sovint busquen recursos de tant en tant per ajudar-los: aquest és el tipus de feina que podríeu fer?

 6. 8

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.